Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Weerstand>Vlierbes

Sambucol Immuno Forte Capsules 30CP

Helpt de weerstand te verhogen

15,95
  • Merk:  Sambucol 
  • Inhoud: 30CP
  • EAN: 8713286018776
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Door dagelijks gebruik van de Sambucol Immuno Forte Capsules wordt uw weerstand verhoogd en uw lichaam beschermd tegen het gure weer. Sambucol verhoogt de weerstand het hele jaar door. Daarom is het aangeraden om dit natuurlijke voedingssupplement reeds vanaf september dagelijks in de voorgeschreven dosis te gebruiken. Lees hiertoe aandachtig de gebruiksaanwijzing.

Dosering
Gebruik Sambucol in de intensieve dosering direct nadat het rillerige weer vat heeft gekregen op uw lichaam. U bent dan snel weer fit. Als u al Sambucol gebruikt in de normale dosering, is de kans toch besmet te worden uiterst klein. Gebruik daarom Sambucol tijdens de maanden met een “r” zeker als uw weerstand minder is dan u zich zou wensen.

Waarschuwingen
Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Etiket

Ingredienten:
Capsule (gelatine, kleurstoffen: erythrose, indigokarmijn), vulstof (maltodextrine), gevriesdroogde zwarte vlierbessenpoeder (AntiVirin ), ascorbinezuur (vit.C), zinksulfaat, desintegrant (magnesiumstearaat). - Tevens bevattende: Vis


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95