Bestel nu
0
€ 0,00
Syneo Dry Hands 40ML
Syneo Dry Hands 40ML

×

of

Syneo Dry Hands 40ML

Korting 25%
14,99 11,22
  • Merk: Syneo
  • Inhoud: 40ML
  • EAN: 4028615085010
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

De revolutie bij problemen met zweethanden: antitranspirantcreme, bij uitstek geschikt voor sporters

Algemeen
syNeo dry hands is een direct werkzame antitranspirantcrème vervaardigd in een zachte witte samenstelling. Het bezit een tot nu toe, niet eerder bereikte werking met dit resultaat.
Het is vetvrij, plakt niet en geeft niet af. Het geeft meerdere uren
droge handen en een goede grip tijdens het sporten en zekerheid in zaken. Zonder parfum, met natuurlijk looizuur en huidverzorgende allantoïne. De inhoud is voldoende voor meer dan 170 maal aanbrengen.

Dit product is bij uitstek geschikt voor sporters bij wie het aankomt op een vaste en zekere grip bijvoorbeeld: golfers, racketsporters, balsporters, toestelturners, klimmers, trapeze-werkers, wielersporters. Ook zakenlieden en beroepsbeoefenaren zoals vertegenwoordigers en buitendienstmedewerkers weten zich met syNeo dry hands altijd verzekerd van een droge handreiking. Automobilisten ervaren goede grip op het stuur.

Gebruik
Handen voor het aanbrengen wassen en goed afdrogen. Dan een hoeveelheid syNeo dry hands ter grootte van een erwt op de handpalmen verdelen en net zo lang in masseren totdat een stroef gevoel optreedt. Bij langdurige sportactiviteiten na twee uur opnieuw aanbrengen.

Vragen & Antwoorden
Wanneer moet ik dit product aanbrengen?

Het is van groot belang dat het voor het slapen gaan wordt aangebracht. Lees de bijsluiter.

Moet ik me wassen voor het gebruik?

Het is niet noodzakelijk dat u zich vlak voor het aanbrengen van syNeo 5 moet wassen. Als er tussen het wassen en aanbrengen van syNeo 5 een paar uur tijdsverschil is of heeft u in de loop van de dag al een douche genomen, dan zal dat voor de werking van syNeo 5 geen enkel negatief effect hebben. Voor hen die na het douchen lang een warme vochtige huid voelen zou juist het beter zijn een uur of langer te wachten.

Kan dit product allergische reacties teweeg brengen?

Er zijn geen gevallen van huidallergie van syNeo 5 bekend. Van een kleine groep is bekend dat de huid kan reageren op, de als verdeler aanwezige alcohol. Deze kan een tijdelijke allergische reactie geven. Andere vormen van allergie zijn niet bekend.

Wat doe ik bij een branderig gevoel?

Dit wordt in bijna alle gevallen veroorzaakt door onjuist gebruik van syNeo 5.
Enkele oorzaken zijn:
°Te warme en/of vochtige huid na het douchen (30-60 minuten na het douchen aanbrengen).
°Te stevig wrijven bij het verdelen met de hand (het is beter dit niet te doen).
°Overdag aangebracht zodat door de lichaamsbeweging een schrijnend gevoel kan ontstaan.
°Vlak voor het aanbrengen onder de oksels geschoren (minimaal twee dagen tussentijd).
°Overmatig gebruik, meer dan in de bijsluiter vermeldt.
°Te vaak gebruikt. Niet meer dan 1 maal in de 4-5 dagen.
°Belangrijk is dat tussen de verstuiver en het huidoppervlak een afstand 25 – 30 cm in acht wordt genomen om te voorkomen dat er teveel  syNeo 5 op dezelfde plaat wordt aangebracht.

extra informatie: syNeo 5 droogt op de huid en op de randen van de poriën. Wanneer de huid nog te warm en te vochtig is en de poriën wijd open staan, komt er syNeo 5 in de poriën terecht. Als de huid na het aanbrengen afkoelt worden de poriën gesloten. Bij afsluiting van de poriën droogt de huid en is jeuk en krabben een logisch gevolg met als resultaat en afhankelijk van het huidtype: rood worden en geïrriteerde oksels.

Waarom ervaar ik na gebruik een plakkerig gevoel?

Als u voor het slapen gaan syNeo 5 aanbrengt, zult u kort de aanwezige alcohol ruiken. Na één of twee minuten is de alcohol volledig verdampt waarna u een plakkerig gevoel kunt ervaren. Dit is niet schadelijk en dit gevoel verdwijnt nadat de werkzame stoffen op de huid zijn opgedroogd. Dit is één van de redenen waarom wij u adviseren syNeo 5 voor het slapen aan te brengen.

Waarom ruik ik na gebruik nog een zweetgeur?

Het is niet mogelijk dat door het gebruik van syNeo 5 een voor u onaangename geur ontstaat. Alle aanwezige stoffen in syNeo 5 zijn reukloos, behalve de alcohol die als verdeler aanwezig is. De alcoholgeur verdwijnt na één tot twee minuten.
Wanneer u syNeo 5 volgens de gebruiksaanwijzing (zie bijsluiter) gebruikt, ruikt na het aanbrengen, zodra het is opgedroogd, niet meer de zweetlucht. Wanneer u de volgende dag na het aanbrengen, bij extra inspanning of in een te warme ruimte, toch de zweetlucht ruikt zal dit worden veroorzaakt door u kleding waarin zweetlucht van oud zweet aanwezig is. Ook in gewassen kleding zal het zelfde gebeuren. Dit kunt u testen door (mits u daarvoor in de gelegenheid bent, uw kledingstuk uit te doen en dan na tien minuten uw lichaam bijvoorbeeld onder de oksels ruikt. Wanneer u uw garderobe in de toekomst hebt vernieuwd zult u ervaren dat het ook dan voorbij is.

Klopt het dat ik wel blijf zweten?

Zo hoort ‘t ook! Zou dit niet het geval zijn dan zou u zich heel naar gaan voelen. Zweten moet. syNeo 5 verhindert het zweten niet. Wat syNeo 5 wèl doet, is de zweetlucht neutraliseren. syNeo 5 bevat werkzame stoffen die op de huid en op de rand van de poriën opdrogen en overmatig zweten aanzienlijk kunnen reduceren. Het reduceren is wordt per persoon verschillend ervaren.

Wat is zweten?

Zweten reguleert de temperatuur van ons lichaam. Het is heel natuurlijk en een ieder moet kunnen zweten. Benijd de mensen niet die niet kunnen zweten, zij hebben het altijd extra benauwd warm.
Het koelsysteem van hun lichaam werkt niet goed en ze hebben steeds het gevoel dat ze bevangen worden door de hitte. Een ieder die zweet mag zich gelukkig prijzen ook al heeft dat natuurlijk weer beperkingen. Het koelsysteem werkt en dat is het belangrijkst. Er zijn ook groepen die voor hun gevoel vinden dat ze niet zweten maar als zij zich voor de tweede of derde dag achtereenvolgens dezelfde kleding dragen, bestaat de mogelijkheid dat zij wel een onaangename geur in de kleding ruiken.

Is dit product leeftijdsgebonden?

syNeo 5 is niet leeftijdgebonden. Een ieder die hinder ondervindt van zweetlucht, doet zichzelf en zijn omgeving een plezier syNeo 5 te gebruiken.

Werkt dit product altijd?

syNeo 5 werkt altijd op die plaatsen waar u hinder ondervindt van de onaangename zweetlucht. Ervaring van dat het de ene dag wel en de andere dag niet werkt kan onder van invloed zijn van
uw kleding.

Mag ik me scheren onder de oksels?

Wanneer u de oksels heeft geschoren raden wij u aan niet dezelfde al dag syNeo 5 te gebruiken maar daarmee minimaal twee dagen te wachten. Met het scheren schraapt u de huid (kleine wondjes) die door de aanwezige alcohol een branderig gevoel kan geven.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode?

Wanneer u in blijde verwachting bent kunt u zonder problemen syNeo 5 gebruiken.
Tijdens de periode van de borstvoeding kunt u zonder nadelige gevolgen syNeo 5 gebruiken.

Wat te doen als het pompje verstopt is?

Bij onregelmatig gebruik van syNeo 5 kan het pompje verstopt raken. De werkzame stoffen drogen op aan de bovenkant van het pompje. Plaats het flesje even op een tissue. Neem een paperclip en buig een pootje recht (géén naald of ander voorwerp met scherpe punt). Neem de witte vernevelaar van het flesje en u ziet een plastic buisje. Druk daarin stevig de rechtgebogen paperclip totdat er vloeistof naar boven komt. Doe de vernevelaar weer op het flesje en pomp enkelen malen totdat u weer druk voelt. (Zie ook bijsluiter.)

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist