9478.864 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Sea Band Sea-Band Voor Kinderen 2ST

Uniek product ter ondersteuning tijdens de reis!

13,59
  • Merk:  Sea Band
  • Inhoud: 2ST
  • EAN: 5015259005138
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Sea-Band elastische polsbanden draag je simpelweg om je polsen. De Sea-Band werkt door middel van acupressuur, waarbij een zachte druk wordt uitgeoefend op het 'Nei-Kuan' punt in beide polsen. Dit punt ligt aan de binnenkant van de pols, tussen de twee centrale pezen. Sea-Band elastische polsbanden te gebruiken ter verlichting van braakneigingen.

Ook deze versie voor kleine kinderen is 100% veilig. De elastische banden knellen of hinderen niet. Zijn ze vuil? Geen punt, ze kunnen gewoon gewassen worden.

Uit onderzoek is gebleken dat Sea-Band polsbanden in 87% van de gevallen de braakneigingen voorkomt en in elk geval sterk vermindert.

Hoe te gebruiken?
1. Plaats drie vingers aan de binnenkant van de pols met de top van de ringvinger onder de aanzet van de hand. Het Nei-Kuan punt ligt recht onder de top van de wijsvinger tussen de twee middelste pezen.
2. Plaats het knopje in benedenwaartse richting op het Nei-Kuan punt. Herhaal dit proces voor de andere pols. Voor het beste resultaat dient om beide polsen een band te worden aangebracht.

De banden kunnen zowel voorafgaande aan de reis als tijdens de reis worden omgedaan. Effectief binnen enkele minuten, is niet slaapverwekkend en heeft geen andere bijwerking. Een plastic knopje aan de binnenkant van de banden geeft een lichte, constante druk op het P6 drukpunt.

Waarschuwingen
Sea-Band mag zo vaak en zo lang als nodig is gedragen worden. Langdurig gebruik kan echter de handen doen opzwellen. Wanneer dit gebeurt dienen de banden verwijderd te worden. De Sea-Band is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Vragen & Antwoorden
Tot welke leeftijd is de Seaband voor kinderen te gebruiken?

De Seaband voor kinderen is te gebruiken tot 12 jaar.
Vanaf 12 jaar en ouder is er de Seaband voor volwassenen.

Vanaf welke leeftijd is Seaband geschikt?

Dit product is geschikt voor gebruik vanaf 3 jaar.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Sea Band Sea-Band Voor Kinderen 2ST?

Meer uit ons assortiment