Home > Gezondheid > Gezondheidsproducten > Specifiek voor de Vrouw > Vaginale Gezondheid > PH-Waarde Tes

Testjezelf.nu pH-Balance test

Vaginale zelftest ter herkenning en voorkoming van vaginale problemen

9,95 8,94
  • Op voorraad: 22 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld: maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Zijn de onderstaande symptomen voor u herkenbaar?
-onaangename geur
-jeuk
-vaginale afscheiding
-irritatie

Dan bent u niet de enige. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat vrijwel alle vrouwen dit ondervinden, hebben gehad.
Deze symptomen duiden op Bacteriële Vaginose (Vaginosis / vaginitis) en het is het meest voorkomende en onderschatte vaginale probleem. Het meest optredende symptoom bij een Bacteriële vaginose (BV) is een vaginale pH-waarde hoger dan 4.5

De pH-Balance test is de enige wetenschappelijk verantwoorde test om deze waarde juist te kunnen meten. De gevolgen van een verhoogde vaginale pH-waarde (indien deze optreedt met een grijs-witte afscheiding en een onaangename geur: criteria van Amsel) dienen zeer serieus genomen te worden.

Hoe werkt het?
Bacteriele Vaginose
Veelal treedt Bacteriële Vaginose op in combinatie met een dunne witte of grijze vloed en een onaangename geur.Veel vrouwen denken bij bovenstaande problemen dat ze wellicht een schimmelinfectie (Candida) hebben. Bacteriële vaginose komt echter twee keer zo vaak voor maar wordt lang niet altijd goed herkend en behandeld.

Op dit moment hebben meer dan 450.000 vrouwen in Nederland en België Bacteriële Vaginose, waarvan de helft hiervan niet op de hoogte is. Tot voor kort werd er door de medische wetenschap weinig aandacht besteed aan Bacteriële Vaginose (BV), echter recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen met een verhoogde vaginale pH-waarde (hieraan is een BV vrijwel altijd te herkennen) een risico lopen op verschillende en soms ernstige aandoeningen.

Vaginale pH-waarde
Een verhoogde vaginale pH vergroot de kans op: Chlamydia, HIV, HPV, SOA's, Schimmelinfecties (Trichomonas) en op lange termijn onvruchtbaarheid of bij zwangere vrouwen een vroeggeboorte of late abortus. Daarnaast is het slagingspercentage van een IVF behandeling lager bij vrouwen met een verhoogde vaginale pH waarde.

Het is daarom zeer belangrijk deze pH-waarde regelmatig te controleren. Ook bij een verdenking op een Candida (Albicans) Schimmelinfectie is het meten van de vaginale pH van belang om de juiste diagnose te kunnen stellen. Door het tekort aan lactobacillen en stijging van de pH is de vatbaarheid voor urineweginfecties en seksueel overdraagbare aandoeningen zoals gonorroe, chlamydia, trichomoniasis en besmetting met het humaan immunodeficiëntie virus (HIV) en humaan papillomavirus (HPV) toegenomen.

Zelf pH waarde testen
Via deze unieke zelftest heeft u nu voor het eerst de mogelijkheid zelf te kunnen testen of uw vaginale pH waarde zich in het gezonde bereik bevindt. Het meten van de vaginale zuurgraad is een vast onderdeel van het onderzoek naar Vaginose. Indien u positief test op de symptomen: onaangename geur, onregelmatige vloed en een vaginale pH-waarde hoger dan 4.5 dan is Bacteriële Vaginose vrijwel zeker als diagnose te stellen.

Een verpakking pH-Balance bevat 5 testen waarmee u eenvoudig, snel en pijnloos over een langere periode uw vaginale pH-waarde kunt meten en tijdig een veranderende vaginale pH-waarde kunt vaststellen.

Tijdig onderkennen van Bacteriële Vaginose biedt u de mogelijkheid om via aanpassing van voedingspatroon, gebruik van verschillende speciale vaginale hygiënische producten of medicinale crèmes deze problemen voor te zijn. U heeft nu bovendien voor het eerst de mogelijkheid om de werking van dergelijke producten zelf te testen en te controleren op hun werking en effect!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3,95

Heeft u een vraag over Testjezelf.nu pH-Balance test?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4 van 1