DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Salcura Natural Skin Therapy

De producten van Salcura Bioskin helpen op natuurlijke wijze de droge of gevoelige huid te herstellen. Ook te gebruiken bij huidproblemen als eczeem, psoriasis, rosacea en een extreem droge huid. Lees meer
Geen resultaten gevonden

Salcura Bioskin bij huidproblemen

Salcura is 10 jaar geleden opgericht door biomedisch wetenschapper Dr Martin Schiele. Dr Schiele deed onderzoek naar de wijze waarop bepaalde natuurlijke ingrediënten huidproblemen en huiduitslag kunnen verbeteren. De resultaten die hij vond waren overweldigend. De combinatie van wetenschappelijk onderzoek en de passie voor de natuur, hebben geresulteerd in verzorgingsproducten die op doeltreffende wijze een droge en gevoelige huid helpen verbeteren.

Bovendien zijn de producten van Salcura ook werkzaam bij huidproblemen als psoriasis en eczeem, zonder gebruik te maken van hormonen of chemicaliën. Voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassen zijn Bioskin Zeoderm, DermaSpray en DermaSerum bijzonder geschikt. Voor baby's en kinderen t/m 11 jaar heeft Salcura de Bioskin Junior productlijn ontwikkeld.

Salcura Bioskin Zeoderm

Bioskin Zeoderm is een diep hydraterende en verkoelende crème, die gebruikt kan worden om de droge, beschadigde huid over het gehele lichaam te herstellen. Bioskin Zeoderm is speciaal ontwikkeld voor de huid die extra verzorging en aandacht nodig heeft. Voor iedereen met een zeer droge, geïrriteerde of zeer gevoelige huid, biedt Zeoderm de uitkomst. Ook zeer geschikt bij huidaandoeningen als eczeem, psoriasis, dermatitis en netelroos.

Bioskin Zeoderm Crème is voor 99% natuurlijk en bevat geen steroïden of andere harde chemicaliën die de gevoelige huid verder irriteren of dun maken. Zeoderm kan zo vaak worden toegepast als wenselijk is, ook op het gezicht. Het product ontleent haar naam aan het vulkanische kleimineraal Zeoliet, een uniek mineraal dat de huid helpt te herstellen door mogelijke schadelijke stoffen aan de huid te onttrekken.

Daarnaast bevat Zeoderm onder andere lijnzaad om de roodheid en ontsteking te reduceren en bernagie om de huid diep te hydrateren. Salcura Zeoderm is ook goed te gebruiken in combinatie met de DermaSpray en DermaSerum.

Salcura Bioskin DermaSpray

Bioskin DermaSpray is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar met een zeer droge, jeukende huid. De Spray is voor 98% natuurlijk en bevat geen schadelijke of irriterende ingrediënten, waardoor Bioskin DermaSpray zeer geschikt is voor iedereen met een overgevoelige en droge huid. Ook te gebruiken bij huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis, dermatitis of rosacea.

De DermaSpray helpt een natuurlijke barrière te vormen, zodat de huid beter gehydrateerd blijft en verschijnselen van een droge huid zullen afnemen. De spray geeft onmiddellijk verlichting bij een jeukende huid. De substantie trekt diep de huid in, zodat de huidcellen in een vroeg stadium van de levenscyclus worden bereikt en diep worden gevoed. De huidcellen zullen gezonder aan de oppervlakte verschijnen, waardoor de huid er beter uit zal zien en symptomen zullen afnemen.

Gebruik voor een optimaal resultaat, de DermaSpray in combinatie met Zeoderm. Breng eerst de DermaSpray aan op plaatsen van het lichaam die geirriteerd zijn. Gebruik vervolgens Zeoderm nadat de Spray is gebruikt en in de huid is getrokken. De zalf van de Zeoderm biedt verdere hydratatie en bescherming aan de huid.

Salcura Bioskin DermaSerum

DermaSerum is een gezichtsserum dat ook geschikt is voor de tere huid rondom de ogen. Dit vochtinbrengende serum geeft directe verlichting bij jeuk en een droge huid. Geschikt voor huidaandoeningen als eczeem, psoriasis, dermatitis, rosacea en andere huidaandoeningen die gepaard gaan met een extreem droge huid.

Bioskin DermaSerum is voor 98% natuurlijk en bevat geen steroïden of andere harde chemicaliën die de huid verder irriteren. Het bestanddeel Duindoorn wordt gebruikt voor huidcelregeneratie, Saffloer om de huid intens te voeden en Aloë Vera om de huid te verzachten en te kalmeren. Bioskin DermaSerum is een luchtige substantie en ideaal om op droge plekken rondom de ogen te gebruiken. Het serum kan in kleine hoeveelheden worden aangebracht en trekt snel en diep de huid in. Het serum ondersteunt de aanmaak van gezonde huidcellen door nieuwe huidcellen in een vroeg stadium in hun levenscyclus intens te voeden. Bioskin DermaSerum is niet vettig en wordt snel opgenomen door de huid. Ook te gebruiken in combinatie met Salcura Zeoderm.

Salcura Bioskin Junior

Voor de eczeemgevoelige huid van baby's en jonge kinderen heeft Salcura, de Bioskin Junior productlijn ontwikkeld. De natuurlijke producten verlichten jeuk en huidirritatie.

Bioskin Junior Daily Nourishing Spray


Deze spray is speciaal ontwikkeld voor baby's en kinderen tot en met 11 jaar met een zeer droge, jeukende huid. De spray vrij van schadelijke of irriterende ingrediënten, waardoor de Nourishing Spray zeer geschikt is voor baby's en kinderen met een overgevoelige en droge huid of iedereen die last heeft van ergere huidaandoeningen, zoals eczeem of berg. De Spray bevat Duindoorn voor de dagelijkse verzorging en nieuwe huidcelgeneratie, Engelse Lavendel om de huid te kalmeren en Rozemarijn om de aanmaak van collageen te ondersteunen en de huid diep te reinigen. Een spray is gemakkelijker in gebruik en effectiever dan een crème, in het bijzonder voor kinderen die last hebben van een zeer droge of gevoelige huid. Doordat Nourishing Spray snel de huid in trekt, hoeft deze niet ingewreven te worden wat verdere irritatie voorkomt. Daarnaast kan de huid de natuurlijke vitaminen en mineralen gemakkelijker opnemen. Bioskin Junior Daily Nourishing Spray kan snel en eenvoudig gebruikt worden langs de haargrens of op het hoofd.

Salcura Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream


Salcura Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream werkt verzachtend en helend voor baby's en kinderen wiens huid extra verzorging en aandacht nodig heeft. De Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream is 96% natuurlijk en bevat geen steroïden of andere chemicaliën die de gevoelige huid verder irriteren. Anders dan crèmes met steroïden, kan Outbreak Rescue Cream zo vaak worden toegepast als wenselijk is, zelfs op het gezicht. Een effectief product voor de zeer droge en gevoelige huid, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de eventuele lange termijn bijwerkingen. De creme bevat Lijnzaad om de roodheid en ontsteking te verminderen en Bernagie om de huid verder te hydrateren. Ook bevat het vulkanische kleimineraal Zeoliet, een uniek mineraal dat de huid helpt te herstellen door mogelijke schadelijke stoffen aan de huid te onttrekken.

De producten van Salcura Bioskin zijn verkrijgbaar bij De Online Drogist.