DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
La Roche-Posay Hydraphase HA Rijke Dagcrème 50ML
La Roche-Posay Hydraphase HA Rijke Dagcrème 50ML
La Roche-Posay Hydraphase HA Rijke Dagcrème 50MLhydratatie
La Roche-Posay Hydraphase HA Rijke Dagcrème 50ML2
La Roche-Posay Hydraphase HA Rijke Dagcrème 50MLverzorgingsproducten
La Roche-Posay Hydraphase HA Rijke Dagcrème 50ML4

La Roche-Posay Hydraphase HA Rijke Dagcrème 50ML

29 reviews

23,7024,95
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 6 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Dagcrème die 72u intensief hydrateert, verstevigt en de huid laat stralen. Geschikt voor droge tot zeer droge huid

Algemeen
La Roche-Posay Hydraphase HA Rijke Dagcrème is een dagverzorging geschikt voor elke huidtype, zelfs de meest gevoelige, met een extra rijke en diepe verzorgende werking op de huid. De pure en actieve ingrediënten geven de huid een intensieve hydratatie. tot wel 72 uur lang. De lichtgewicht formule trekt snel in de huid en geeft de huid direct een vocht inbrengende voeding en laat haar zichtbaar steviger en stralender achter.

  • Intensief hydraterende dagcrème voor dagelijks gebruik
  • Geschikt voor elk huidtype waaronder een gevoelige huid
  • Geschikt voor droge tot zeer droge huid
  • Hydrateert tot 72 uur lang
  • Verstevigt de huid zichtbaar
  • Doet de huid gelijk stralen
  • Hypoallergeen
Hydraphase HA Rijke Dagcrème volgens onderzoek
La Roche-Posay Hydraphase HA Rijk pakt droogte aan. Uit onderzoek met dit product blijkt:
* 96% vindt dat de huid gehydrateerd aanvoelt;
* 86% vindt dat de huid door La Roche-Posay Hydraphase HA Rijk vochtrijker aanvoelt;
* 70% vindt dat de huid de volgende ochtend soepeler aanvoelt.

*Zelfevaluatie, bij 100 vrouwen.

Hoe La Roche-Posay Hydraphase HA Rijke Dagcrème te gebruiken

  • Breng La Roche-Posay Hydraphase HA Rijk aan op het gezicht na het reinigen van de huid
  • Kan zowel ’s ochtends als ’s avonds worden gebruikt
Over La Roche-Posay
Het Franse La Roche-Posay werkt al dertig jaar nauw samen met vooraanstaande dermatologen om de meest effectieve huidverzorging te ontwikkelen voor een gevoelige huid.
Ingrediënten

Aqua/Water/Eau – Glycerin – Isopropyl Palmitate – Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter – Lauroyl Lysine – Cetyl Alcohol – Urea – Peg-100 Stearate – Glyceryl Stearate – Cera Alba/Beeswax/Cire Dabeille – Pentylene Glycol – Stearic Acid – Carbomer – Glyceryl Acrylaet/Acrylic Acid Copolymer – Sodium Hyaluronate – Sodium Hydroxide – Myristic Acid – Palmitic Acid – Hydrolyzed Hyaluronic Acid – Caprylyl Glycol – Citric Acid – Trisodium Ethylenediamine Disuccinnate – Xanthan Gum – Polysorbate 60 – Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate – Chlorphenesin – Parfum/Fragrance
“Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).

Waarschuwingen

Buiten bereik houden van kinderen.

Reviews29 reviews

9/10 op basis van 29 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

6/10

Marieke M

16 maart 2020

Een hele fijne creme, smeert lekker en geeft juiste dosering. ook is het een handige reisverpakking.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Marloes van Duijvenbode

5 maart 2020

Positieve punten: - handige doseerpomp, dit werkt erg prettig en is hygiënisch. - de crème smeert goed uit ondanks dat het vrij dik is Negatieve punten: - de crème trekt niet snel in en voelt vrij plakkerig aan bij het aanbrengen - huid gaat glimmen na het aanbrengen van de crème Normaal gesproken ben ik een fan van de producten van La Roche Posay, Helaas is de Hydraphase Intens Rijke Dagcrème een product wat ik niet nogmaals zou aanschaffen. Mijn gemengde droge huid is niet geschikt voor deze crème. Wellicht werkt deze crème beter indien het huidtype droger is. Voor de nacht is het eventueel wel een geschikt product, omdat de huid rijk gevoed wordt door de dikke crème. Na een maand 's ochtends en 's avonds gebruik te hebben gemaakt van deze crème voelde mijn huid onrustig aan. Dit resulteerde met name in rode vlekje en pukkeltjes. Helaas is deze lijn niet aan mij besteed. Hierdoor blijf ik gebruik maken van de Effaclar lijn welke ik ten zeerste aanraad.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

4/10

Miniona

5 maart 2020

Helaas is dit product van La Roche-Posay geen passend product voor mij. Het product belooft een goede verzorging van de huid, maar mijn huid lijkt er droger van te worden en voelt ook na gebruik van deze creme droog en trekkerig aan. De flacon waar de creme in zit, vind ik onhandig in gebruik. Een tube zou fijner zijn, vergelijkbaar met de tubes die La Roche-Posay ook gebruikt voor haar andere crèmes. De geur van de creme vind ik niet lekker. Ik zou liever zien dat de creme geurloos zou zijn net zoals ik van de andere producten van dit merk gewend ben. Qua smeerbaarheid valt er ook het nodige te verbeteren. Je hebt wel heel veel product nodig. En dat is onprettig bij een behoorlijk luxe merk. Kortom niet voor mij deze creme. Ik he na een week mijn oude creme er weer bij gepakt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Esther Sels

5 maart 2020

Mijn man had een ooglid correctie. Zijn huid was daarna dik, rood en schilferig. Meteen bij het eerste gebruik viel hem op hoe zacht de crème is. Hij trekt snel in en ruikt lekker. Hij had erg veel jeuk rond zijn ogen, maar de crème hielp uitstekend. De jeuk was na een paar uur weg, en de roodheid en schilfers na 2 dagen. Deze crème kan je uitstekend gebruiken als je een extreem gevoelige huid hebt. Ik denk ook dat deze crème geschikt is voor mensen die bijvoorbeeld chemotherapie hebben gehad.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Xandra

4 maart 2020

Vorsende dag crème voor de zeer droge en gevoelige huid. De crème kan je goed doseren door het pompje. De crème smeert lekker uit, heeft een lekkere geur en je huid voelt direct zacht aan. De gehele dag heeft je gezicht een zacht gevoel. Wij hebben een zeer droge tot eczeem huid , in ons gezin komt veel eczeem In het gezicht voor), wij hebben allemaal deze crème gebruikt. Hygiënisch ook door het pompflacon. Wij waren zeer tevreden en met een zachtere voedende en beschermde huid de dag door te kunnen. Na verloop van tijd was ook de eczeem huid zachter als normaal. Zeker een intensieve en beschermende verzorging.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Sannn

28 februari 2020

Super fijne, zachte creme. De huid voelt meteen gehydrateerd aan. Blijft niet lang vet, trekt snel in. Er zit een hele neutrale geur aan. Ik ben erg blij met dit product!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Mh

26 februari 2020

Fijne crème voor de gevoelige huid. Smeert lekker en ruikt fijn. De flacon heeft een pompje dat goed doseert. Wel had de crème voor mij wat voedender gemogen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Willeke

26 februari 2020

Wat een fijne, heel goed smeerbare, crème. Ik ben hem nu een ruime maand aan het testen en ben zeer tevreden. Hij zorgt ervoor dat mijn huid beter gevoed is waardoor ik minder last heb van een droge huid en onzuiverheden. Je hebt maar weinig product nodig en hij trekt snel in. Daarnaast is het een fijne basis voor mijn make up. Ik smeer de crème zowel in de ochtend als in de avond en daarmee voelt mijn huid dus heel gezond en gevoed aan. Ik vind ook de flacon erg fijn. Hij werkt met een pompje en dat maakt het heel hygiënisch omdat je niet met je vinger de crème uit een pot hoeft te halen. Mijn huid voelt niet meer trekkerig en droog aan, voor mij een reden om de crème zeker nog langer te blijven gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Janina1988

25 februari 2020

Zeer prettige zachte crème voor de gevoelige huid. De crème zit in een handige flacon met hygiënisch pompje. Ik krijg snel puistjes van crèmes, maar dit product kalmeert en hydrateert de huid. Het product is de prijs waars

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

MellieN

24 februari 2020

Wat een heerlijke gezichtscrème is dit! Ik gebruik deze zowel in de ochtend als in de avond. De creme komt in een handig flesje met een doseerpomp. Je hebt er niet veel van nodig. De geur is fijn en subtiel. De crème trekt direct in en je gezicht voelt erg gevoed. Kortom een aanrader! Zeker voor mensen met een droge huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hellen

22 februari 2020

Met mijn gevoelige vochtarme huid was ik erg benieuwd hoe “rijk” en “hydraterend” deze gezichtscrème zou zijn. Mijn huid voelt snel rood en trekkerig aan. Het is makkelijk dat dit een dag en nacht crème in één is. De tube oogt mooi en is makkelijk in gebruik. Met 2 pompjes mijn gezicht, hals en decolleté. Voor even snel mijn gezicht is 1x een pompje genoeg. Wel wat onhandig om de tube op de wastafel neer te zetten. Hij staat alleen stabiel op de dop en dus op de kop. Dan is niet alle crème eruit te pompen aan het einde ben ik bang. Maar dat is dan ook het enige minpuntje. De geur is zacht-fris, maar niet te overheersend. Meestal hebben crèmes voor de gevoelige huid geen geur. Gelukkig verdraag ik deze crème dus wel. Ook trekt de crème snel in, zodat ik snel door kan gaan in de ochtend of in de avond niet mijn kussensloop onder de crème zit. Ik heb hem voornamelijk in de ochtend gebruikt en had dan niet het gevoel dat mijn gezicht weer een verzorging nodig had. Dus hij is rijk genoeg. A

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

MellieN

19 februari 2020

Dit is mijn favoriete gezichtscrème tot nu toe. En ik heb er al heel wat uitgeprobeerd. De crème heeft een fijne geur en trekt meteen in. Mijn gezicht voelt na het aanbrengen van de crème, gevoed aan. Ook geeft de crème een fris gevoel aan mijn gezicht. Ik gebruik het product zowel in de ochtend als in de avond. De crème komt in een fijne fles met een pompje, goed te doseren dus. Zeker een aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Desiree

19 februari 2020

13-2-2020 Ik was een tijdje opzoek naar een gezichtscreme die geschikt is voor de gevoelige en droge huid. Ik was erg benieuwd hoe de creme van la roche posay zou bevallen. Ik gebruik de gezichtscreme nu een ruime maand en ik ben zeer tevreden over het gebruiksgemak en de werking van het product. De creme heeft een fijne structuur en plakt niet (vind ik vaak een nadeel) en geeft gelijk een hydraterend en verzorgend gevoel. De creme heeft een prettige neutrale geur. ik vind het een aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Salomy

19 februari 2020

Al een ruime tijd gebruik ik deze creme, 2 keer per dag. De creme zou goed moeten hydrateren, dat doet het ook, maar andere cremes doen dat ook.. en ik heb cremes van dit merk die het beter doen. Het product zit in een flesje met pompje, hygienisch, maar het moet op de dop staan anders valt het om. Het is een dunne substantie, er komt weinig uit het pompje. Het trekt goed in de huid. En de geur is fris. Voor gevoelige huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Bianca

17 februari 2020

Een super fijne crème in gebruik. Handig te doseren door middel van het pompsysteem, 1 pompje is genoeg voor mijn hele gezicht. De crème ruikt aangenaam, een subtiele geur. Het trekt snel in in de huid en voelt absoluut niet vettig aan. De huid voelt direct gehydrateerd en ik heb geen last van een trekkerig gevoel na het aanbrengen van de crème. Iets wat ik bij de meeste andere gezichtscrèmes wel heb. Ik gebruik het nu een aantal weken en er is een positief merkbaar verschil aan de uitstraling van mijn huid. Het ziet er gehydrateerd en gezond uit in plaats van droog. Het enige minpuntje wat ik heb is dan eigenlijk ook het pluspunt. Door het pompsysteem blijft er altijd wel een residu achter als het flesje ‘leeg’ is. Je kan het flesje dus nooit helemaal op gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Tessa

17 februari 2020

Ik ben erg blij met deze crème. Voedend voor de droge gedeeltes voor mijn huid en matterend voor de vette gedeeltes. Aan het product zit een fijne subtiele geur en de substantie is dun en fijn smeerbaar. Werkt met een pompje, dit houdt het tubetje schoon. Wel blijft er wat achter, de tube wil niet helemaal leeg. Ik raad het product zeker aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

DeJosh1

16 februari 2020

De crème doet zijn werk wel prima echter was het even wennen. De hydratatie werkt niet erg lang, daardoor heb ik het smeren iedere 3 uur moeten herhalen. Mijn droge huid reageerde verder prima op de crème. Ook even laten testen door mijn vriendin omdat zij een gevoelige huid heeft en deze ook geschikt zou moeten zijn voor de gevoelige huid. Dit was helaas geen succes. Haar huid werd direct rood en geïrriteerd. Dit product zou ik dan ook niet aanraden als je een zeer gevoelige huid hebt. Voor mij was het verder prima alleen had ik verwacht dat de hydratatie langer aan zou houden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Tess1606

15 februari 2020

Mijn huid is erg droog en is erg gevoelig voor producten. Eindelijk heb ik een goede gevonden namelijk La Roche-Posay - Hydraphase Intense Rijk. De creme is niet vet, voelt heel erg fijn op de huid. Ook over het gebruiksgemak ben ik erg tevreden. De verpakking is fijn, echter kan je niet zo goed zien hoeveel er nog over is in de tube. ER zit een dop over het pompje, welke ok weer een perfecte hoeveelheid per pompje geeft voor 1x insmeren van het gehele gezicht. Het product heeft een fijne werking op mijn huid. Het is niet meer droog al na 5 dagen gebruiken en het is ook een goede basis om je make-up over heen te smeren. Je huid voelt gelijk verzorgd aan en het heeft een fijne niet overheersende geur. La Roche-Posay - Hydraphase Intense Rijk is een hele fijne creme welke is zeker zal blijven gebruiken!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Sharrybarry

15 februari 2020

Fijn product, vooral met het koude weer is mijn huid erg gevoelig. Ik gebruik de intense rijke Dagcrème dagelijks in de ochtend en in de avond. Mijn huid is zoveel beter, lekker zacht en niet meer gevoelig. Ook heb je maar 1a 2 pompjes nodig per gebruik, waardoor je lang met een flacon doet.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Geel15

15 februari 2020

Ik was op zoek naar een fijne dagcrème die ervoor zou zorgen dat mijn huid weer ging stralen. Daarom kwam het heel mooi uit dat ik deze dagcreme mocht testen. Ik gebruik deze dagcreme nu bijna een maand en ik ben enthousiast! De crème zit in een fijne verpakking met een pompje, waardoor je de creme makkelijk uit de verpakking krijgt. Daarnaast ruikt de creme lekker fris. Mijn huid zag er veel stralender uit en daarnaast voelde mijn huid na gebruik ook veel gehydrateerder en soepeler aan. Ik ben heel blij met deze dagcreme.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

4/10

Marieke22

15 februari 2020

Fijn te bedienen verpakking (wel even wennen, ik zet hem steeds per ongeluk verkeerd om). Crème smeert makkelijk uit en geeft geen vlekken, prettig in gebruik. E huid blijft wel lang plakkerig voelen, ik vraag me af of het product echt in de huid trekt of er meer bovenop blijft liggen. Irriteert wel ook wat in de ogen, dus uitkijken met smeren en als je daarna buiten loopt of gaat sporten bijvoorbeeld. Ik heb zelfs wel eens gehad dat het nog in m’n ogen liep nadat ik een paar uur na aanbrengen ging douchen. Dat laatste vooral maakt dat ik het product toch liever niet meer gebruik.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Meg10

14 februari 2020

Deze crème laat mijn huid er echt fantastisch uit zien. Normaliter heb ik een wat droge, rode huid maar sinds het gebruik van deze crème voor ongeveer 4 weken is dit volledig verdwenen. De crème is niet te dik en niet te dun en voelt echt heerlijk aan. Ook trekt hij erg snel in en ruikt het erg lekker. De tube is erg fijn, alleen de laatste beetjes komen er wat lastiger uit. Al met al zou ik deze crème zelf ook aanschaffen!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Toetifroetti

13 februari 2020

Ik was een tijdje opzoek naar een gezichtscreme die geschikt is voor de gevoelige en droge huid. Al eerder kennis gemaakt met de producten van la roche-possay. Daarom werd mijn interesse gewekt in deze creme, die volgens de verpakking geschikt was voor de gevoelige en droge huid. Na een ruime maand kan ik zeggen dat ik super positief ben over de werking en het gebruiksgemak van de creme! De creme doet daadwerkelijk wat het beloofd. Mijn huid voelt gedurende de dag gehydrateerd en verzorgd aan. Fijne bijkomstigheid is dat je huid heerlijk zacht word! Daarnaast heeft de creme een subtiel geurtje. De creme wordt geleverd in een mooie stijlvolle verpakking. De creme wordt aangebracht door middel van een pompje. Pluspunt: je hebt maar een weinige hoeveelheid creme nodig (1 pompje per keer). Groot nadeel van de verpakking is, dat deze ondoorzichtig is. Hierdoor kun je niet zien hoeveel creme er nog in de verpakking zit.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jolanda

13 februari 2020

Heel fijn spul. De huid wordt zacht en na verloop van een aantal weken ook niet meer droog. Er zit een handig pompje op, zodat je weinig gebruikt. Ik denk dat ik mijn vaste dagcreme ga verruilen voir deze!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Wendy199

12 februari 2020

Het gure weer, de droge lucht door centrale verwarming én een medische behandeling hebben mijn huid enorm droog gemaakt. Daarnaast heb ik altijd al een gevoelige huid gehad. Op de meeste crèmes reageert mijn huid helaas niet goed. Ik had al wel eerder producten van LRP gebruikt en die verdroeg mijn huid altijd goed. Ik was dan ook vol verwachting over deze crème. Qua gevoeligheid ben ik 100% tevreden: geen pukkeltjes, roodheid of jeuk gehad na gebruik van deze crème. Het product zelf is ook fijn in gebruik. Smeert goed uit, trekt vrij rap in en laat geen vettige laag achter. De geur is niet hinderlijk. En het mooiste resultaat, dat mijn verwachting heeft overtroffen: mijn huid is van droog naar heerlijk gehydrateerd gegaan. Ik zie het aan mijn huid, die ziet er een gezonder uit, de lijntjes vallen minder op en geen losse velletjes meer. Aangebrachte make-up ziet er dan ook 10x beter uit. Gebruik hem nu nog maar 1x daags, is voldoende. Aanrader dus!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Elisa14

12 februari 2020

Hele fijne creme. Trekt snel in en verzorgt direct de droge huid. Ik gebruik hem ook graag op mijn handen aangezien deze ook extreem droog zijn. Na een keer gebruiken merkte ik gelijk al een verschil. De creme heeft een neutrale geur en smeert heel goed uit.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Monica

11 februari 2020

Ik gebruik deze crème nu ruim een maand, s morgens en s avonds. In het begin had ik moeite met de dop, en de geur is niet zo mijn ding. Verder doet de crème wel wat de hij belooft. De rimpels op mijn voorhoofd zijn een stuk minder zichtbaar en mijn poriën zijn verkleind. Daar ben ik heel blij mee.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Dejong

11 februari 2020

Nadat mijn oude dagcreme op was ben ik de La Roche-Posay - Hydraphase Intense Rijk 50ml gaan uitproberen. Ik gebruik de hydraterende creme nu een aantal weken en ik ben blij verrast. Waar ik eerst na het douchen nog een trekkerig gevoel had in mijn gezicht is dit na een paar weken smeren heel erg verminderd. Ik smeer de creme ‘s ochtends en ‘s avonds na het douchen op mijn gezicht. Ik had het wel fijn gevonden als er ook een SPF factor had ingezeten, nu moet ik apart een zonnebrand smeren op mijn gezicht. De creme zit in een handige flacon met doseerdop. Dit is wel zo hygiënisch. Ik heb zelf genoeg aan een pompje om mijn gezicht in te smeren. De creme smeert makkelijk uit en trekt snel in. Het laat geen plakkerig laagje achter dus je kan vrij snel daarna je make-up aanbrengen. De creme heeft een neutrale geur, niet vervelend.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marina

21 december 2019

Zeer goede voedende en verstevigende dag- en nachtcreme!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1

Meer uit ons assortiment:

  • Gratis verzending La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 30ML

    La Roche-Posay Hyalu B5 Serum | 30ML

    -10%
    40,95
    45,50
  • Gratis verzending La Roche-Posay Pure Vitamine C10 Serum 30ML

    La Roche-Posay Pure Vitamine C10 Serum | 30ML

    43,22
    45,50
  • Gratis verzending La Roche-Posay Hydraphase Intens Lichte Dagcrème 50ML

    La Roche-Posay Hydraphase Intens Lichte Da... | 50ML

    24,95
  • La Roche-Posay Effaclar Duo+M Gel Creme - Anti imperfections 40ML

    La Roche-Posay Effaclar Duo+M Gel Creme - ... | 40ML

    17,95
  • La Roche-Posay Hydraphase HA Ogen 15ML

    La Roche-Posay Hydraphase HA Ogen | 15ML

    -10%
    19,75
    21,95

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist