Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Sint janskruid

Soria Natural Calmomel Siroop 150ML

Voor een goede nachtrust

Korting 13%
8,18 7,14
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!!
Productbeschrijving

Algemeen
Soria Calmomel siroop werkt kalmerend, is rustgevend en krampwerend.Het bevordert de slaap en is angstwerend, regulerend, verteringsbevorderend.

Kruiden kunnen op een veilige manier uw slaap garanderen, toch is het ook raadzaam de oorzaak van het niet kunnen slapen aan te pakken. Onverwerkte emotie, stress-situaties, uitputting, aardstralen, electrosmog, computerspelletjes, geluidsoverlast stellen ons bioritme zwaar op de proef. Kruiden die zorgen voor een goede nachtrust werken in op de 3 computers van de hersenen: het reptielenbrein (handelen), het zoogdierenbrein (voelen) en het primatenbrein (nadenken). Vooral op de centra van het voelen en emotie zijn melisse, passiflora en st-Janskruid actief. Valeriaan en slaapmutsje (eschscholtzia) werken meer op het centrum die instaat voor de controle van waak en slaap. Lavendel en oranjebloesem zijn rustgevend via de reukcentra.
Voor kinderen die lastig zijn, oververmoeid door sport of videospelletjes, overactief zijn bij examenstress, huilen, schoolstress. Bevordert een gezonde, natuurlijke nachtrust.

Ingredienten

Kruidenextract 14%
Passiebloem
Citroenmelisse
Oranjebloesem
Echte kamille
Linde
Valeriaan
Tweestijlige meidoorn
Ascorbinezuur
Kaliumsorbaat
Anijsolie
Lavendelolie
Venkelolie

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 32