DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Tampax Regular 20ST
Tampax Regular 20ST

Tampax Regular 20ST

Niet meer verkrijgbaar
 • Merk: Tampax
 • Inhoud: 20ST
 • EAN: 4015400362920

×

of

Productbeschrijving

Voor lichte tot gemiddelde menstruatie

* Dit betreft een Hygiëne product, geen recht van retour

Algemeen
Tamax Regular Tampons voor lichte tot gemiddelde menstruatie. Tampons met inbrenghuls.

Vragen & Antwoorden
Hoe vaak moet ik mijn tampon verwisselen?

Houd een tampon nooit meer dan 8 uur in tijdens je menstruatie. Als je merkt dat je je tampon vaker moet verwisselen dan om de vier uur, dan kun je een tampon met een hogere absorptiegraad kiezen. Aan de andere kant, als je een tampon verwisselt tussen 4 en 8 uur en er is nog steeds wit materiaal te zien, of de tampon is moeilijk te verwijderen, dan zou je een lichtere absorptiegraad moeten kiezen. Het te vaak verwisselen van een tampon heeft een effect op het absorptievermogen van de tampon -- dat komt omdat een tampon een beetje vocht nodig heeft om te verbreden.

Hoe weet je wanneer je een tampon moet verwisselen?

Over het algemeen moet een tampon om de 4-8 uur vervangen worden - wacht nooit langer dan 8 uur met verschonen. Hier zijn wat hulpmiddelen om uit te vinden wanneer je hem moet vervangen: een tampon moet gemakkelijk te verwijderen zijn. Als hij 'vast zit' of droog is, dan heeft hij niet lang genoeg de tijd gehad om menstruatiebloed op te nemen. Aan de andere kant, wanneer je naar de wc gaat en het touwtje van je tampon al nat is van het bloed, dan is de tampon waarschijnlijk vol en moet hij vervangen worden. Hoe beter je je eigen menstruatie leert kennen, hoe gemakkelijker het wordt om te weten wanneer je je tampon moet vervangen en welke absorptiegraad het beste bij je past.

Waarom lekken tampons?

Dit gebeurt om een aantal redenen: de tampon kan de maximale opnamecapaciteit hebben bereikt, hij kan niet op de juiste manier zijn ingebracht, of je kunt de verkeerde absorptiegraad gebruikt hebben voor jouw menstruatie. Onthoud: een tampon is geen "stop". Sommige vrouwen merken dat ze doorlekken door de vorm van hun vagina. Alldays-inlegkruisjes kunnen gedragen worden als extra bescherming naast een tampon.

Kan ik een tampon 's nachts gebruiken?

Ja, tampons kunnen tot 8 uur gedragen worden, overdag of 's nachts. Ze geven je volledige menstruatie bescherming, en blijven op hun plek zitten, hoeveel je ook beweegt in je slaap! Onthoudt alsjeblieft om een nieuwe tampon in te brengen voordat je gaat slapen en verwijder de tampon meteen als je wakker bent. Eén ding, als je meer dan acht uur slaapt 's nachts, kun je beter Always maandverband gebruiken. Een tampon moet namelijk na 8 uur verwisseld worden.

Kunnen tampons gebruikt worden voor afscheiding?
Nee, je moet Tampax® tampons alleen gebruiken tijdens je menstruatie en niet voor andere vrouwlijke hygiënische behoeften. Onthoud dat een beetje afscheiding normaal is en je kunt Alldays-inlegkruisjes voor je dagelijkse vrouwelijke behoeften gebruiken als je dat wilt. (Als je het gevoel hebt dat je heel veel afscheiding hebt tussen twee menstruaties, ga dan naar een dokter.)
Kan ik twee tampons tegelijk gebruiken?
Nee. Gebruikt altijd één tampon per keer. Kies de laagste absorptiegraad die je nodig hebt. Als je bang bent dat je menstruatie te zwaar is, gebruik dan super plus-tampons, of gebruik maandverband of een inlegkruisje bij je tampon voor extra bescherming.
Is een tampon gemakkelijk te verwijderen?

Heel makkelijk! Het design van Tampax® helpt je garanderen dat het touwtje niet los kan laten. Je hoeft alleen maar zachtjes aan het koordje van de tampon te trekken.

Meer uit ons assortiment:

 • Aleve Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten 12TB

  Aleve Feminax bij Menstruatiepijn... | 12TB

  4,49
 • Gratis verzending Faith in Nature Coconut Shampoo - Navulling 5LT

  Faith in Nature Coconut Shampoo - Navulling | 5LT

  52,99
 • Gratis verzending Faith in Nature Coconut Conditioner 5LT

  Faith in Nature Coconut Conditioner | 5LT

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  49,99
 • Tampax Super Plus Tampons Met Kartonnen Inbrenghuls 20ST

  Tampax Super Plus Tampons Met Kart... | 20ST

  4,09
 • Sanature 100% Katoen Maandverband Normaal 10ST

  Sanature 100% Katoen Maandverband No... | 10ST

  3,12
  3,28

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist