Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Voetzooltjes>Inlegzooltjes

Scholl GelActive Inlegzolen Dagelijks Man 2ST

Ontworpen om effectief microschokken te absorberenen en overmatige druk te verminderen

16,99
  • Merk:  Scholl 
  • Inhoud: 2ST
  • EAN: 5052197038002
  • Op voorraad:  21  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, dinsdag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Scholl GelActive Inlegzolen Dagelijks Man zijn ontworpen om effectief microschokken te absorberenen en overmatige druk te verminderen bij het wandelen en bij dagelijkse activiteiten. De stevige gel biedt ondersteuning voor de voetboog en de hiel en de zachte gel zorgt voor een schokdempend effect. De Scholl GelActiv-Everyday kan gebruikt worden in sneakers, vrijetijdsschoenen en werkschoenen.

Wat is de GelActiv-technologie?
GelActiv-technologie zorgt voor uitstekende schokabsorptie en demping door middel van het ergonomisch ontworpen tussenstuk in gel dat geïntergreerd is in de inlegzool. GelActiv absorbeert effectief microschokken en vermindert overmatige druk die het gevolg is van, onder andere, wandelen en staan.

Deze voetzolen zijn geschikt voor personen met schoenmaat 42 tot en met 46.5.

Hoe te gebruiken?
Indien nodig moet de zool passend worden gemaakt. Doe dit door langs de lijn te knippen die overeenkomt met uw schoenmaat (lijn A-42, B-43, C-44, D-45, E-47, volledige zool-48) of gebruik de originele binnenzool in uw schoenen als model.
Verwijder voor het beste resultaat de huidige schoenzolen uit uw schoenen en vervang ze door de Scholl GelActiv-Everyday inlegzolen. Leg de zolen met de GEL-kant naar BENEDEN. Vervang de Scholl GelActiv-Everyday schoenzolen wanneer deze tekenen van slijtage vertonen. Het is aanbevolen om de zolen elke zes maanden te vervangen.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Scholl GelActive Inlegzolen Dagelijks Man 2ST?