DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Sukrin

Sukrin ontwikkelt producten als gezond en natuurlijk alternatief voor suiker. Sukrin gebruikt u net zoals kristalsuiker voor in de koffie, thee, smoothies, om mee te bakken of in desserts. Het is 100% natuurlijk en bevat geen calorieën. Lees meer
Geen resultaten gevonden

Bent u op zoek naar een gezond, natuurlijk alternatief voor suiker? Probeer dan eens Sukrin+.

Wat is Sukrin+ ?
Sukrin+ is een zoetstof, een vervanger voor suiker dus. Het is er echter niet zomaar een: het product is maar liefst twee keer zo zoet als gewone suiker en is 100 procent natuurlijk. Er zitten geen kunstmatige toevoegingen in Sukrin+.
In Sukrin+ zitten twee ingrediënten. Wellicht klinken ze u niet bekend in de oren: stevia en erythritol. Omdat het belangrijk is dat u weet wat u eet, leggen we hieronder uit wat deze ingrediënten nu precies zijn.

Stevia
De stevia is een plantje dat oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Het is een kleine, kruidachtige struik en wordt in Nederland ook wel honingplant genoemd. Uit de bladeren wordt een extract gewonnen: het extreem zoete poeder dat ontstaat is het bestanddeel dat in Sukrin+ zit. Stevia kan soms wat bitter zijn, maar daar is bij Sukrin+ geen sprake van. Erytritol neemt die bittere smaak namelijk weg.

Erytritol
Erytritol is een stof die wordt gewonnen uit mais. Het komt ook voor in peren, meloen en druiven. Door fermentatie (een gistingsproces waarbij bacteriën, schimmels of gisten zorgen voor het omzetten van stoffen in een product, zoals ook bij wijn en yoghurt gebeurt), filtering en zuivering ontstaan de erytritolkristallen, oftwel Sukrin. In Sukrin+ zit 90 procent erytritol.

Voordelen van Sukrin+ ten opzichte van suiker
– Het is 100 procent natuurlijk, er worden geen kunstmatige stoffen aan toegevoegd.
– Er zitten geen calorieën in Sukrin+. Het is geen koolhydraat en wordt niet opgenomen in het lichaam, maar direct weer uitgescheiden via de urine. U kan Sukrin+ dus prima gebruiken in een koolhydraatarm dieet.
– Omdat het twee keer zo zoet is als gewone suiker, hoeft u maar de helft te gebruiken van wat je normaal gebruikt.
– Het werkt als antioxidant: Sukrin+ helpt namelijk om de schadelijke vrije radicalen in ons lichaam te neutraliseren.