Hoofdpagina>Eten & drinken>Thee>Functionele thee

Thee Salusan Nr.22 Zakjes 15ZK

Kalmerende en rustgevende thee

4,05

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Salus 
 • Inhoud: 15ZK
 • EAN: 4004148012228
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Salus Thee Salusan Nr.22 is een kalmerende en rustgevende thee die ontspant in perioden van stresssituaties of onrustig slapen. Het kruidenmengsel met o.a. hopbel, citroenmelisseblad en lavendelbloem zorgen voor stabiliteit en ontspanning. Dankzij de milde invloed kan de thee ook overdag gedronken worden. Voor het slapen gaan bevordert de thee een goede en natuurlijke nachtrust. Voor dit hoogwaardig kruidenmengsel heeft Salus voornamelijk bloesems, bladeren en vruchten geselecteerd, volgens een oud recept. Dit recept werd door het Salus laboratorium, met ruim 100 jaar ervaring en kennis van kruiden, aan de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen aangepast.

  Hoe te gebruiken?
  Drink 2 à 3 kopjes per dag. Het builtje met 150 ml gekookt water overgieten en 5 – 10 minuten laten trekken. Verwijder vervolgens het builtje.

  Waarschuwingen
  Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bij voorkeur te bewaren op een droge, koele (15 – 25 °C) en donkere plaats. Niet gebruiken beneden de 12 jaar.

  Ingredienten

  Ingrediënten
  Citroenmelisseblad (Melissa officinalis),

  hopbel (Humulus lupulus),

  lavendelbloem (Lavandula angustifolia),

  venkelvrucht (Foeniculum vulgare),

  kamillebloem (Matricaria recutita),

  anijsvrucht (Pimpinella anisum),

  goudsbloem (Calendula officinalis),

  rozenbottelschil (Rosa canina).

  Etiket

  Ingredienten:
  Citroenmelisseblad (Melissa officinalis), hopbel (Humulus lupulus), lavendelbloem (Lavandula angustifolia), venchelvrucht (Foeniculum vulgare), kamillenbloem (Matricaria recutita), anijsvrucht (Pimpinella anisum), goudsbloem (Calendula officinalis),

  Allergenen:
  Kan sporen bevatten van Noten, pinda en Sesamzaad


  Vragen & Antwoorden
  Kan ik tijdens mijn zwangerschap Salus thee blijven drinken?

  Dat hangt van het product af. In bepaalde gevallen, bijvoorbeeld indien het mengsel vochtafdrijvende kruiden bevat, is het gebruik tijdens de zwangerschap niet aan te raden. Dit zal dan ook op de verpakking staan aangegeven. Hetzelfde geldt voor kruiden met een rustgevende werking, of met een stimulerend effect op de baarmoeder.
  Houd u aan de voorschriften op de verpakking.

  Heeft u een vraag over Thee Salusan Nr.22 Zakjes 15ZK?