Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine b>Vitamine b complex

Springfield B-Quivit Vitamine B Complex Poeder 100GR

Natuurlijk vitamine B-complex uit quinoa

41,08

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Springfield B-Quivit Vitamine B Complex Poeder is een natuurlijk vitamine B-complex uit quinoa. Het menselijk lichaam is gewend aan natuurlijke B-vitaminen in een voedselmatrix van eiwitten, koolhydraten en vetten. In de natuur en onze voeding komen de vitamines zelden geïsoleerd voor, maar zijn verbonden met eiwitten, koolhydraten of vetten tot complexen. Deze fysiologische vormen worden snel herkend door het lichaam en makkelijker opgenomen dan synthetische vitamines. B-Quivit bevat een natuurlijk vitamine B-complex met tientallen organische vitamine B-verbindingen in de actieve vorm en die direct bruikbaar zijn voor het lichaam. Synthetische vitamines daarentegen worden in één (vaak kristallijne) vorm aangeboden, die meestal niet van nature in voedsel voorkomt en eerst in het lichaam moet worden omgezet in de biologisch actieve vorm. Dit kost extra energie en lukt niet altijd even goed bij een tekort aan cofactoren. B-vitaminen zijn als cofactoren betrokken bij alle metabole processen. Deze metabole processen zijn geïntegreerd met elkaar. Bovendien zijn de B-vitaminen vaak onderling afhankelijk van elkaar. Een voorbeeld: vitamine B2 en niacine (vitamine B3) zijn betrokken bij de omzetting van vitamine B6 in zijn actieve vorm in het lichaam. Daarom is het belangrijk om B-vitaminen als volledig vitamine B-complex te gebruiken.

Dosering
Poeder: 1 gram daags = 1 opgehoopt maatschepje.

Ingredienten

Ingrediënten
Één gram quinoa-extract met vitamine B-complex

Hulpstoffen tablet:
tricalciumfosfaat, microkristallijne cellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat, HPMC-cellulose, polyfructose, talk, HPC, katoenzaadolie, kokosnootolie.

Voedingswaarde per tablet:

B1

0,55 mg (*50%)    

B6

0,7 mg (*47%)

B2

 0,7 mg (*47%)    

Biotine

25 mg (*63%)

B3

8 mg (*62%)    

Foliumzuur

100 mcg (*33%)

B5

3 mg (*60%)    

B12

1,2 mcg (*43%)

(* = ADH, Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid)

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Springfield B-Quivit Vitamine B Complex Poeder 100GR?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 60