Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Babyverzorging>Huidproblemen baby>Luieruitslag

Sudocrem Bij Luieruitslag (Middelgroot) 125GR

De zachte en beschermende creme voor baby's tere billetjes

Sudocrem Bij Luieruitslag (Middelgroot) 125GR
4,95
  • Merk:  Sudocrem
  • Inhoud: 125GR
  • EAN: 5011025061001
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Sudocrem is een effectieve, zachte en beschermende creme voor baby's tere billetjes (luieruitslag). Sudocrem werkt ook voor de oudere huid. Sudocrem middelgroot bevat 125 gram.

Hoe werkt het?
Baby's:
Dagelijks gebruik van Sudocrem helpt vervelende rode billetjes voorkomen. Sudocrem is hypo-allergeen en heeft een doordachte formulering met zinkoxide voor de verkoelende werking en benzylcinnamaat en benzylbenzoaat die beide het herstellend vermogen van de huid ondersteunen. Sudocrem zorgt ervoor dat de rode en gevoelige huid weer zacht en glad wordt.

Ouderen:
Door inwerking van urine of het dragen van daarmee verbandhoudend materiaal kan uw huid rood, schraal of pijnlijk worden. Dat zijn nu precies de ongemakken waarvoor Sudocrem al vele jaren de oplossing is. Sudocrem beschermt, verzacht en helpt de rode huid herstellen. Bovendien voorkomt het een rode huid bij dagelijks gebruik. Uiteraard is Sudocrem hypo-allergeen

Vragen & Antwoorden
Wie vervaardigt Sudocrem?

Sudocrem wordt in Ierland vervaardigd door Forest Tosara Ltd, één van de bedrijven die tot de Forest Laboratories Europe groep behoort.

Kunnen luiers verstopt raken door het gebruik van Sudocrem?

Als Sudocrem op de juiste manier wordt aangebracht dan heeft de zalf geen enkele invloed op de absorberende werking van luiers.

Kan ik dit product ook voor iets anders gebruiken?

Alhoewel Sudocrem het meest verkochte middel is bij luieruitslag, kan het ook gebruikt worden voor borst- en tepelverzorging.

Hoeveel Sudocrem moet ik aanbrengen?

In het algemeen dient u een kleine hoeveelheid zalf in een dun laagje aan te brengen. Masseer Sudocrem met kleine cirkelvormige bewegingen in de huid totdat de zalf verdwijnt en een doorzichtige laag achterlaat. Als de zalf de plekken niet volledig bedekt dan dient u iets meer aan te brengen. Denk eraan met een kleine hoeveelheid komt u heel ver.

Als de huid wit blijft na het insmeren met de zalf dan heeft u teveel aangebracht.

Wat is Sudocrem?

Sudocrem is een middel te gebruiken bij luieruitslag dat de kwetsbare huid van uw baby beschermt, verzacht en ondersteunt. Het bevat bestanddelen die een beschermende laag vormen waardoor prikkelende stoffen niet met de huid in contact komen. Bovendien kan de verzachtende invloed van Sudocrem helpen om de huid zacht en glad te houden.

Wat moet ik doen bij luieruitslag?

Als uw baby luieruitslag heeft dan moet u de huid verzachten en zo snel mogelijk het herstellend vermogen van de huid ondersteunen. Sudocrem kan u hierbij helpen. Het beschermt de huid bovendien tegen prikkelende invloeden.

Hoe zie ik of mijn baby luieruitslag heeft?

U kunt op verschillende manieren vaststellen of uw baby luieruitslag heeft, zoals een vlekkerige huid die warm aanvoelt. Luieruitslag begint in het algemeen met een lichte rode verkleuring van de huid in de luierstreek zoals rode en vochtige billetjes of op de bovenbenen.

Wat is luieruitslag?

De babyhuid is kwetsbaar en luieruitslag komt dan ook vaak voor. Luieruitslag komt veel voor bij baby’s. Baby's zijn extra gevoelig voor luieruitslag tijdens het krijgen van tanden, het overgaan van borstvoeding op flesvoeding of wanneer ze vast voedsel beginnen te eten.

Productreviews (1 reviews)

M. Derksen *

14 mei 2019

Zeer fijn, ook bij volwassenen met geirriteerde plekjes op de huid.

* Deze review is geplaatst door een klant die dit product bij ons heeft gekocht.

Reviews 1 - 10 van 1

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Sudocrem Bij Luieruitslag (Middelgroot) 125GR?