Hoofdpagina>Vitamines>Magnesium>Magnesium tabletten

Swisse Magnesium Tabletten 45TB

Bevat magnesiumcitraat

15,41
  • Merk:  Swisse 
  • Inhoud: 45TB
  • EAN: 4084500872738
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Swisse Magnesium Tabletten bevat magnesium en vitamine B6. Magnesium is goed voor de spierfunctie en zorgt samen met vitamine B6 voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Daarnaast helpen ze bij het verminderen van vermoeidheid.

- Spieren: Magnesium is goed voor de werking van de spieren.
- Zenuwstelsel: Magnesium en vitamine B6 zorgen mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel.
- Energie: Magnesium en vitamine B6 activeren je natuurlijke energie in het lichaam en ondersteunen het energieniveau. Ze helpen om vermoeidheid te verminderen.

Swisse Magnesium Tabletten is geproduceerd in Duitsland volgens strenge kwaliteitseisen en bevat belangrijke nutriënten voor het zenuwstelsel en de spieren.

Dosering
Twee tabletten per dag, tijdens of direct na een maaltijd.

Waarschuwingen
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Heeft u vragen of twijfels over of dit product geschikt voor u is, neem dan contact op met een deskundige. Hoge doseringen magnesium kan leiden tot lichte maagdarmklachten bij sommige mensen. In dergelijk gevallen wordt geadviseerd om de dosering te verdelen over de dag, minder tabletten in te nemen of de tablet te halveren.

Ingredienten

Magnesium; vulstoffen: cellulose, hydroxypropylcellulose, vernette natriumcarboxymethylcellulose; coating*; antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide; vitamine B6.

*coating: verdikkingsmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxiden en-hydroxiden; bevochtigingsmiddel: vetzuren; vulstof: talk. 

Samenstelling
De aanbevolen dagdosering (2 tabletten) bevat:                                   % RI*

 

 

 

 

Magnesium (magnesiumcitraat)                                300 mg                80%

Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride)                      9.5 mg                679%

*RI: Referentie-Inname

 

 

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?