9371.300 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Anti-snurk>Keelstrips tegen snurken

Snoreeze Keelstrips 14ST

Keelstrips tegen snurken

6,95
  • Merk:  Snoreeze
  • Inhoud: 14ST
  • EAN: 50048434
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Strips tegen snurken met bewezen werking.

Hoe te gebruiken?
De keelstrips, die tegen het gehemelte worden geplaatst, smeren de keelweefsels. De vitaminen en oliën die vrijkomen verminderen het snurken, zodat u en uw partner voortaan van een goede nachtrust kunnen genieten.

Vragen & Antwoorden
Werkt dit product echt?

Ja. Onafhankelijke klinische studies tonen aan dat Snoreeze in 93% van de gevallen doeltreffend is in het verminderen van het snurklawaai en in 50% het snurklawaai helemaal verdwijnt.

Snurk ik echt wel?

In de meeste gevallen is de snurker zelf niet bewust van zijn of haar snurken. Logisch, gezien men het zelf niet ‘hoort’. Zelfs de mogelijke toename in vermoeidheid, prikkelbaarheid of concentratieverlies wijt men doorgaans aan andere factoren. De partner daarentegen is helaas het grote slachtoffer, voor hem of haar is het vaak een echte nachtmerrie. Gelukkig is er Snoreeze.

Mag ik dit product gebruiken in combinatie met alcohol?

De combinatie zal uw gezondheid geen schade toebrengen, maar zal de doeltreffendheid van Snoreeze wel sterk verminderen. Alcohol voor het slapengaan heeft een negatieve invloed op het snurken.

Wat is de oorzaak van snurken?

Snurken kan vele oorzaken hebben. Een eenvoudige verkoudheid of griep kan al tot snurken leiden doordat men meer door de mond ademt. Toename in gewicht, ouderdom (vooral boven 45 jaar), alcohol voor het slapen, roken en bepaalde medicatie, zijn allemaal risicofactoren. Gelukkig is er dan Snoreeze.

Is Snoreeze geschikt voor iedereen?

Snoreeze is geschikt voor de meeste mensen. Nochtans, personen met reeds bestaande medische condities of een gekende allergie zouden de ingrediëntenlijst moeten controleren en/of een arts raadplegen. Ook zwangere vrouwen worden geadviseerd geen Snoreeze te gebruiken.

Wat als ik lijd aan slaapapneu?

Snoreeze is geen behandeling voor slaapapneu, een andere medische aandoening van de luchtwegen, hoewel het kan helpen om het bijhorende lawaai te verminderen. Raadpleeg hiervoor een arts.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Snoreeze Keelstrips 14ST?

Meer uit ons assortiment