Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Likdoorns>Likdoorn pen

Scholl 2in1 Likdoorn Verwijder Pen 1ST

Om likdoorns tot op de wortel te behandelen

11,99
  • Merk:  Scholl 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 5038483999080
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, dinsdag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De voornaamste reden voor het behandelen van likdoorns is pijn. De kern van een harde likdoorn heeft de vorm van een omgekeerde kegel. Het uiteinde van deze kegel drukt op de aangrenzende lederhuid die zenuwuiteinden bevat. Bij zachte likdoorns wordt pijn ervaren wanneer de tenen tegen elkaar wrijven. De nieuwe Scholl 2in1 Likdoorn Verwijder Pen is een revolutionaire, hoogst doeltreffende en snelwerkende methode om likdoorns tot in de kern te behandelen. Het betreft een behandeling in twee stappen met behulp van de schraper en de geavanceerde vloeistof. Deze behandeling resulteert in zichtbare verbetering in 5 dagen en verlicht de pijn. De behandeling is geschikt voor harde en zachte likdoorns. De behandeling is niet geschikt voor vaatzenuwlikdoorns.

Hoe te gebruiken?
Het betreft een behandling in twee stappen. Stap 1: Schraper: Verwijder voorzichtig de bovenste laagjes van de likdoorn om de pijnlijke wrijving te vermindereren en de pijn onmiddellijk te verlichten. De vloeistof kan nu goed in de likdoorn doordringen. Herhaal dit om de drie dagen om de behandelde likdoorn makkelijker te kunnen verwijderen. Stap 2: Behandeling met de geavanceerde vloeistof. Voor een doeltreffende behandeling van de likdoorn brengt u elke dag de geavanceerde vloeistof met behulp van de speciale applicator aan op de likdoorn.

Waarschuwingen
Niet gebruiken op beschadigde, geirriteerde huid. Stop onmiddellijk het gebruik als er irritatie of ongemak optreedt. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Uitsluitend toepassen op het betroffen gebied en niet op de gezonde huid. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Vermijd gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Vermijd het contact met de ogen. Gebruik geen andere producten op de getroffen zone tijdesn de behandelingsperiode. Ontvlambaar, uit de buurt van ontstekingsbronnen houden. Uitsluitend gebruiken volgens de de gebruiksaanwijzing. Bewaren in een droge omgeving en beneden 25 graden C. Beschermen tegen zonlicht.

Meer informatie over het assortiment van Scholl vindt u hier.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Scholl 2in1 Likdoorn Verwijder Pen 1ST?