Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Alle supplementen per onderwerp>Rustgevende supplementen>Sint janskruid

Soria Natural Calmomel Siroop 150ML

Voor een goede nachtrust

7,95 6,94

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Soria Calmomel siroop werkt kalmerend, is rustgevend en krampwerend.Het bevordert de slaap en is angstwerend, regulerend, verteringsbevorderend.

  Kruiden kunnen op een veilige manier uw slaap garanderen, toch is het ook raadzaam de oorzaak van het niet kunnen slapen aan te pakken. Onverwerkte emotie, stress-situaties, uitputting, aardstralen, electrosmog, computerspelletjes, geluidsoverlast stellen ons bioritme zwaar op de proef. Kruiden die zorgen voor een goede nachtrust werken in op de 3 computers van de hersenen: het reptielenbrein (handelen), het zoogdierenbrein (voelen) en het primatenbrein (nadenken). Vooral op de centra van het voelen en emotie zijn melisse, passiflora en st-Janskruid actief. Valeriaan en slaapmutsje (eschscholtzia) werken meer op het centrum die instaat voor de controle van waak en slaap. Lavendel en oranjebloesem zijn rustgevend via de reukcentra.
  Voor kinderen die lastig zijn, oververmoeid door sport of videospelletjes, overactief zijn bij examenstress, huilen, schoolstress. Bevordert een gezonde, natuurlijke nachtrust.

  Ingredienten

  Kruidenextract 14%
  Passiebloem
  Citroenmelisse
  Oranjebloesem
  Echte kamille
  Linde
  Valeriaan
  Tweestijlige meidoorn
  Ascorbinezuur
  Kaliumsorbaat
  Anijsolie
  Lavendelolie
  Venkelolie

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Soria Natural Calmomel Siroop 150ML?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 33