Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
0
€ 0,00
Schwarzkopf Poly Color Crème Haarverf 39 Lichtbruin 90ML
Schwarzkopf Poly Color Crème Haarverf 39 Lichtbruin 90ML

Schwarzkopf Poly Color Crème Haarverf 39 Lichtbruin 90ML

Niet meer verkrijgbaar

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Langdurige, natuurlijk ogende kleur met 100% grijsdekking

Algemeen
Schwarzkopf Poly Color Crème Haarverf 39 Lichtbruin geeft een langdurige, natuurlijk ogende kleur met 100% grijsdekking, zelfs op wit haar! Deze haarverf is verrijkt met een keratine-haarversterker voor krachtig haar dat er gezond uitziet en bescherming biedt tegen haarbeschadiging. Poly Crème Haarverf biedt een perfecte combinatie van pigmenten die zorgen voor een schitterend kleurresultaat dat er zijdezacht en gezond uitziet.

Schwarzkopf Poly Color Crème Haarverf 39 Lichtbruin:
- 100% grijsdekking, zelfs op wit haar
- verrijkt met een keratine-haarversterker
- beschermt tegen haarbeschadiging
- schitterend kleurresultaat
- uw haar ziet er zijdezacht en gezond uit

Hoe te gebruiken?
Lees nauwkeurig voor gebruik de veiligheidsaanbevelingen aan de achterzijde van de gebruiksaanwijzing.

1.Voorbereiding:
Leg voor gebruik kledingbescherming en een horloge klaar zodat u de inwerktijd kunt controleren. Poly Color crème haarverf wordt op droog, niet gewassen haar toegepast.

2. Mengen:
Draag de handschoenen en bescherm uw kleding met een oude handdoek. Draai het dopje van de applicatieflacon. Open de tube crèmekleuring door met de achterkant van de dop een gaatje in het aluminiumfolie te prikken. Knijp de tube voorzichtig helemaal leeg in de applicatieflacon. Open de tube crèmekleuring door met de achterkant van de dop een gaatje in het aluminiumfolie te prikken. Knijp de tube voorzichtig helemaal leeg in de applicatieflacon. Draai het schroefdopje terug op de applicatieflacon en schud goed tot de inhoud volledig gemengd is. Draai het puntje van de dop van de applicatieflacon en begin onmiddellijk met de behandeling. Let op: Het kleurmengsel van een aantal nuances verandert van kleur tijdens de inwerktijd. Dit heeft geen invloed op het uiteindelijke kleurresultaat.

3. Toepassing:
Verdeel het mengsel gelijkmatig vanuit de applicatieflacon op droog, ongewassen haar.

3a. Eerste behandeling:
Deze behandeling raden wij aan als:
- u uw haar voor het eerst kleurt
- er van de voorgaande kleuring geen uitgroei zichtbaar is

Verdeel het mengsel gelijkmatig over het gehele haar en masseer het goed in met de vingertoppen. Laat het mengsel 20 - 30 minuten inwerken.

3b. Uitgroeibehandeling:
Deze behandeling is geschikt wanneer:
- u uw haar reeds eerder gekleurd heeft en een uitgroei zichtbaar is, of
- uw haarpunten donkerder of beschadigd zijn

Breng ongeveer 2/3 van het mengsel alleen op de uitgroei aan, door een scheiding te maken in het droge haar met behulp van de punt van het applicatieflacon. Masseer het mengsel met de vingertoppen in op de uitgroei (let erop dat u de handschoenen draagt). Maak een volgende scheiding evenwijdig aan de vorige en herhaal het proces tot de volledige uitgroei behandeld is. Laat het mengsel 20-25 minuten inwerken. Verdeel na de aangegeven inwerktijd de rest van het mengsel over het gehele haar. Masseer het mengsel grondig in en laat het nog eens 5 minuten inwerken.

4. Uitspoelen: als de inwerktijd om is, laat u uw haar met veel warm water schuimen. Was uw haar vervolgens met een milde shampoo, speciaal voor gekleurd haar en spoel goed uit totdat het water helder is.

Waarschuwingen
Kleur uw haar niet als:
- u last heeft van uitslag in het gezicht of van een gevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid.
- u eerder een reactie na een haarkleuring heeft gehad
- u in het verleden een reactie heeft gehad na een tijdelijke tatoeage met zwarte henna

Bevat waterstofperoxide, fenyleendiaminen (tolueendiaminen) en resorcinol. Contact met de ogen vermijden. Bij contact met de ogen onmiddellijk uitspoelen. Niet gebruiken voor het kleuren van wimpers of wenkbrauwen. Na het aanbrengen het haar goed uitspoelen. Geschikte handschoenen dragen. Wij raden u aan 48 uur voor het gebruik van deze haarkleuring een allergie waarschuwingstest uit te voeren (zie gebruiksaanwijzing), ook al heeft u in het verleden al eens eerder een haarkleuring gebruikt. Denk eraan het product 48 uur gebruik te kopen. Indien enige reactie optreedt of bij twijfel, raadpleeg een arts voordat u uw haren opnieuw kleurt. Afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingrediënten

Ingrediënten

Cremekleuring: Aqua, Cetearyl alcohol, Ammonium hydroxide, Coconut alcohol, Ceteareth-20, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, Cetrimonium chloride, Toluene-2,5-Diamine sulfate, Amonium sulfate, Ascorbic acid, Sodium sulfite, Parfum, Sodium silicate, Resorcinol, Etidronic acid, m-Aminophenol, Citric acid, 4-Chloroeresorcinol, 2,7-Napthalenediol, 2,6-Dihydroxy-3,4-Dimethylpyridine, Linalool, Limonene, Sodium benzoatte, Phenoxyethanol, 2-Methylresorcinol, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCI, 6-Methoxy-2-Methylamino-3-Aminopyridine HCI.

Ontwikkelemulsie: Aqua, Hydrogen peroxide, Cetearyl alcohol, PEG-40 Castor oil, Disodium pyrophosphate, Sodium cetearyl sulfate, Disodium EDTA, Sodium benzoate, Phosphoric acid.

Meer uit ons assortiment:

 • Lucovitaal Eczeem Crème 50ML

  Lucovitaal Eczeem Crème | 50ML

  -50%
  6,50
  12,99
 • Lucovitaal Detox Voetpleisters 10ST

  Lucovitaal Detox Voetpleisters | 10ST

  9,95
 • Lucovitaal Overgang Balans Tabletten 30TB

  Lucovitaal Overgang Balans Tabletten | 30TB

  9,95
 • Therme Geurstokjes Saigon Pink Lotus 100ML

  Therme Geurstokjes Saigon Pink Lotus | 100ML

  -15%
  9,77
  11,49
 • Bepanthen Handcrème voor droge, ruwe en beschadigde handen 50ML

  Bepanthen Handcrème voor droge, ruwe ... | 50ML

  7,95

Aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist