Hoofdpagina>Zelftest>Cholesterol test

A Menarini Securject Pro Prikpen 1ST

Voor het meten van uw bloedglucosegehalte

22,57

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Securject Pro Prikpen van Menari is een instelbare prikpen met 5 prikdieptes en pijn maskerende bolletjes. Gebruik de Securject Pro Prikpen voor het prikken van capillair bloed (uit de vingertop) voor het meten van bloedglucosegehalte. Het uiteinde van de prikpen is voorzien van bolletjes, de "Comfort Zone". De bolletjes geven een signaal naar de hersenen, zodat tijdens de prik minder pijn wordt ervaren.

Hoe te gebruiken?
Met behulp van de groene instelring zijn 5 prikdieptes instelbaar. Draai de instelring naar de kleinere druppels voor een ondiepe prik of naar de grotere druppels voor een diepere prik. Uitsluitend bestemd voor nemen van bloedmonsters uit de vingertoppen. Na het afnemen van het bloedmonster dient men op de blauwe uitwerpknop aan de achterzijde te drukken. Het gebruikte lancet, inclusief platform, wordt dan automatisch verwijderd. Het geheel weggooien in een naaldencontainer.

Gebruik de Securject Pro Prikpen met de Securject Pro lancetten.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over A Menarini Securject Pro Prikpen 1ST?