Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Likdoorns>Likdoorn pen

Scholl 2in1 Likdoorn Verwijder Pen 1ST

Een unieke, zeer doeltreffende en snelle manier om harde likdoorns te behandelen

Korting 25%
11,99 8,99
  • Merk:  Scholl 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 5038483999080
  • Op voorraad:  25  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Scholl 2in1 Likdoorn Verwijder Pen is een effectieve en tevens snelwerkende methode om harde likdoorns te behandelen. De pen heeft een dubbele werking doordat het is voorzien van een schraper en een vloeistof op basis van ureum. Met de schraper kunt u de bovenste laag van de likdoorns verwijderen en de vloeistof maakt de likdoorns zachter. Deze methode van Scholl 2in1 Likdoorn Verwijder Pen vermindert de dikte van de likdoorn en daardoor de druk op de likdoorn, waardoor de pijn wordt verminderd. Binnen 5 dagen vindt zichtbare verbetering plaats. Dit product wordt niet aangeraden voor neurovasculaire likdoorns of zachte likdoorns tussen de tenen. Daarnaast is dit product niet geschikt voor diabetici of personen met een slechte bloedcirculatie.

Hoe te gebruiken?
Scholl 2in1 Likdoorn Verwijder Pen is geschikt voor harde likdoorns boven op de tenen en op de bal van de voet. In 2 stappen gebruiken:

Stap 1

Schraper: verwijder voorzichtig de bovenste laagjes van de likdoorn om de pijnlijke wrijving te verminderen, de pijn onmiddellijk te verlichten en laat de vloeistof in het midden van de likdoorn doordringen. Herhaal dit om de 3 dagen om de verzwakte likdoorn te helpen verwijderen.

Stap 2
Breng de vloeistof aan: voor een doeltreffende behandeling breng na stap 1 de doseerapplicator op de likdoorn aan. Elke dag aanbrengen.

Resultaat: zichtbare verbetering binnen 5 dagen. Verlichting van pijn.

Lees voor gebruik zorgvuldig de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
De pen is niet aangeraden voor neurovasculaire likdoorns of zachte likdoorns tussen de tenen. Dit product is niet geschikt voor diabetici of personen met een slechte bloedcirculatie. Niet gebruiken op een beschadigde huid of wonden. Stop onmiddellijk het gebruik als er ongemak of irritatie optreedt. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Uitsluitend toepassen op het getroffen/aangetaste gebied, niet op de gezonde huid. Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd het gebruik van het product als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Vermijd elk contact met de ogen. Gebruik geen andere producten op de aangetaste zone tijdens de behandelingsperiode. Ontvlambaar, uit de buurt van ontstekingsbronnen houden. Uitsluitend gebruiken volgens de gebruiksaanwijzing. Bewaren in een droge plaats en beneden 25 °C. Beschermen tegen direct zonlicht.


Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Scholl 2in1 Likdoorn Verwijder Pen 1ST?