9369.953 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Sport>Sporttape

Sport: Directe Hulp Voor Uw Actieve Leven

46,61
  • Merk: 
  • Inhoud:
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Hansaplast Sport: Directe hulp voor uw actieve leven.

Betrouwbare ondersteuning voor zwakke of geblesseerde gewrichtenproducten in één pakket.

Pakket bestaande uit:
- Hansaplast Sport Tape Breed,
- Hansasplast Sport Tenniselleboog Bandage,
- Hansaplast Sport Polsbandage,
- Midalgan Spierwrijfmiddel

Of het nu na een blessure is of ter bescherming in het algemeen, het is mogelijk om gewrichtspijn of blessures te voorkomen of te verlichten door tape of bandages te gebruiken voor ondersteuning en stabilisatie. Deze producten beschermen en ondersteunen snel geblesseerde gewrichten op een betrouwbare wijze en zonder de kans op bijwerkingen.

Hansaplast Sport Tape Breed
Hansaplast Sporttape biedt betrouwbare ondersteuning voor zwakke of geblesseerde gewrichten. Geschikt voor het tapen van vingers, handen, polsen en knieën, is eenvoudig scheurbaar.Hansaplast Sporttape is ook geschikt voor professionele sporters en biedt stevige ondersteuning bij sportblessures. De sterke kleefkracht en het stevige materiaal helpen de gewrichten te stabiliseren.

Hansaplast Sport Tenniselleboog Bandage
Hansaplast Sport Tenniselleboogband is ontworpen om pijn en irritatie te verminderen rond de onderarm en elleboog veroorzaakt door activiteiten die een stevige grip of vingerbeweging vereisen.

Hansaplast Sport Polsbandage
Ontworpen om ondersteuning te geven aan stijve, zwakke of geblesseerde polsen. Voor dagelijks gebruik, bij hobby en sport. Twee verstelbare stroken zorgen voor individueel gewenste steun, comfort en pasvorm. Zowel voor de linker als de rechterpols.Limiteert de pols in haar bewegingen en beschermt pijnlijke polsen. Kan discreet onder kleding worden gedragen.

Midalgan Warm
Midalgan Warm is een vertrouwd spierwrijfmiddel voor belaste spieren. Er ontstaat een weldadig gevoel in spieren en gewrichten. De bestanddelen dringen snel door de huid, Waardoor deze rood en warm wordt. Dit geeft een weldadig gevoel en de spieren worden warm.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Sport: Directe Hulp Voor Uw Actieve Leven?