Hoofdpagina>Vitamines>Multi mineralen

Sanopharm Basentabs ph-Balance Tabletten 100TB

Een goed zuur-base evenwicht bevordert het functioneren van het lichaam

14,34
  • Merk:  Sanopharm 
  • Inhoud: 100TB
  • EAN: 8718347170554
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Het bewaren van een goed zuur-base evenwicht is belangrijk voor het optimaal functioneren van het lichaam. Een verstoord evenwicht kan leiden tot energieverlies, verminderde weerstand enzovoort.
Basentabs bevat basische mineralen als magnesium, calcium en natrium in de juiste hoeveelheden en in de juiste verhoudingen. Die helpen u snel het zuur-basenevenwicht in uw lichaam te herstellen.

Dosering
1-4 maal dagelijks, 1-3 uur na de maaltijden, 2 tabletten met voldoende water innemen. De aangegeven, aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Waarschuwing
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar

Ingredienten

Ingredienten
Calciumcarbonaat (35,7%), natriumbicarbonaat (28,6%), magnesiumcarbonaat (21,4%), maëszetmeel (4,4%), natriumfosfaat (3,6%), kaliumbicarbonaat (3,6%) oplosmiddel talk (1,8%), oplosmiddel magnesiumstearaat (0,9%). Basentabs zijn suiker-, lactose- en glutenvrij, bevatten geen smaakstoffen en geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?