Bestel nu
0
€ 0,00
Springfield Clarinol CLA 1000mg Capsules 90CP

×

of

Springfield Clarinol CLA 1000mg Capsules 90CP

27,50

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

Productbeschrijving

Stimuleert de vetverbranding en het immuunsysteem

Algemeen
CLA (geconjugeerd linolzuur) is een in de natuur voorkomend derivaat van linolzuur en komt met name voor in volle melk en in vlees van herkauwers. De hoeveelheid in ons dieet is echter geleidelijk afgenomen.

Hoe werkt het?
Werking
CLA zorgt voor een betere vetverbranding en kan een ondersteuning bieden bij overgewicht. Bovendien stimuleert dit vetzuur het immuunsysteem en helpt gezonde weefsels en cellen te behouden.
Springfield Clarinol CLA bevat ca. 75-80% van de isomeren c9, t11 en t10, c12, waarvan aangenomen wordt dat het de biologisch meest actieve vorm van CLA is. Springfield CLA is gemaakt van saffloer-olie.

Gebruiksadvies

3 x daags 1 tot 2 capsules bij de maaltijd.

Waarschuwingen
Bewaren op een koele, droge plaats, buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Ingredienten:
1000 mg geconjugeerd linolzuur (als vrije vetzuren) waarvan 740 mg isomeren van linolzuur, gelatine en glycerol.
Springfield CLA is gemaakt van saffloer-olie.

Allergenen informatie:
Niet geschikt voor vegetariërs, bevat gelatine.

 

Vragen & Antwoorden
Wat is CLA?

CLA, Conjugated Linoleic Acid, (geconjugeerd linolzuur) is een essentieel onverzadigd vetzuur dat een positief effect heeft op het eiwit en vetmetabolisme. Het bevordert het transport van (opgeslagen) voedingsvet naar spiercellen, waar deze vetten verbruikt worden voor de energieproductie. Door het verhoogde aanbod van vetzuren aan de spiercellen, maar ook door bevordering van de eiwitopbouw blijkt CLA de afbraak van spiercellen tegen te gaan.

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat CLA hierdoor de vet / spier verhouding verbetert.
De verminderde afbraak van spiercellen helpt voorkomen dat de vetverbranding na elke afslankkuur verder afneemt en het gewicht er vervolgens alleen maar sneller aankomt, het beruchte "jojo" effect.
Een ander voordeel is, dat door de afname in hoeveelheid lichaamsvet de kans op een groot aantal welvaartsziekten afneemt.

Tevens is CLA een effectieve antioxidant die het lichaam beschermt tegen vrije radicalen, het stimuleert de stofwisseling, verbetert het immuunsysteem en het heeft anticarcinogene eigenschappen.
Gezonde voeding en lichaamsbeweging blijven natuurlijk ook belangrijk voor het verkrijgen van het beste resultaat; afvallen en tegelijkertijd behoud van spiermassa.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist