Scholl

Scholl Velvet Smooth

Met Scholl Velvet Smooth verzorgt u heel gemakkelijk uw voeten of nagels. Neem de Scholl Velvet Smooth Elektrische voetvijl als u zijdezachte voeten zonder eelt wilt. Kies voor de blauwe (regular) of roze variant (extra sterk) of voor de elektronische voetvijl voor onder de douche: de Velvet Smooth Wet&Dry. Uw nagels geeft u thuis een professionele manicure met de Velvet Smooth Nail Care Elektrische Nagelvijl. Hiermee vijlt en polijst u uw nagels en laat u ze glanzen.

Scholl Gel Active & Scholl Partyfeet

Scholl GelActiv Inlegzolen helpen voorkomen dat u zere voeten en vermoeide voeten krijgt. Ze zijn zo ontworpen dat schokken tijdens het lopen worden gedempt en uw voetholte en de hiel worden ondersteund. Er zijn inlegzolen verkrijgbaar voor elke dag, tijdens het sporten of inlegzolen voor als u veel moet staan tijdens uw werk. De Scholl inlegzolen zijn geschikt voor mannen en vrouwen en kunnen op maat worden gemaakt.

Kalknagels en Likdoorns behandelen

Kalknagels behandelen doet u met de Scholl Kalknagel Behandelset. Een kalknagel is door schimmels geïnfecteerd en kunt u herkennen aan een brokkelige, gelige nagel die dikker is dan normaal. De Scholl Kalknagel Behandelset doodt schimmels en beschermt de nagel. Likdoorns zijn eelt- knobbels die naar binnen zijn gegroeid. Er zit een soort puntje in de huid die erg pijnlijk kan zijn. De pedicure kan likdoorns behandelen, maar u kunt dit ook zelf met Scholl producten.

Harde huid en Eelt verwijderen

Eelt verwijderen kunt u op verschillende manieren. Eelt is harde huid (verdikte opperhuid) die ontstaat door wrijving. De ruwe huid kunt u weghalen met de Scholl Velvet Smooth elektronische voetvijl. U kunt ook een schuurblokje tegen eelt, vijl voor eelt en een crème tegen eelt gebruiken.
Alle producten

Droge huid en Hielkloven voorkomen

Is de huid van uw voeten droog? Heeft u zelfs hielkloven gekregen omdat uw hielen zo droog waren? Of wilt u deze voetproblemen voorkomen? Scholl helpt u ermee! Er zitten namelijk diverse crèmes in het assortiment die hielkloven voorkomen en behandelen en droge huid voeden en soepel maken.

Zweetvoeten behandelen

Zweetvoeten kunnen heel vervelend zijn en roepen soms een gevoel van schaamte op. Met Scholl kunt u zweetvoeten behandelen en voorkomen. Met de Scholl Fresh Step Deodorants worden voetgeuren geneutraliseerd en u heeft de hele dag droge, frisse voeten. De Scholl Fresh Step Schoenen Spray neutraliseert geuren in uw schoenen.

Nagels en Tenen verzorgen

Het is belangrijk om uw nagels en tegen te verzorgen: deze zijn immers uw visitekaartje! DeOnlineDrogist.nl heeft diverse producten van Scholl in het assortiment die ervoor zorgen dat uw nagels en tenen er weer uit zien om door een ringetje te halen. Werk uw nagels bij met de elektrische nagelvijl en lak ze met Velvet Smooth Nail care Oil voor glanzende en gezonde nagels.
 • Scholl 

  Velvet Smooth Nail Care Elektrisc... | 1ST

  Gratis verzending
  Velvet Smooth Nail Care Elektrische Nagelvijl
  Voorraad: 7  41,99
Alle producten

Blaren en Wratten verwijderen

Wratten verwijderen is nu ook mogelijk zonder de huisarts! Met Scholl Stop Wratten bevriest u thuis gemakkelijk de wrat. Door de bevriezing wordt de wrat verwijdert en wordt het ontstaan van nieuwe wratten voorkomen. Blaren verwijderen doet u met de Scholl Blarenpleisters. Deze speciale pleisters bevorderen het genezingsproces en voorkomen pijnlijke druk. Verkrijgbaar in varianten voor de hielen en tenen.
 • Tot wel 60% korting

  Tot wel 60% korting

  Bekijk hier alle producten