Door grote drukte dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Stacker 2 Afslankpil Ephedra Vrij 100ST
Stacker 2 Afslankpil Ephedra Vrij 100ST

Stacker 2 Afslankpil Ephedra Vrij 100ST

28,74
  • Merk: Stacker
  • Inhoud: 100ST
  • EAN: 0358286941006
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Wordt speciaal voor u besteld

×

of

Productbeschrijving

De milde vetverbrander!

NIET LIVE ZETTEN IVM MET ADWORDS

Algemeen
Stacker 2: de milde afvaller! Het afslankprodukt voor iedereen die op een rustige manier af wilt slanken. Stacker 2 bevat het gepatenteerde Tri-Guggel Lyptoid Complex, dat effectieve vetverbranding zonder enige bijwerkingen mogelijk maakt. Wilt u snel en eenvoudig afslanken zonder opgejaagd gevoel, kies dan voor Stacker 2 Efedra vrij. Zoekt u iets krachtigers, kijk dan vooral verder naar de Stacker 4.

Hoe werkt het?
Dit product bevat geen Efedrine maar Synefedrine, een zusjesstof die eenzelfde vetverbrandende werking heeft maar waarbij de kans op het krijgen van een onrustig gevoel minder is. Het product zorgt dus, net zoals andere Stacker producten, voor een verhoogde voedselvertering en zorgt er tevens voor dat je minder last hebt van een lekkere trek. Door een uitgekiende samenstelling van Synefedrine, Cassia Nomane, Kola Nut Extract, White Willow Bark en Chroom Picolinaat krijg je een milde, maar effectieve Fatburner. De Stacker 2 Ephedravrij is een goed product om af te vallen of om net dat beetje extra energie te krijgen bij het trainen.

Gebruiksadvies
1 capsule na de maaltijd. Nooit meer dan 3 capsules per dag. Inhoud 100 capsules

Waarschuwingen
Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als cafeïne. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) gebruiken als afslankmiddel. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Ingredienten:
Proprietary Blend 198mg*
Kola Noot (Zaden)(3mg cafeïne group alkaloiden), Yerba Mate (Fruit), Cassia Mimosoides Extract (bladeren), Witte Wilgen Bast 
Cafeïne(anhydrous)200mg* 
Tri-Guggel Lyptoid3 Complex™ 25mg* 
Green Tea (bladeren)(< 1 mg cafeïne group alkaloiden), Guggulsterone (hele plant), Gymnema (bladeren) 

* Daily value not established 


 

Vragen & Antwoorden
Kan ik dit middel gebruiken naast mijn medicijnen?

Wanneer er medicijnen gebruikt worden is het altijd verstandig eerst met een arts te overleggen alvorens afslankproducten te gebruiken. Dergelijke afslankproducten stimuleren de stofwisseling enorm wat een negatief effect zou kunnen hebben op de medicijnen.

Vanaf welke leeftijd is dit product geschikt?

Dit product is bedoeld voor gebruik vanaf 18 jaar en ouder.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist