9365.073 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Eelt verwijderen>Voetvijl

Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl Extra Grof + Navulling Extra Fijn 2ST

Voordeelverpakking voor zijdezachte voeten

Korting 20%
58,98 47,19

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl Extra Grof + Navulling Extra Fijn is een voordeelverpakking van een elektrische voetvijl en een navulverpakking van de verwisselbare vijlrollers.

  • Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl Pink Extra Grof gebruikt u om perfecte zijdezachte voeten te krijgen. Deze roze Scholl elektronische voetvijl is ontwikkeld om thuis een professioneel resultaat te bereiken. De diamantdeeltjes van de roller bezet en verwijdert op effectieve en snelle wijze de eelt van het voetbed. Het verwijdert de harde huid in enkele minuten en geeft u prachtige voeten die u graag aan anderen wilt laten zien.
  • Scholl Velvet Smooth Verwisselbare Rollers Extra Fijn zijn twee rollers voor de Scholl Velvet Smooth, de elektronische voetvijl, voor gladde voeten in een handomdraai. De rollers zijn er nu met ultrafijne synthetische diamantkristallen die op natuurlijke wijze uw huid scrubben. Begin voor het beste resultaat met de grove roller (wordt met de Elektrische Voetvijl meegeleverd) om de hardste en hardnekkigste huid te verwijderen. Ga daarna verder met deze Extra fijne-rollers voor een perfect glad resultaat.

Heeft u een vraag over Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl Extra Grof + Navulling Extra Fijn 2ST?

Meer uit ons assortiment