DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Roxasect Muizenlokdoos 1ST
Roxasect Muizenlokdoos 1ST
Roxasect Muizenlokdoos 1ST1
Roxasect Muizenlokdoos 1ST2
Roxasect Muizenlokdoos 1ST3
Roxasect Muizenlokdoos 1ST4
Roxasect Muizenlokdoos 1ST5
Roxasect Muizenlokdoos 1ST6
Roxasect Muizenlokdoos 1ST 0

Roxasect Muizenlokdoos 1ST

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Roxasect
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8711744047481

×

of

Productbeschrijving

Simpele, maar effectieve oplossing voor het bestrijden van muizen.

Algemeen
De Roxasect Muizenlokdoos is een simpele oplossing om effectief muizen te bestrijden. In de voerdoos zitten 2 zakjes met 15 gram pasta met zeer sterk gif wat de muis na 1 of 2 keer eten dood. De muizen sterven weliswaar pas na enkele dag om argwaan bij de andere muizen te voorkomen. Doordat het een pasta-achtige substantie is, kruimelt er vrijwel geen eten buiten de lokdoos en gaat de pasta langer mee. Ook is hij vochtbestendig.

Roxasect Muizenlokdoos:
  • Effectieve werking
  • Bestrijdt muizen
  • Bevat de werkzame stof Brodifacoum
Hoe te gebruiken?

Zet de voerdoos op plaatsen waar u de muizen heeft gezien (langs muren of achter en onder kasten bijvoorbeeld), uitwerpselen heeft gevonden of dichtbij hun schuilplaats of eetplaats. Plaats de lokaasdozen met intervallen van 5 meter van elkaar. Verklein deze afstand tot 2 meter in geval van een grote muizenplaag. Deze muizenlokdoos is klaar voor gebruik. Bevat 2 sachets van 15g. De muizenlokdoos hoeft niet geopend te worden en kan zo neergezet worden.
De eerste week controleert u om de 2 of 3 dagen hoeveel gif er wordt gegeten. Als (bijna) al het gif is opgegeten, dient u meer voerdozen neer te zetten en eventueel ook meer zakjes gif per voerdoos te gebruiken. Bij een normale opname kunt na de eerste week elke 7 of 14 dagen controleren. Vul het gif bij waar het is opgegeten totdat er niet meer van gegeten wordt.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.


Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Etiket Waarschuwingen

Let met het gebruik van gif altijd op rondom kinderen en huisdieren. Het is raadzaam katten en honden extra te voeren tijdens het gebruik van muizengif en de dode muizen zo snel mogelijk op te ruimen.

Veiligheidsaanbevelingen

Dit product bevat een antistollingsmiddel. Bij inslikken kunnen (mogelijk met enige vertraging) symptomen optreden zoals een bloedneus en bloedend tandvlees. In ernstige gevallen kunnen bloeduitstortingen optreden en kan bloed aanwezig zijn in de ontlasting of urine. In geval van blootstelling via de mond, de mond zorgvuldig spoelen met water. Nooit iets aan een bewusteloos persoon toedienen via de mond. Geen braken opwekken. Na inslikken onmiddellijk medisch advies inwinnen en verpakking of etiket van het product tonen. Neem in geval van inslikken door een huisdier contact op met een dierenarts. In geval van blootstelling via de huid, de huid wassen met water en vervolgens met water en zeep. In geval van blootstelling via de ogen, deze spoelen met oogspoelvloeistof of water en oogleden tenminste 10 minuten open houden.

Instructies voor de veilige verwijdering van het product en zijn verpakking:

Bij elke controle en wanneer de opname van lokaas is gestopt, de resten van het lokaas verzamelen en in plastic verpakt aanbieden bij het Klein Gevaarlijk Afval depot. Dit om het risico op inname en vergiftiging bij kinderen, huisdieren en andere dieren te beperken. Gebruik van handschoenen wordt aanbevolen.

Voorwaarden voor opslag en de houdbaarheid 
Op een droge, koele en goed geventileerde plaats bewaren. De verpakking afgesloten en niet in direct zonlicht bewaren. Op een plaats bewaren die niet toegankelijk is voor kinderen, vogels, huis- en landbouwdieren.

Vanwege de vertraagde werking kan het na inname van het lokaas 4 tot 10 dagen duren tot bloedverdunnende rodenticiden effectief zijn. Knaagdieren kunnen ziekten bij zich dragen. Raak dode knaagdieren niet aan met blote handen, drag handschoenen of gebruik hulpmiddelen zoals een tang bij het verwijderen. Dit product bevat een bitterstof en een kleurstof.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Meer uit ons assortiment:

  • Healthy Bakers Low Carb Pistolet 3ST

    Healthy Bakers Low Carb Pistolet | 3ST

    -25%
    2,25
    2,99
  • Bambo Nature Babydoekjes 80ST

    Bambo Nature Babydoekjes | 80ST

    Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    -10%
    2,96
    3,29
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

    -10%
    4,99
    5,55
  • A.Vogel Bambu Biologische Koffievervanger 200GR

    A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR

    -20%
    6,39
    7,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist