9478.126 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Roter Cranberry Vitamine C en Echinacea 30ST

Echinacea draagt bij aan het onderhoud van de gezondheid van de lagere urinewegen

13,49
  • Merk:  Roter
  • Inhoud: 30ST
  • EAN: 8713304103668
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Roter Cranberry Vitamine C en Echinacea ondersteunen uw weerstand. Echinacea draagt bij aan het onderhoud van de gezondheid van de lagere urinewegen. Vitamine C is ondersteunend aan de algehele weerstand. Aangezien Vitamine C niet zelf door het lichaam gemaakt wordt, moet dit aangevuld worden door via de voeding. Het nemen van Vitamine C Tabletten als aanvulling op de dagelijkse voeding kan hierbij ondersteunen.

- Echinacea draagt bij aan het onderhoud van de gezondheid van de lagere urinewegen
- Vitamine C ondersteunt uw weerstand
- Sliktabletten
- Lactose- en glutenvrij

Dosering

1 maal per dag 1 à 2 tabletten zonder kauwen met water innemen.

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar. Voor kinderen raden wij aan de huisarts te raadplegen. Dagelijkse dosering niet overschrijden.

Ingredienten

Samenstelling

per dagdosering van 1 tablet:

Vitamine C

180 mg                (300% Referentie-inname)

Cranberry Extract

300 mg

Echinacea Purperea Extract

200 mg

Ingrediënten
Cranberryextract 31% (Vaccinium macrocarpon), ascorbinezuur, vulstof (cellulose, silicium dioxide), echinacea purpurea extract 21%, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, talk), glansmiddelen (hydroxypropylmethyl cellulose, bijenwas, carnaubawas), kleurstoffen (titaandioxide, ijzeroxide), bevochtingsmiddel (polysorbaar 80)


Vragen & Antwoorden
Is dit product ook geschikt voor kinderen?

Voor kinderen verdient het de aanbeveling aangepaste supplementen te geven. Deze bevatten een speciale dosering aangepast voor kinderen. Bovendien is de smaak ook aangepast zodat de kinderen de tabletten kunnen kauwen.

Wat is het beste moment om dit product te slikken?

Het beste tijdstip om een (multi)vitamine in te nemen, is tijdens een (warme) maaltijd. De vetoplosbare vitamines worden namelijk beter opgenomen in combinatie met de maaltijd, die doorgaans een hoeveelheid vet bevat. Daarnaast wordt bij vitamine C de opname uit ijzer bevorderd.

Wat is het verschil tussen vitamines en mineralen?

Vitamines en mineralen hebben meer overeenkomsten dan verschillen. In het lichaam zijn beiden onmisbaar bij veel processen. Het enige verschil is scheikundig van aard: vitamines zijn organische stoffen en komen dus uit de levende natuur, terwijl mineralen anorganische stoffen zijn en dus uit de dode natuur komen. Vergelijk het met suiker, dat organisch is (uit suikerbiet gewonnen), terwijl keukenzout anorganisch is (uit zoutmijnen gewonnen).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Roter Cranberry Vitamine C en Echinacea 30ST?

Meer uit ons assortiment