Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9360.245 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Hormoonhuishouding (schildklier)

Soria Natural Composor 17 Centaura Complex 50ML

Op basis van eucalyptusboom, korenbloem en boon in de vorm van druppels voor een goede suikerbalans

15,17

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving

  Algemeen
  Soria Natural Composor 17 Centaura Complex op basis van eucalyptusboom, korenbloem en boon in de vorm van druppels voor een goede suikerbalans.
  Eucalyptus globulus (eucalyptusboom): de bladeren van Eucalyptus bezitten een uitgesproken hypoglycemiërende activiteit. Centaurea aspera (korenbloem): werkt bloedsuikerverlagend door de aanwezigheid van een heteroside: cyanogenetine. Phaseolus vulgaris (boon): bezit een diuretische werking dankzij de aanwezigheid van albuminen, hydrocarbonzuren en minerale zouten. Het hypoglycemiërend vermogen is te danken aan de aanwezigheid van glucokinine die een aan insuline gelijkende structuur bezit.

  Dosering
  Volwassenen: 25 druppels of 1 ml mengen in een eetlepel water, deze hoeveelheid gedurende 30 seconden onder de tong houden en inslikken of direct inslikken. Dit 3 maal per dag. Kinderen: 10 à 12 druppels 2 maal per dag.

  Ingredienten

  Samenstelling
  Eucalyptus globulus (8 %), Centaurea aspera (8 %), Phaseolus vulgaris (7 %), Salvia officinalis (7 %), plantaardige glycerine (q.s.).

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Soria Natural Composor 17 Centaura Complex 50ML?