Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9364.983 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Prostaat supplementen

Soria Natural Composor 10 Urinosor 50ML

Voedingssupplement op basis van kruiden in de vorm van druppels

17,22

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving

  Algemeen
  Soria Natural Composor 10 Urinosor is een voedingssupplement op basis van kruiden in de vorm van druppels. Te gebruiken om de prostaat gezond te houden. Sabal serrulata (Noord-Amerikaanse palmboom) is een woestijnplant waarvan de vrucht rijk is aan vetzuren, carotine, flavonen, fermentine, looistoffen, azuleen en bèta-sitosterol. Deze substanties hebben een sterke anticongestieve werking op de prostaatklier. Pygeum africanum (Afrikaanse pruimenboom) bezit fytosterolen en N-docosanol. Deze substanties zijn werkzaam tegen de volumevergroting van het prostaatadenoom.

  Dosering
  Volwassenen: 25 druppels of 1 ml mengen in een eetlepel water, 30 seconden onder de tong houden en inslikken ofwel direct inslikken. 2 tot 3 maal per dag.

  Ingredienten

  Samenstelling
  Sabal serrulata (7 %), Pygeum africanum (7 %), Cupressus sempervirens (5 %), Solidago virga au-rea (5 %), propolis (3,5 %), plantaardige glycerine (q.s.).

   

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Soria Natural Composor 10 Urinosor 50ML?