Home > Verzorgingsproducten > Gezichtsverzorging > Acné verzorging > Supplementen tegen acné

Skin2moro Kauwtabletten

Zuivert de huid van binnenuit

20,49

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Merk: Skin2moro 
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 8711697013175
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Skin2Moro is hét product dat onzuiverheden bestrijdt waar ze beginnen; onder de huid!

Niet smeren, scrubben of uitdrogen. Met Skin2Moro bestrijdt je de onzuiverheden op de plaats waar deze ontstaan: onder de huid! Niet alleen makkelijk, maar ook effectief. Gebruikers van Skin2Moro krijgen beduidend minder onzuiverheden en bestaande onzuiverheden verdwijnen sneller. Je krijgt weer een huid om te zoenen!

Hoe werkt Skin2moro?
Iedereen met  een onzuivere huid mag Skin2Moro gebruiken. Jongeren, maar ook volwassenen met een onzuivere huid. Skin2Moro kan gewoon gebruikt worden naast de dagelijkse huidverzorging. Het voordeel van Skin2Moro ten opzichte van andere huidverzorgingsproducten is dat het de huid niet uitdroogt.

Lactoferrine
Skin2moro bevat een lactoferrine-concentraat dat specifiek op onzuiverheden werkt. Deze stof komt van nature voor in de biest van melk. De werking van Lactoferrine is wetenschappelijk bewezen en heeft een brede werking:
- het vermindert roodheid van de huid
- het helpt de beschadigde huidcellen te repareren

Waarschuwingen
Er zijn geen bijwerkingen. Veel smeermiddelen drogen de huid uit. Skin2Moro heeft dit effect niet, je huid blijft soepel. Skin2Moro bevat als zoetstof xylitol. Overmatig gebruik hiervan kan een laxerend effect hebben (=wetenschappelijke verplichting op verpakking, maar effect is pas bij tientallen tabletten). Er kan beginverergering optreden, dit is normaal en betekent dat het aanslaat. Eventueel kan de begindosering teruggebracht worden naar 1 tablet per dag.

Zwangerschap
Er zijn geen aanwijzingen dat Skin2Moro gevaar oplevert bij zwangerschap en borstvoeding, maar om enig risico uit te sluiten adviseren wij het niet te gebruiken.

Let op: Skin2Moro bevat melkproteïnen. Indien men een koemelkeiwitallergie of een lactose-intolerantie heeft, is Skin2Moro niet geschikt om te gebruiken.

Vragen & Antwoorden
ls er de eerste dagen geen beginverergering te constateren is, wil dat dan zeggen dat skin2moro bij mij niet aanslaat en ik dus beter kan stoppen met het gebruik ervan?

Bij het gebruik van Skin2moro is het inderdaad mogelijk dat beginverergering optreedt. Maar dit gebeurt lang niet altijd en is dan ook geen graadmeter of het product aanslaat of niet. U moet kijken of er na 2-4 weken verbetering optreedt en de fabrikant raadt aan om het product minstens 2 maanden te gebruiken voor het optimale resultaat.

Ik wil u adviseren Skin2moro minimaal 4 weken te gebruiken en als u dan geen enkele verbetering dan pas kunt u enigsinds concluderen of het product werkt of niet.

Ik zou graag van u willen vernemen wat de resultaten zijn met de kauwtabletten skin2morow. Is dit niet het zoveelste schijnbaar helpende product?

hieronder de resultaten van het onderzoek van skin2moro

Studie met Skin2moro

1. Studieopzet met tieners

44 deelnemers, 23 jongens, 21 meisjes, gemiddelde leeftijd 15,3 jaar.

De deelnemers gebruikten dagelijks 200 mg [kauwtabletten] Skin2moro, gedurende 8 weken. Van elke deelnemer werd door een onafhankelijke fotograaf een foto en face genomen, die werd geanalyseerd door een dermatoloog. De deelnemers werden gezien in week 1, voor de studie begon, en daarna in de weken 2, 4 en 8. De onderzoeksperiode was 12 weken. Foto’s werden geëvalueerd in week 8 en de deelnemers werden geïnterviewd in week 12. Alle zwarte en witte mee-eters, pukkeltjes, puistjes en nodulocystische laesies op het voorhoofd, de wangen, de kin en de neus werden geteld. Zwarte en witte mee-eters werden elke week geteld.

2. Skin2moro reduceert huidonzuiverheden en roodheid bij tieners

Op de foto’s die in week 1 werden genomen was het gemiddelde aantal zwarte mee-eters 33, in week 2 was dat gedaald tot 12, in week 4 tot 8,5 en in week 8 was het er nog maar 1. Deze periodieke verschillen waren in alle gevallen significant.

Uitgaande van de situatie in week 1 was de gemeten vermindering van het aantal onzuiverheden in week 2 44%, in week 4 71% en in week 8 95%. Deze percentages waren consistent, ongeacht of er sprake was van gemiddelde of zware acne. Er was geen verschil tussen jongens of meisjes.

Samengevat is er dus sprake van een substantiële vermindering van de huidonzuiverheden bij de deelnemende jongeren, als gevolg van het orale gebruik van Skin2moro.

3. Subjectieve onderzoeksresultaten

Uit de interviews die in week 12 werden gehouden, werd duidelijk dat de meerderheid van de jongeren zeer enthousiast was over Skin2moro. 76% van de deelnemers constateerden verbeteringen als minder huidonzuiverheden, minder rode vlekken en minder vette huid. 90% zou anderen Skin2moro aanraden te gebruiken. Ze voelden zich gezonder, waren minder ziek of helemaal niet ziek in vergelijking met gezinsleden of vrienden die Skin2moro niet gebruikten. Bij dagelijks gebruik van Skin2moro gedurende 8 opeenvolgende weken werden geen bijwerkingen gemeld.

4. Veronderstelde werking van Skin2moro bij puistjes

Hoewel het anti-acne-effect van Skin2moro nog niet geheel opgehelderd is, is bekend dat het natuurlijke lactoferrine-concentraat, dat een deel is van het proteïnecomplex, samen met andere stoffen een belangrijke rol speelt.

Lactoferrine-concentraat neemt de vrije ijzerdeeltjes in de lichaamsvloeistoffen en ontstoken plaatsen op, onderdrukt daarmee de schade als gevolg van vrije radicalen en verkleint de aanwezigheid van het ijzer en daarmee het binnendringen van microben.

Lactoferrine-concentraat vertoont ook anti-ontstekingseffecten in de huid door het stimuleren van de weerstandsreflex. Het neutraliseert de gevolgen van lipopolysacchariden die ontstekingen veroorzaken en die worden afgescheiden door acne gerelateerde bacteriën.

Op dit moment bestaat het sterke vermoeden dat Skin2moro de oxidatie van het mengsel van huidvetten voorkomt en daarmee acne. Uit eerdere onderzoeken is gebleken deze vetophopingen de links zijn tussen het ontstaan van mee-eters en de bacteriegroei. Uit onderzoek op kleinere schaal volgden aanwijzingen dat Skin2moro de vetophopingen en de daaruit voortkomende mee-eters reduceert.

5. De voordelen van Skin2moro bij puistjes

Uit de statistische cijfers van het onderzoek blijkt dat oraal toegediende Skin2moro puistjes en rode vlekken bij acne vulgaris reduceert. Uit regressiemodellen kwam geen verschil in leeftijd of geslacht. Er werden geen bijwerkingen gemeld. De meerderheid van de deelnemers roemde de heilzame effecten van Skin2moro, constateerde een vermindering van de acne, voelde zich beter en gezonder en waren van plan door te gaan met het gebruik van Skin2morrow.

Wat is acne?

Acne is één van de meest algemeen voorkomende aandoeningen bij de mens. Iedereen heeft er in meer of mindere mate last van (gehad). Het komt vaak voor bij jonge mannen en bij vrouwen tussen de 15 en 18 jaar. Maar het kan ook bij oudere mannen en vrouwen nog voorkomen.

Bij acne zijn de talgklieren ontstoken. Deze talgklieren bevinden zich overal op de huid (niet in de handpalmen en voetzolen). Hoog op de rug, op het voorhoofd en op de kin bevinden zich de meeste en de grootste talgklieren. De talgklieren scheiden de talg via een kanaaltje uit dat uitmondt in een haarfollikel. Via de haarfollikel komt de talg dan naar het huidoppervlak.

Wat is Skin2Moro?

Skin2Moro is een voedingssupplement op basis van Lactoferrine Concentraat wat puistjes van binnenuit bestrijdt. Het is een fris en lekker kauwtablet met pepermuntsmaak.

Welke smaak heeft Skin2Moro?

Skin2Moro heeft een pepermuntsmaak.

Voor wie is dit product bestemd?

Iedereen met acne, puistjes of een onzuivere huid mag Skin2Moro gebruiken. Jongeren, maar ook volwassenen met acne of een onzuivere huid.

Geschikt voor elk huidtype.

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Al na twee weken zijn er zichtbare verbeteringen te zien aan de huid. Het meest optimale resultaat wordt gezien na twee maanden. Het advies is dan ook om minstens twee verpakkingen Skin2Moro te gebruiken.

Hoe gebruik ik dit product?

Neem gedurende twee maanden elke dag twee kauwtabletten, één 's ochtends en één 's avonds. Bij voldoende werking na twee maanden, kan overgegaan worden op één tablet per dag als onderhoudsdosering.

Bij welk soort puistjes helpt Skin2Moro?

Alle verschillende puistjes verdwijnen onder invloed van Skin2Moro. Dus ook rode vlekjes, mee-eters en kleine ontstekingen.

Zijn er bijwerkingen bij het gebruik van dit product?

Nee, veel smeermiddelen drogen de huid uit. Skin2Moro heeft dit effect niet, omdat het van binnenuit werkt. Je huid blijft soepel.

Skin2Moro bevat als zoetstof xylitol. Overmatig gebruik hiervan kan een laxerend effect hebben (=wetenschappelijke verplichting op verpakking, maar effect is pas bij tientallen tabletten).

Er kan beginverergering optreden. Dit betekent dat de puistjes in het begin erger kunnen worden. Dit effect is normaal en betekent dat Skin2Moro aanslaat. Eventueel kan de dosering de eerste paar weken teruggebracht worden naar één tablet per dag.

Mag ik dit product gebruiken bij een koemelkallegie?

Skin2Moro bevat melkproteïnen. Indien men een koemelkeiwitallergie of een lactose-intolerantie heeft, is Skin2Moro niet geschikt om te gebruiken.

Is dit product geschikt voor gebuik tijdens de zwangerschap?

Er zijn geen aanwijzingen dat Skin2Moro gevaar oplevert bij zwangerschap en borstvoeding, maar om enig risico uit te sluiten adviseren wij het niet te gebruiken. Uiteraard is een ieder zelf verantwoordelijk voor het al dan niet gebruiken van Skin2Moro.

Mag ik naast Skin2Moro nog andere huidverzorgingsproducten gebruiken?

Skin2Moro kan gewoon gebruikt worden naast de dagelijkse huidverzorging. Het voordeel van Skin2Moro ten opzichte van andere huidverzorgingsproducten tegen puistjes is dat het de huid niet uitdroogt.

Komen de puistjes terug als ik stop met Skin2Moro?

Als je stopt met Skin2Moro is er een kans dat je puistjes na verloop van tijd weer terugkomen. Eventueel kan je één kauwtablet Skin2Moro per dag gaan gebruiken als onderhoudsdosering.

Wat als de puistjes na twee maanden nog niet verdwenen zijn?

Is Skin2Moro wel al twee maanden gebruikt en zijn er elke dag twee kauwtabletten ingenomen? De werking is namelijk al na twee weken zichtbaar, maar het meest optimale effect wordt na twee maanden gezien. Mocht Skin2Moro langer dan twee maanden gebruikt zijn en er is nog geen effect te zien; Acne heeft verschillende oorzaken, het kan voorkomen dat Skin2Moro niet bij iedereen aanslaat.

Kunnen mijn puistjes erger worden als ik net begin met het gebruik van dit product?

Er kan beginverergering optreden. Dit is normaal en het betekent dat Skin2Moro aanslaat. Eventueel kan tijdelijk de begindosering worden teruggebracht naar één kauwtablet per dag. Gebruik Skin2Moro tenminste twee maanden.

Heeft u een vraag over Skin2moro Kauwtabletten?