Bestel nu
0
€ 0,00
Sambucol Weerstand Bruistabletten 15TB

×

of

Sambucol Weerstand Bruistabletten 15TB

10,23
  • Merk: Sambucol
  • Inhoud: 15TB
  • EAN: 8713286015447
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Om uw weerstand te verhogen en het afweersysteem te ondersteunen.

Dit bruistablet kan het hele jaar door gebruikt worden om uw weerstand te verhogen en uw afweersysteem te ondersteunen. Ons afweersysteem wordt namelijk het hele jaar door aangevallen door allerlei invloeden, bijv. stress-situaties, vermoeidheid, alcohol, ziekteverwekkers, onvolwaardige voeding, roken, etc. Sambucol Bruistabletten is een heerlijke, verkwikkende drank op basis van vlierbessen met hieraan toegevoegd vitamine C en zink, om uw weerstand te verhogen.

Hoe werkt het?
Werking
Om de kans op winterkwalen zoveel mogelijk te helpen verminderen, is een goede weerstand één van de belangrijkste basisvoorwaarden. Sambucol producten zijn samengesteld op basis van de actieve bestanddelen uit vlierbessenextract deze staan erom bekend je weerstand enorm te verhogen. De donkerpaarse vlierbessen die worden gebruikt voor de producten van Sambucol bevatten bijna vijf maal zoveel natuurlijke anti-oxidanten dan blauwe bosbessen en hebben 50% meer anti-oxidant vermogen dan bijvoorbeeld cranberries. Dit helpt je om je weerstand tegen externe ziekteverwekkers en andere schadelijke organismen aanzienlijk te verhogen. Vlierbessen worden daarom ook met recht de natuurlijke ‘paarse bodyguards’ genoemd.

Wetenschappelijke studies hebben overigens aangetoond dat het innemen van een voedingssupplement met natuurlijk vlierbessenextract zeer gunstig is als stevige natuurlijke ‘boost’ voor je immuunsysteem en daarmee ter verhoging van je weerstand. Ook is bewezen dat de duur van symptomen van typische winterproblemen aanzienlijk wordt verkort dankzij de actieve bestanddelen uit vlierbessenextract. Deze bestanddelen zorgen er namelijk voor dat het griepvirus zich niet zo snel verder kan vermenigvuldigen.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Etiket

Ingredienten:
Citroenzuur, natrium hydrogeencarbonaat, maltodextrine, vlierbessenextract (AntiVirin ), vit.C, natuurlijke bessen smaakstof, zoetstof: sucralose, zinksulfaat, monohydraat, bindmiddel (sorbitol), natuurlijke kleurstof (bietenrood).


Vragen & Antwoorden
Is dit product ook geschikt om te gebruiken tegen wratten?

Dit product wordt ingezet bij griep, maar kan hierbij ook zeker een positieve werking hebben. Omdat wratten door een virus worden veroorzaakt heeft het gebruik van Sambucol ondersteunende werking. Wij krijgen hier zeer positieve reacties op van onze klanten. U dient dit wel te combineren met een uitwendig product om wratten te behandelen.

Is Sambucol bruistabletten ook geschikt voor kinderen?

Sambucol bruistabletten is gezien de hoge enkele dagdosering alleen geschikt voor volwassenen.

Wat is de allergie informatie van dit product?

Bevat geen gluten, suiker, kunstmatige kleurstoffen. Geschikt voor vegetariers.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist