DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Chi Superskin Gezichtsolie All Skin 50ML
Chi Superskin Gezichtsolie All Skin 50ML
Chi Superskin Gezichtsolie All Skin 50ML1

Chi Superskin Gezichtsolie All Skin 50ML

19,95
  • Merk: Chi
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8714243050150
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  15  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

100% plantaardige, natuurlijke Gezichtsolie voor de normale tot vette huid

Algemeen
Geniet van een heerlijk zachte, verzorgde huid met de Chi Superskin Gezichtsolie All Skin. Deze huidolie bestaat voor 100% uit plantaardige, werkzame oliën van onder meer Jojoba, Abrikozenpit en Kokosnoot. Deze worden aangevuld door een speciale combinatie van Chi essentiële oliën en een subtiel parfum van Ho-hout, Mandarijn en Litsea. Dit maakt de Chi Superskin Olie All Skin een ideaal product voor de verzorging van het hele lichaam, maar speciaal voor de gezichtsverzorging. De Chi Superskin Oliën zijn absolute topproducten voor de normale tot vette huid, voor de gevoelige huid en de ouder wordende huid.

Hoe te gebruiken?
Breng de gezichtsolie na het reinigen van de huid aan op uw gezicht. Het is van belang om de SuperSkin op een vochtige huid aan te brengen. Dit kan meteen na het douchen als de huid nog vochtig is, of breng de SuperSkin aan met vochtige handen.

Ingrediënten

Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Cocos Nucifera Oil, Cinnamomum camphora linalooliferum wood oil, styrax tokinensis extract, citrus reticulata peel oil, Vanilla planifolia extract, Litsea cubeba fruit oil. Bevat van nature: Lina