Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Schimmelinfecties>Voetschimmel>Voetschimmel poeder

Sanias Miconazolnitraat Strooipoeder 20GR

Doodt vrijwel alle schimmels en sommige bacteriën die de huid kunnen besmetten

4,95
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen

Miconazol is te gebruiken bij schimmel- en gistinfecties van de huid,Candida-infecties, voetschimmel (zwemmerseczeem), kalknagels en acne. Miconazol is een antischimmelmiddel

Dosering

1. Was de aangetaste plekken en haal de losse schilfers weg. Droog de plekken daarna zorgvuldig af met een aparte handdoek. Bij voetschimmel: ook tussen de tenen.
2. Strooi Miconazol-strooipoeder op de schimmelplekken en op de huid onmiddellijk eromheen en wrijf het poeder zachtjes uit. Bij voetschimmel: ook tussen de tenen en op de voetzool.
3. Was daarna zorgvuldig uw handen.
4. Trek dan schone kleren/kousen/sokken aan. Op die manier besmet u uzelf niet opnieuw en geneest de huid sneller. Miconazol-strooipoeder wordt meestal voorgeschreven als ondersteuning van een behandeling met crème of zalf, bijvoorbeeld bij voetschimmel.

Lees voor het gebruik de bijsluiter

Miconazolnitraat
Wilt u meer weten over miconazol of miconazolnitraat? Bekijk dan hier meer informatie over miconazolnitraat en zie de bijbehorende producten die De Online Drogist aanbiedt.

Ingredienten

Samenstelling
Miconazolnitraat 20PCH

Hulpstoffen
Zinkoxide, talk (E553b), siliciumdioxide(E551)

 

 

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Sanias Miconazolnitraat Strooipoeder 20GR?