9365.641 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Keelpijn medicijnen>Keeltabletten

Strepfen Citroen & Honing 8.75mg Zuigtabletten 24ST

Bij kortdurende en symptomatische verlichting bij keelpijn

7,29 *

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 3 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

    Kortingscodes zijn niet geldig voor dit product!
    Aanbiedingsprijs voor dit product geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Strepfen Citroen & Honing 8.75mg Zuigtabletten is een geneesmiddel met het ontstekingsremmende bestanddeel flurbiprofen en is te gebruiken bij kortdurende en symptomatische verlichting bij keelpijn. De zuigtabletten hebben een aangename citroen- en honingsmaak en werken tot maximaal 4 uur.

Dosering
Voor volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder: neem één zuigtablet in de mond en zuig er langzaam op. Beweeg de zuigtablet tijdens het zuigen altijd door de mond. De zuigtabletten behoren binnen 30 minuten te werken. Neem daarna zo nodig om de 3 tot 6 uur een zuigtablet. Neem niet meer dan 5 zuigtabletten per 24 uur in. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Geef deze zuigtabletten niet aan kinderen jonger dan 12 jaar. Uitsluiten voor oromucosaal gebruik. Niet langer dan 3 dagen gebruiken. Raadpleeg een arts als uw verschijnselen binnen 3 dagen niet verbeteren of verergeren. Bevat glucose en sucrose. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

U mag Strepfen Citroen & Honing niet gebruiken als u allergisch (overgevoelig) bent voor flurbiprofen of voor één van de hulpstoffen; als u ooit astma, een fluitende ademhaling of kortademigheid, neusirritatie, zwelling van het gezicht of jeukende huiduitslag (netelroos) heeft gehad na gebruik van aspirine of andere NSAID; als u een zweer op bloeding in uw maag of darmen heeft of heeft gehad (twee of meer episodes van een maagzweer); als u ooit na gebruik van NSAID geneesmiddelen een bloeding of perforatie in uw maagof darmen, ernstige darmontsteking (colitis) of bloedingsproblemen heeft gekregen; als u andere NSAID gebruikt of aspirine met een daglijkse dosering boven 75mg, als u in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap bent; als u ernstig hartfalen, nierfalen of leverfalen heeft of heeft gehad.

Ingredienten

Samenstelling
De actieve stof in dit middel is flurbiprofen 8,75 mg. De andere stoffen in dit middel zijn: macrogol 300, kaliumhydroxide, citroensmaak, levomenthol, honing, vloeibare glucose en vloeibare sucrose.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-strepfen-citroen-honing-zuigtabletten-24st.pdf]

Heeft u een vraag over Strepfen Citroen & Honing 8.75mg Zuigtabletten 24ST?

Meer uit ons assortiment