Hoofdpagina>Eten & drinken>Glutenvrij dieet>Glutenvrije bakproducten>Glutenvrij bakmeel

Schar Broodmix Bruin 1KG

Om heerlijk bruin brood mee te maken, ook geschikt voor mensen met een gluten allergie

4,99
  • Merk:  Schar 
  • Inhoud: 1KG
  • EAN: 8008698008997
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Met de Schar Broodmix Bruin maakt u zelf heerlijk bruin brood. Deze mix is ook geschikt voor mensen met een gluten allergie

Ingredienten

Maïszetmeel, lijnzaadmeel 12%, boekweitmeel 8%, erwtenzemelen, rijstzemelen, appelvezels, zout, suiker, verdikkingsmiddel: guarpitmeel.

Allergenen informatie:
Kan sporen van soja bevatten. 

Etiket

Ingredienten:
maiszetmeel, lijnzaadmeel 12%, boekweitmeel 8%, erwtenzemelen, rijstzemelen, appelvezels, suiker, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, zout.

Allergenen:
Kan sporen van Soja bevatten

Bereiding:
BEREIDINGSWIJZE BRUINBROOD: ingrediënten: 500g Brot-Mix Dunkel, 6g olie, 10g droge gist of 16g verse gist, 630ml water, 1 theelepel zout. BEREIDING: Doe de meelmix in een kom. Meng de Schär Brot-Mix Dunkel met de droge gist. Gebruikt u verse gist, laat deze met een 1/2 theelepel suiker in wat lauwwarm water (30 graden) oplossen en giet dit bij het meel. Voeg het zout toe en kneed alles gedurende ca. 2 minuten met een mixer met deeghaken op de laagste stand. Doe daarna zonder de mixer uit te schakelen de olie bij het deg, zet de mixer op een hogere stand en kneed het deeg nog 4-5 minuten. Doe het deeg in een ingevette en bestoven broodvorm. Strijk het glad. Bedek de broodvorm met een vochtige theedoek of met huishoudfolie en laat het deeg op een warme plaats ca. 30-45 minuten rijzen (tot het in omvang is verdubbeld). Bestrijk het gerezen brood met wat zonnebloemolie; zo krijgt het na het bakken een mooie bruine korst. Plaat in de tussentijd een vuurvaste schaal met water op de bodem van de oven en verwarm de oven voor op 190 graden celsius (met boven- en onder-verwarming). Bak het brood in 60 minuten gaar. Neem het brood uit de oven, keer de vorm om en snijd het brood pas aan, wanneer het volledig is afgekoeld. Het brood in de koelkast bewaren. ALTERNATIEF: U kunt ook het bruinbrood recept voor de broodbakmachine gebruiken. Kies een programma (duurt ongev. 2 - 2,5 uur). Let op de maximale inhoud van uw bakmachine.

Energie
1375 KJ

Energie
326 kcal

Vet
2 GR

Koolhydraten
63 GR

waarvan suikers
2 GR

Voedingsvezel
13 GR

Eiwitten
6 GR

Eiwitten
6.1 GR

Zout
0.75 GR

Fabrikant:
Dr. Schär AG / SPA Winkelau 9 39014 Burgstall Italy


Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Schar Broodmix Bruin 1KG?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100