9368.865 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Weerstand>Vlierbes>Vlierbessen capsules

Sambucol Immuno Forte Capsules 30CP

Helpt de weerstand te verhogen

16,40
  • Merk:  Sambucol
  • Inhoud: 30CP
  • EAN: 8713286018776
  • Op voorraad:  48  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Door dagelijks gebruik van de Sambucol Immuno Forte Capsules wordt uw weerstand verhoogd en uw lichaam beschermd tegen het gure weer. Sambucol verhoogt de weerstand het hele jaar door. Daarom is het aangeraden om dit natuurlijke voedingssupplement reeds vanaf september dagelijks in de voorgeschreven dosis te gebruiken. Lees hiertoe aandachtig de gebruiksaanwijzing.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 x daags 1 capsule en maximaal 2 capsules per dag.

Gebruik Sambucol in de intensieve dosering direct nadat het rillerige weer vat heeft gekregen op uw lichaam. U bent dan snel weer fit. Als u al Sambucol gebruikt in de normale dosering, is de kans toch besmet te worden uiterst klein. Gebruik daarom Sambucol tijdens de maanden met een “r” zeker als uw weerstand minder is dan u zich zou wensen.

Waarschuwingen
Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en koele plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten

Samenstelling per capsule
Zwarte Vlierbessenextract 3.8 mg
Vitamine C 400 mg
Vitamine C 220 mg

Zink 5,2 mg

Ingredienten
Capsule (gelatine, kleurstoffen: erythrose, indigokarmijn), vulstof (maltodextrine), gevriesdroogde zwarte vlierbessenpoeder (AntiVirin ), ascorbinezuur (vit.C), zinksulfaat, desintegrant (magnesiumstearaat). -

Allergenen informatie
Bevat Vis

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Sambucol Immuno Forte Capsules 30CP?

Meer uit ons assortiment