Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.507 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Incontinentiemateriaal>Incontinentieverband

TENA Men Level 3 16ST

Zekerheid bij zwaarder urineverlies

10,24
  • Merk:  TENA
  • Inhoud: 16ST
  • EAN: 7322540463620
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen

TENA Men Level 3 is speciaal voor mannen die last hebben van zwaarder urineverlies. Heeft u last van zwaarder urineverlies? TENA Men Level 3 is het meest beschermende verband. Met dit type inlegverband kunt u blijven genieten van dingen die u in het dagelijks leven onderneemt ondanks uw incontinentie. Sporten of lange autoritten zijn dankzij dit verband geen probleem. Door de speciale pasvorm voor het mannelijk lichaam en de plakstrip blijft het incontinentiemateriaal comfortabel op zijn plek zitten. Het ontwerp is dun, zodat u er geen last van heeft. Bovendien is het verband niet zichtbaar onder uw kleding. Het biedt zekerheid bij incontinentie. Ook als u heel actief bent.

Absorptie van het incontinentiemateriaal

TENA Men Level 3 neemt meer urine op dan Level 1 en Level 2 dankzij Dual Core Secure. Absorption. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over vervelende geurtjes. Het incontinentiemateriaal voorkomt dat de urine op uw huid of broek lekt. Zo blijft u dag en nacht droog en houdt u controle.

Waarom TENA Men Level 3?
- Speciaal voor zwaarder urineverlies
- De plakstrip houdt het verband stevig op zijn plek
- Individueel verpakt – handig voor onderweg

- Dun ontwerp speciaal voor het mannelijk lichaam

Gebruiksadvies van het inlegverband

Verbanden van TENA Men zijn makkelijk in gebruik. Volg onderstaande stappen om het verband op de juiste manier te plaatsen. Het verband is niet geschikt voor loszittend ondergoed als boxers.

- Stap 1

Haal het verband uit de verpakking en vouw het open. Behoud de kromming.

- Stap 2

Verwijder het afdekpapier op de plakstrip. Bevestig het inlegverband met de plakstrip naar beneden aan de voorkant in nauwsluitend ondergoed. Plak onder de rand van uw ondergoed. Dit werkt het beste als u uw ondergoed ter hoogte van uw knieën plaatst. Zorg ervoor dat de brede kant aan de bovenkant zit.

- Stap 3

Trek uw ondergoed omhoog en plaats uw geslacht tegen het verband. Mocht het incontinentiemateriaal tegen uw liezen plakken of dubbelvouwen, dan kunt u het eraf halen en opnieuw vastplakken. Zit het verband goed? Trek dan uw broek omhoog.

- Na gebruik

Wikkel het verband terug in de individuele verpakking en gooi het in een afvalbak. Niet door het toilet spoelen.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over TENA Men Level 3 16ST?

Meer uit ons assortiment