Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Tantum Crème - bij pijn door overbelasting en blessure - 60GR
Tantum Crème - bij pijn door overbelasting en blessure - 60GR
Tantum Crème - bij pijn door overbelasting en blessure - 60GR1

Tantum Crème - bij pijn door overbelasting en blessure - 60GR

14,99
  • Merk: Tantum
  • Inhoud: 60GR
  • EAN: 8710537002553
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

×

of

Productbeschrijving

Bij pijn door overbelasting en blessure

Algemeen
Tantum Crème is een effectieve pijnstillende crème met de actieve stof Benzydaminehydrochloride. Deze stof werkt zowel pijnstillend als ontstekingsremmend, waardoor deze crème gebruikt kan worden bij pijnlijke spieren en gewrichten als gevolg van een blessure of overbelasting. U brengt simpelweg Tantum aan op de plaats waar het pijn doet, waarna de crème tot diep in de kern van de pijn doordringt om deze vervolgens te stillen. Tantum Crème vermindert daarnaast ook zwellingen en is te gebruiken bij spierpijn, verrekking, stijfheid, kneuzing, blessure, overbelasting, verstuiking en pijn na herhaalde bewegingen.

Dosering
Tantum crème is uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik. Op de plaats van de aandoening de crème zachtjes in de huid wrijven totdat het volledig door de huid is opgenomen. Bij voorkeur dient de crème zo spoedig mogelijk na de overbelasting of het oplopen van de blessure op de huid te worden aangebracht. De crème één tot vier maal per dag zachtjes inmasseren, afhankelijk van de klacht.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Volg bij het gebruik van Tantum nauwgezet het advies van uw arts, indien van toepassing. Raadpleeg bij twijfel uw arts of apotheker. Neem geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen. Gebruik Tantum niet als u allergisch (overgevoelig) bent voor benzydaminehydrochloride of voor één van de andere bestanddelen van Tantum. Niet gebruiken op een geïrriteerde huid en op open wonden.

Houd het geneesmiddel buiten het bereik en zicht van kinderen. Gebruik Tantum niet meer na de vervaldatum die staat vermeld op de tube en de doos na EXP. De vervaldatum verwijst naar de laatste dag van die maand. Na opening van de tube is Tantum 3 maanden houdbaar. Bewaren beneden 25°C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. De verpakking zorgvuldig gesloten houden.

Actieve stofBenzydamidehydrochloride
Sterkte30 mg
Vormcreme
Indicatieverrekkingen, kneuzingen en verstuikingen
Contra Indicatiegeirriteerde huid en op open wonden

Ingrediënten

Ingrediënten
Benzydaminehydrochloride, glycerylmonostearaat (E471), cetomacrogol, decyloleaat (E570), cetylalcohol, propyleenglycol (E1520), fenoxyethanol, sorbinezuur (E200), kaliumsorbaat (E202) en gezuiverd water.

Bijsluiter

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist