Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Weerstand>Vlierbes

Sambucol Immuno Forte Capsules 30CP

Helpt de weerstand te verhogen

15,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Sambucol 
 • Inhoud: 30CP
 • EAN: 8713286018776
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Door dagelijks gebruik van de Sambucol Immuno Forte Capsules wordt uw weerstand verhoogd en uw lichaam beschermd tegen het gure weer. Sambucol verhoogt de weerstand het hele jaar door. Daarom is het aangeraden om dit natuurlijke voedingssupplement reeds vanaf september dagelijks in de voorgeschreven dosis te gebruiken. Lees hiertoe aandachtig de gebruiksaanwijzing.

  Dosering
  Gebruik Sambucol in de intensieve dosering direct nadat het rillerige weer vat heeft gekregen op uw lichaam. U bent dan snel weer fit. Als u al Sambucol gebruikt in de normale dosering, is de kans toch besmet te worden uiterst klein. Gebruik daarom Sambucol tijdens de maanden met een “r” zeker als uw weerstand minder is dan u zich zou wensen.

  Waarschuwingen
  Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

  Etiket

  Ingredienten:
  Capsule (gelatine, kleurstoffen: erythrose, indigokarmijn), vulstof (maltodextrine), gevriesdroogde zwarte vlierbessenpoeder (AntiVirin ), ascorbinezuur (vit.C), zinksulfaat, desintegrant (magnesiumstearaat). - Tevens bevattende: Vis


  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Sambucol Immuno Forte Capsules 30CP?