Bestel nu
0
€ 0,00
Springfield ReduQuinol Ubiquinoi 30ST
Springfield ReduQuinol Ubiquinoi 30ST

Springfield ReduQuinol Ubiquinoi 30ST

16,40
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  13  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

Productbeschrijving

Q10 is belangrijk voor het behoud van gezonde cellen en weefsels

Algemeen
Co-enzym Q10 (CoQ10) is een essentieel component voor het behoud van energie en wordt in elke cel en orgaan gevonden. CoQ10 is als cofactor nodig voor cellulaire energie en is belangrijk voor het behoud van gezonde cellen en weefsels. CoQ10 is een vetoplosbare voedingsstof. De biobeschikbaarheid hiervan speelt een belangrijke rol. De opname van de gangbare vorm van CoQ10 – ubiquinon – verloop niet altijd optimaal, zeker wanneer we ouder worden.

Kristalvrij:
Door de toevoeging van d-limoneen (een vluchtige olie uit citrusvruchten) kristalliseert CoQ10 niet meer en vindt een snelle afgifte plaats.

Ubiquinol, gereduceerd CoQ10:
De prominente vorm van CoQ10 is ubiquinol, de gereduceerde vorm van CoQ10. Ubiquinol beschermt tegen vrije radicalen. De meest recente ontwikkeling is de combinatie van deze gepatenteerde, stabiele vorm van ubiquinol met d-limoneen, waardoor deze olie kristalvrij is. Door toevoeging van alfa liponzuur wordt ubiquinol effectief beschermd tegen oxidatie. Ubiquinol is nu direct beschikbaar voor meer en directe energie.

Ubiquinol is een belangrijke voedingsstof die een prominente rol kan vervullen bij een optimale gezondheid en vitaliteit.

Dosering
1 à 2 capsules per dag.

Ingrediënten

Ingredienten:
D-limoneen, gelatine, glycerol, ubiquinol, caprylzuur, caprinezuur, kleurstof karamel en alfaliponzuur.

ReduQuinol is niet geschikt voor vegetariërs, bevat gelatine.

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist