DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
La Roche-Posay Cicaplast Balsem B5 100ML
La Roche-Posay Cicaplast Balsem B5 100ML
La Roche-Posay Cicaplast Balsem B5 100ML1
La Roche-Posay Cicaplast Balsem B5 100ML2
La Roche-Posay Cicaplast Balsem B5 100ML3
La Roche-Posay Cicaplast Balsem B5 100ML4
La Roche-Posay Cicaplast Balsem B5 100ML5

La Roche-Posay Cicaplast Balsem B5 100ML

133 reviews

Niet meer verkrijgbaar

×

of

Productbeschrijving

Kalmerende, multi-herstellende balsem bij huidirritatie voor het hele gezin

Algemeen
La Roche-Posay Cicaplast Balsem B5 mag niet ontbreken bij een optimale huidverzorging voor alle huidtypen, maar in het bijzonder de gevoelige huid. Zelfs voor de gevoelige huid van kleine kinderen en baby's kan Cicaplast Balsem aangeraden worden. Deze balsem heeft een hoog herstellend vermogen en kan worden gebruikt bij verschillende huidaandoeningen waarbij de huid wel wat extra herstellende vermogen kan gebruiken. Denk hierbij aan luieruitslag, eczeem, droge plekjes, schaafwonden en insectenbeten. De voedende formule met antibacteriële bestanddelen, helpt de huid te herstellen, te kalmeren en te verzachten en zorgt er tevens voor dat u minder kans heeft op het ontstaan van littekens. De Balsem is parfum vrij, trekt snel in, laat geen vettige laag of witte sporen achter.

- Dagelijks gebruik op lichaam, gezicht en lippen;
- Luieruitslag, waarbij het een barrière vormt bij het verwisselen van luiers zodat luieruitslag geen kans maakt;
- Huid met neiging tot eczeem;
- Berg of seborroisch eczeem, een type eczeem bij baby’s op de schedel;
- Droge of ruwe plekjes op bijvoorbeeld de ellenbogen;
- Een schrale, gebarsten huid overal op het lichaam;
- Kleine oppervlakkige wondjes, zoals schaaf- en brandwonden;
- Insectenbeten, waaronder de brandende haartjes van de processierups;
- Uitslag door de waterpokken;
- Ondersteuning van het natuurlijke helingsproces van de huid;
- Zuiverende actie waardoor het oppervlakkige huidbeschadigingen helpt herstellen;
- Anti-verhit gevoel aan het huidoppervlak bij volwassenen;
- Helpt littekens te voorkomen.

Belangrijkste bestanddelen van Cicaplast Balsem B5
- Panthenol (5%): een provitamine van B5 met hydraterende eigenschappen die de huid onmiddellijk verzacht en de huidbarrière ondersteunt.
- Madecassoside: dit ingrediënt ondersteunt het herstel van de huid.

Cicaplast Balsem B5 volgens onderzoekgebruikerservaring
De werkzaamheid van Cicaplast Balsem B5 is aangetoond bij 100% van de consumenten*:
- Aangenaam in gebruik;
- Niet kleverig bij gebruik.

En bij 96% van de consumenten:
- Zonder vette film na gebruik;
- Snelle absorptie.

*Protocol, 52 baby’s, 4-34 maanden, droge en gevoelige huid met lichte huidirritatie.

Hoe Cicaplast Balsem B5 te gebruiken
Stap 1: Reinig de huid en dep deze zachtjes droog;
Stap 2: Breng (desgewenst een dikke laag van) het product tweemaal daags aan op de huid, waaronder het lichaam, het gezicht en de lippen. Vermijd de oogcontour.

Over de Cicaplast serie van La Roche-Posay
La Roche-Posay test haar huidverzorgingsproducten altijd grondig. De Cicaplast Balsem B5 is meerder malen getest en goedgekeurd door dermatologen en kinderartsen over de hele wereld. De formule is minimalistisch en hypoallergeen – ontworpen voor een uitermate gevoelige huid en de behoeften van dit huidtype. De Cicaplast serie bestaat uit een aantal huidverzorgingsproducten voor de gevoelige huid die wel wat extra herstellend vermogen en bescherming kan gebruiken.
Ingrediënten

Ingrediënten
Aqua / Water / Hydrogenated Polyisobutene / Dimethicone / Glycerin / Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter / Panthenol / Butylene Glycol / Aluminum Starch Octenylsuccinate / Propanediol / Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone / Tristearin / Zinc Gluconate / Madecassoside / Manganese Gluconate / Magnesium Sulfate / Disodium EDTA / Copper Gluconate / Acetylated Glycol Stearate / Polyglyceryl-4 Isostearate / Sodium Benzoate / Phenoxyethanol / Chlorhexidine Digluconate / CI 77891 / Titanium Dioxide.

Reviews133 reviews

9/10 op basis van 133 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

10/10

Sterre

2 juni 2022

Werkt goed voor droge eczeem-achtige plekken in het gezicht in de winter

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

ManoukB

23 mei 2022

Een fijne balsem te gebruiken op je hele lichaam. De balsem trekt snel in, smeert lekker uit en er zit eigenlijk geen geur aan. De Cicaplast balsem helpt bij mij goed tegen een droge en trekkerige huid, maar ook op jeukende plekjes, kleine schaafwondjes. Ik gebruik de balsem ook voor de schaafwondjes tgv het spelen bij mijn 3 jarige dochter! De balsem is niet te vettig, eigenlijk precies goed. Ik ben er erg tevreden over!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Mamakirsten

20 mei 2022

Ik heb deze creme nu een aantal weken in gebruik en ben in het algemeen tevreden. De creme smeert makkelijk uit en trekt snel in. Tegen droge plekjes werkte hij ok, maar niet beter dan een Cetomacrogol creme. Toen mijn huid erg onrustig was, prikte de creme zelfs een beetje. Al met al een mooie tube en een prima creme. Voor mij helaas alleen geen wondermiddel.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

MariekeB1982

20 mei 2022

Deze crème hebben we hier omgedoopt tot onze tovercreme! Ik heb een overgevoelige huid en had veel last van droge plekjes vooral bij de enkels en op de knieën . Deze crème smeert lekker uit en heeft een aangename neutrale geur. De meeste crèmes vind ik veel te vettig op de huid blijven maar deze crème gelukkig niet, hij trekt goed in. De kinderen zijn vinden hem ook erg fijn . Mijn dochter had wat schaafwonden met jeukende korstjes. De crème lijkt de jeuk te verzachten en inmiddels smeren we het eigenlijk wel overal op. Volgens mijn zoon hielp het zelfs tegen zijn muggenbeet;-) vandaar onze naam: tover crème. Ook in het gezicht is hij erg fijn. Mijn man had wat droge plekken en een geïrriteerde huid rond de haargrens die nu ook stukken minder is. Al met al een crème die we voor het hele gezin gebruiken en we kunnen niet meer zonder

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Anne

19 mei 2022

Heb deze fijne balsem mogen testen met mijn gezin. Mijn kindjes hebben een nogal eczeem gevoelige huid.en veel droge plekjes in hun gezicht. Die vaak enorm jeuken. deze crème heeft meteen een verkoelende werking en neemt de jeuk snel weg. Daar zijn wij enorm blij mee. En na een tijdje werd zwets de eczeem minder. Iedere huid is natuurlijk anders maar deze crème is zeker de moeite waard om uit te proberen

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Roosje888

15 mei 2022

Ik heb de La Roche-Posay - Cicaplast Balsem B5 mogen uitproberen, en heb zo een duidelijk mogelijke weergave proberen te schetsen van ons gebruik thuis. Deze balsem is te gebruiken door het hele gezin en is zekere ideaal als je last hebt van een droge, geïrriteerde huid. Het is een voedende balsem en smeren gaat gemakkelijk. Roodheid en jeuk/pijn verminderen zowel als gelijk tijdens het inmasseren. La Roche-Posay - Cicaplast Balsem B5 kun je ook gebruiken op je schrale lippen of op de billen van je kinderen. Het gebied rondom de ogen hoort vermeden worden. Ik heb het overal voor gebruikt, zelfs voor mugprikken, schaafwonden, blauwe plekken, kapot gepulkt huid, geïrriteerde huid van zwembandjes, en bij alles helpt het wel degelijk hebben we ondervonden. De balsem voelt zacht en meer vloeibaar aan, hierdoor is het smeren zeer aangenaam bij aangetast huid. De geur is min of meer neutraal. Er bleef bij mijn handen een lichte witte waas achter, maar mijn handen waren er verschrikkelijk a

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Josine

15 mei 2022

Het is een wat dikke crème die desondanks goed smeert en snel intrekt. Doordat het wat dikker is, heb ik ook het gevoel dat er een goede laag op komt en het product dus goed verzorgt. Het is een geurloze, kleurloze substantie, waardoor ik het idee heb dat het neutraal is (zonder kunstmatige stoffen) en dus ook milieu- en huidvriendelijker, maar het gebrek aan lekker geurtje is ook wel jammer (al is het altijd natuurlijk beter dan een vieze geur!). Mijn huid is doorgaans nogal gevoelig, maar mijn huid blijft rustig bij deze creme. Ik heb het nu een paar weken, maar merk nog niet echt dat mijn huid zienderogen verbetert, het blijft eerder hetzelfde. Ik heb het idee dat het mijn huid wel goed verzorgt, want het wordt niet droog of rood o.i.d..

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Nikita98

15 mei 2022

Cicaplast Baume B5 Balsem van La Roche Posay is de allerbeste creme die er is! Ik gebruik dit product al jaren en het is mijn go-to creme voor letterlijk alles. Het herstelt de huidbarriere, iets wat door veel mensen wordt onderschat. Toen ik begon met het gebruik van retinol, gebruikte is cicaplast baume als nachtcreme. Hierdoor had ik zelfs met het opbouwen van retinol bijna geen klachten. Daarnaast gebruik ik het voor droge handen in de winter, kloofjes, gescheurde mondhoekjes (werkt echt veel beter dan alle lip spullen), en irritaties na het scheren. Het is eigenlijk voor alles geschikt. Tip, heb je last van gebarsten lippen, smeer dan een dikke laag cicaplast baume op je lippen, wacht totdat het is ingetrokken, en smeer daarna een laagje vaseline op je lippen. Doe dit twee keer per dag, en na een dag of twee zijn je lippen weer zijdezacht. Deze wonderzalf raad ik aan aan iedereen!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Renate

13 mei 2022

Dit product heb ik de afgelopen weken mogen testen en ben ik erg onder de indruk hiervan. Dit merk La Roche Posay was ik al bekend mee en gebruik ik al dagelijks producten van dit merk in mijn routine. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de zalf, omdat ik last hebt van droge en rode plekjes op mijn huid. Doordat de zalf zelf wat dikker is moet je het wel goed uitsmeren, anders blijft er een witte vaas achter. Elke dag smeer ik op de plekjes en na een aantal dagen begon ik al resultaat te zien. Zelf heb ik meerdere littekens en deze herstellen zich snel. Mijn huid ziet er een stuk gehydrateerde uit. Elke dag nu make up dragen is een groot verschil, doordat het er nu gladder en mooier eruitziet. De geur is voor iedereen te doen! Een erg fijne crème voor de geïrriteerde huid wat ik zeker vaker ga kopen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Manonneke90

13 mei 2022

De cicaplast werkt heel goed bij een droge/ruwe eczeem huid. Na een paar dagen 2x per dag plek gewijs de huid ingesmeerd te hebben merk ik al verbetering! Ook heb ik de creme gebruikt bij mijn koortslip. Dit zorgde ervoor dat er niet een hele grote korst op is gekomen. Mijn dochtertje kruipt de hele dag door over de grond, waardoor ze 's avonds rode knietjes en voetjes heeft. Voor ze gaat slapen smeer ik de roodheid op de voetjes en knietjes in. De volgende ochtend zijn de rode plekjes weg

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

wendy903

12 mei 2022

Ik heb een snel geïrriteerde huid, met vaak jeuk en roodheid. Door allerlei behandelingen en agressieve crèmes is mijn huidbarrière verre van optimaal. Op veel producten reageert mijn huid niet goed, zeker als hierin parfum zit. Mijn huid is behoorlijk droog dus een rijke crème heb ik wel nodig, maar helaas krijg ik daarvan meestal puistjes. Van La Roche Posay ben ik al langer onder de indruk, mijn huid tolereert dit merk erg goed en knapt er ook van op. De eerste keer dat ik hem gebruikte was ik bang dat de crème veel te rijk zou zijn en ik wakker zou worden met pukkels. De substantie smeerde wel fijn uit en de tube is ook prettig in gebruik. Maar het tegendeel bleek waar: mijn huid was na 1x smeren al een stuk rustiger. Ik gebruik de balm 's avonds op een schoon gezicht en word wakker met een heerlijk zacht en minder rood gezicht. Ook heb ik veel minder last van jeuk en bultjes. Het is ook top voor kinderen, ik smeer ze geregeld in als ze een schaafwondje, muggenbeet etc. hebben.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Audrey67

10 mei 2022

Cicaplast Balsem B5 komt in een hygiënische tube die goed sluit. Het product zelf is dik vloeibaar, wit en heeft geen geur. De balsem laat zich heel gemakkelijk verdelen, trekt ook snel in en laat geen restjes of plakkerige huid na. Mijn gevoelige droge huid voelt na gebruik lekker zacht en soepel aan. Ik zou dit product graag in een groter formaat zien omdat ik het voor het hele lichaam gebruik. Ik zou anderen met een droge, gevoelige huid deze balsem zeker aanbevelen. Het veracht enorm.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Lolafeen

10 mei 2022

Ik ben geselecteerd om dit product te testen. Ik ken het merk La Roche-Posay al redelijk goed. Ik heb zelf ook andere producten van dit merk liggen, dus ik had vooraf al 100% vertrouwen in zijn werking. Ik heb het product nog niet op mezelf getest, maar ik heb hem wel al gebruikt bij mijn dochter. Zij had een beetje uitslag en roodheid op haar billetjes. Na 2 dagen smeren was alles volledig weg en voelden en zagen haar billetjes terug normaal aan. Het product dringt zodanig goed in in de huid waardoor het een snelle werking heeft. Ook is het absoluut geen vettige zalf dus is hij heel aangenaam om te gebruiken. De zalf is geurloos, welk ik positief vind wanneer je het product bijvoorbeeld op je gezicht wil smeren. Opnieuw een geslaagd product van La Roche-Posay die ik standaard zal liggen hebben.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Stefanie

10 mei 2022

Afgelopen 2 weken druk aan het smeren geweest met deze crème. Hij ruikt vrijwel niet en smeert fijn uit. Wat erg fijn is, is dat de crème goed intrekt en niet heel lang plakkerig blijft. Dit vergroot het gebruiksgemak. Waar wij deze crème dachten te gebruiken voor irritatie in het gezicht en voor droge eczeem crème, wordt deze nu vrijwel overal voor gebruikt. Hij haalt de jeuk weg bij muggenbeten, zorgt dat een schaafwond minder prikt, houdt droge plekken vet enz. Een enorm groot pluspunt is dat de crème herstellend werkt. Schaafwonden herstellen sneller, rode plekken op de huid worden al snel minder geïrriteerd, wondjes ontsteken minder snel en zelfs voetkloven doen al snel minder pijn. Dit product is voor ons echt een meerwaarde en voelt een beetje als een all in one. Waar wij eerst overal middeltjes voor hadden staan zit dit nu gewoon in 1 verpakking.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Sophia

9 mei 2022

Mijn gezicht is altijd heel gevoelig geweesr en ben altijd bang om een nieuw huidproduct te starten. Na te hard een exfoliate sessie te hebben gedaan merkte ik de volgende dag dat minn huid beschadigd was de ruw aanvoelde. Ook was het rood en gevoelig.  De crème voelt wat dikkig aan en ook bij get uitsmeren moet dit goed gedaan worden. Geurloos en geen poespas. Na het uitsmeren voelt mijn huid gehydrateerd en laat geen vettige waas achter. Na 2 dagen zag ik alverbetering en Na 5dagen Was mijnhuid weer de oude. Weg was de roodheid en schraalheid. Kon mijn ogen niet geloven...dit wordt een blijvertje

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Mikke

9 mei 2022

Deze creme mocht ik uittesten en dat kwam goed uit, ik zat onder de droge plekjes over mijn hele lijf. De creme is goed uit te smeren, lijkt een beetje op zonnebrandcreme qua structuur. Totaal geen geur, erg prettig. Trekt snel in, geen vet gevoel op je huid. Je kan als je wil makkelijk meermaals per dag smeren, fijn als je vervelend aanvoelende plekjes hebt. Het hielp mijn droge plekjes echt heel goed en snel. Echt een handige creme om in huis te hebben!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

skinan

8 mei 2022

Ik ben positief verrast door deze fijne ,zacht smeerbare huidherstellende creme. Met een groot zichtbaar litteken en diverse huidirritaties door scheren en ander ongemak is door het smeren met Cicaplast Balsem B5 de roodheid duidelijk vermindert en de huid zodanig gekalmeerd dat de jeuk weg is . Ik heb het 2 x per dag aangebracht en na een week was er al verschil te zien. Dus aangenaam verrast en blijf het zeker gebruiken

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

LeSan

8 mei 2022

Wij hebben dit product nu een paar weken in huis en hebben het al vele malen gebruikt. Voor eigenlijk alles wat je maar kan bedenken. Van gewoon een schaafwondje tot een pijnlijk puistje of van een geïrriteerde plek tot echt wel een wondje. Het is een zeer zachte en fijne substantie die heel makkelijk uit smeert. En het heeft geen echte geur dus is ook niet zo dat je blijft ruiken dat je het gebruikt hebt. De tube is erg makkelijk in gebruik dus je pakt het ook makkelijk om even een wondje te behandelen. We hebben het gebruikt bij zowel bij kleinere kinderen als bij volwassenen en er was niemand die er echt klachten over had. De kleintje vond het lang duren voordat het was ingetrokken maar volgens mij duurde het gewoon net zo lang als bij andere zalf. Kleine kinderen vinden alles natuurlijk lang duren. Ik had niet de verwachting dat het zo makkelijk en goed zou werken. Het is gewoon een zalfje maar dan net even meer. Het is voor mij wel echt verwachtingen overtreffend. Prima product.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Rainysun

8 mei 2022

De crème heeft een handig knijptube wat makkelijk is om de hoeveelheid te doseren en zo maak je de crème ook niet vies. De consistentie is goed uit smeerbaar op mijn huid en laat geen vlekken achter. Ook wordt het snel opgenomen door je huid en plakt het daarna niet. Dit product kun je bij veel verschillende huidproblemen of wondjes gebruiken. Ik heb aantal zeer droge plekken op mijn lichaam en de crème heeft daar goed bij geholpen. Binnen een week waren deze plekjes weer zacht en gehydrateerd. Ik zag dat deze crème goed hielp bij herstel en ook antibacteriële stoffen bevat dus heb ik het gesmeerd op een kattenkrab wondje. Wonderbaarlijk was mijn wondje de volgende dag bijna al helemaal dicht en de roodheid was verdwenen. En normaal duurt dit wel een week voor mij. Uit nieuwsgierigheid heb ik het ook op de jeukende poten mijn hond geprobeerd. Bij hem werkte de creme ook goed! Het is een topproduct wat goed werkt voor mens en dier!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Brenda31

7 mei 2022

Ik mocht deze crème testen de afgelopen tijd en wat ben ik blij dat ik deze creme heb gevonden. Ik heb al jaren last van heftige jeukende eczeem plekken over mijn lichaam en gezicht en wil niet steeds aan de hormoonzalf. Ik ben gaan smeren op deze plekken met de crème en nu na een paar weken zijn de plekken zoveel minder! De crème is lekker vet en trekt fijn in. Er zit geen parfum in dus de crème ruikt an schreef nergens naar. Ik gebruik hem zelfs op de eczeem plekken op mijn oogleden en zelfs op deze gevoelige plek helpt de crème. Ik zou het iedereen aanraden met gevoelige eczeem huid. Ik ben van plan om de gevoelige eczeem plekken van mijn zoontje er ook mee te gaan smeren. Het enige nadeel aan deze crème vindt ik de dop van de tube. Je moet best wel kracht zetten om deze goed dicht te maken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Fabje95

7 mei 2022

Deze fijne balsem van La Roche Possay is een perfecte aanvulling voor mijn verzorgingsroutine. Ik ben er super blij mee omdat de eigenschappen van dit product mijn 'huidproblemen' verminderen / aanpakken. De formule van deze balsem zorgt er namelijk voor dat mijn huid beschermt, gevoed en gehydrateerd wordt. De zalf smeert fijn en goed uit en trekt goed in. Ik gebruik het nu met name voor mijn gezicht maar je zou het ook prima voor je lichaam kunnen gebruiken als deze droog / pijnlijk / geïrriteerd is. Ik smeer er elke dag mijn handen mee in voor het slapen gaan omdat deze altijd heel erg droog zijn; echt een uitkomst voor mij!!! Wat ik nog meer heel erg prettig vindt is dat deze zalf geurloos is. De zalf is niet te dik, voelt rijk en belangrijk is dat het aanbrengen erg goed voelt. Ik wil deze creme zeker blijven gebruiken. Ik vind het zeker een aanrader.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Turkan

6 mei 2022

Ik gebruik deze balsem sinds een paar weken. Ik gebruik het voor de droge plekken op mijn lichaam. Vooral voor mijn handen. Je kan de balsem makkelijk aanbrengen en hij is geurloos. Je kan hem ook voor baby's gebruiken. Ik gebruik hem ook voor mijn kinderen van 1 jaar en van 3 jaar voor luieruitslag. Mijn jongste zoon heeft daar vaak last van. Hij heeft dan pijn en ziet er erg rood uit. Ik kan zeggen dat deze balsem tot nu toe helpt daartegen. Op de verpakking staat dat het voor heel veel dingen helpt. Onder andere voor roodheid en jeuk na insecten beten. Ik vind het fijn om hem standaard in huis te hebben voor het geval dat zoiets gebeurd. Of als de kinderen een klein ongelukje hebben in huis. Je weet maar nooit. Over het algemeen ben ik er tevreden mee. Ik zou het andere ouders ook aanraden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Vaya1

6 mei 2022

Op paar ongelukkige en delicate plekken heb ik last van zeer droge, beschadigde huid.. Cicaplast balsem heeft een zichtbaar en voelbaar resultaat opgeleverd. Ik gebruik het sinds 2-3 weken, 2 keer per dag. Het smeert lekker en trekt snel. Voelt niet vettig, juist maakt de huid elastisch en zacht. Het is geurloss, dat prettig is en mengt niet met geur van je deo en parfuum.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

ABAL

5 mei 2022

Al enige tijd gebruik ik een aantal weken deze crème. Voornamelijk omdat ik een wat drogere / gevoelige huid heb, zoek ik naar iets specifieks wat goed dekt en helpt met herstellen, zodat ik er minder last van heb. En dat doet deze crème goed. Ik breng het 1x per dag aan op plekken waar ik voornamelijk last heb. Dit trekt goed in de huid en na een paar voel ik al enige vooruitgang. De structuur van de crème voelt ook prettig aan en is daardoor vrij makkelijk aan te brengen. Ook omdat de crème niet te dik is. Tevens een neutrale kleur wat geen vlekken achterlaat. Ik ben zeer te spreken over deze crème en mijn huid is er zo te zien ook heel blij mee.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

JannyH

5 mei 2022

Heel erg blij met deze balsem! Ik heb een hele droge huid en deze balsem past hier perfect bij. Ik gebruik het in de avond soms als een soort masker op mijn gezicht en de dag daarna is mijn huid weer heerlijk gevoed en zacht. Droge plekken zijn binnen no-time weg na het smeren van de creme. Het is heel makkelijk uit te smeren, het laat alleen wel een beetje een witte waas achter, maar dit trekt uiteindelijk wel weer weg. Dit is zeker een aanrader en een blijvertje voor mijn droge huid!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Kldj

5 mei 2022

Ik ben al een tijd op zoek naar een creme die echt de huid kan herstellen. Deze creme smeer ik twee keer per dag op onder andere mijn knieën, ellebogen en plekjes op mijn gezicht. Dit gaat heel langzaam maar heeft denk ik wat tijd nodig. Bij de beide kinderen (1 en 4 jaar) helpt het sneller zoals op droge plekjes achter de oren en een eczeemgevoelige huid. De creme smeert makkelijk en trekt in zonder vet te zijn, geur is neutraal. Voelt voedend aan. Ik had misschien zelf sneller resultaat verwacht.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Fabienne-D

4 mei 2022

Afgelopen weken heb ik dit product mogen testen en ik ben erg onder de indruk. De kwaliteit van de zalf ben ik erg tevreden over. Ik heb zelf last van een droge en rode vlekjes op sommige plekken op mijn huid. Voorheen heb ik veel gebruikt gemaakt van cleansers voor mijn wat vette T-zone. Hierdoor raakte andere delen op mijn huid juist meer uitgedroogd. Daardoor was ik erg opzoek naar een wat zalf die na het cleansen mijn huid goed hydrateert. Het is een dikkere zalf die goed uitsmeert. Door het gebruik van deze zalf heb ik gemerkt dat de wat drogere plekken gehydrateerder uitzien. Daarnaast is het een fijne zalf die goed uitsmeert en een fijne structuur heeft. Wel laat het een witte waas bij mij achter. Ik gebruik de zalf zelf voor dat ik naar bed ga, dus vind dat zelf niet vervelend.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Sidney

4 mei 2022

Mijn huid is heel erg droog (dit kun je erg zien onder makeup) en ik heb veel last van onzuiverheden. Je kunt dan ook denken aan veel puisten (altijd wel een paar), rode en droge plekken. Ik heb de afgelopen jaren veel crèmes uitgeprobeerd, zoveel hydraterende crèmes, maar geen van hen zorgde ervoor dat mijn droge huid 100% goed gehydrateerd werd. Door deze dikke balsem MOEST deze crème mijn huid wel hydrateren, en dat deed het zeker! Mijn puisten en de littekens hiervan herstellen snel en mijn makeup ziet er veel gladder en mooier uit, eerder werden de droge plekken onder mijn ogen altijd geaccentueerd (creasen), vanwege de dehydratie, maar dat is nu niet meer het geval! Het laat een mooie glow achter en geen whitecast op foto's. Wel oogt de crème wit (vooral rondom de wenkbrauwen etc.), maar als je de tijd neemt om alles goed uit te smeren heb je hier verder geen last van. Het betekend alleen dat het een dikke, goede crème is :)

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

schepers

4 mei 2022

Een ideale tube om achter de hand te hebben, waar hij door het hele gezin gebruikt kan worden en voor allerlei doeleinden. De tube is prettig in gebruik, je kan de creme goed doseren en de creme breng je ook gemakkelijk aan. Trekt snel in, ook al blijf je wel een laagje op je huid voelen. Dat beschermt vast en zeker en plakt ook niet, maar het is wel voelbaar. Zeker 2x daags aanbrengen om echt verschil te gaan merken. Ik heb de creme ook daadwerkelijk voor allerlei doeleinden gebruikt. Mijn droge voeten kon hij niet aan. De schilfers op mijn benen dan weer wel. Bij scheerirritatie zag ik geen verschil. Ook bij mijn handen leken deze na enkele weken juist droger te worden. Mijn huid doet het denk ik simpelweg beter op zalf en meer vettige cremes. Terwijl het natuurlijk juist fijn is dat deze niet vet is, zeker voor gebruik bij de handen. De creme is verder geurloos en wit van kleur, en laat zich daardoor wel wat moeilijker toepassen op gebieden met haar. Probeer het vooral zelf!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Kim

4 mei 2022

De Cicaplast Baume van La Roche Posay is een crème die erom bekend staat de geïrriteerde huid te beschermen, verzorgen en verzachten. De crème kan overal gebruikt worden. Ik gebruik de crème op mijn droge handen. op mijn gezicht wanneer deze gevoelig is en op eczeem plekjes op mijn lichaam. De crème is verzorgend en smeert goed uit, zonder een vette laag achter te laten. De crème maakt mijn eczeem plekjes minder heftig en droog. Daarnaast zijn mijn droge handen zacht en glad na het gebruik. Een erg fijne crème voor de geïrriteerde huid die ik zeker vaker zal kopen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Cathy Otto

3 mei 2022

wat een lekker product is dit! Wij zijn met z’n vieren thuis en hebben dit product zowel in de ochtend als in de avond gebruikt. Voornamelijk voor de droge handen, maar ook voor de droge lippen en op ons gezicht. Eigenlijk werkt het gelijk verzachtend en merk je dat het goed intrekt. Niet vettig, maar ook niet waterig. Enige minpuntje is misschien dat het goed uitgesmeerd moet worden omdat je anders overal witte crème hebt. De geur is neutraal waardoor deze crème prima te doen is voor iedereen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Luna

3 mei 2022

Fijne balsem. Hij trekt heel snel in, wat super fijn is als je snel moet bijvoorbeeld, maar daardoor heb je niet het extra laagje bescherming wat ik graag zou hebben met mijn eczeem. Hij smeert lekker en ruikt ook prima. Ik heb de balsem een week geprobeerd en 2x per dag gesmeerd om mijn eczeem plekken en ook (iets minder vaak) op mijn gezicht, het is fijn voor gebruik op gezicht omdat het ook geen gloed of waas achter laat en snel intrekt. voor mijn eczeem plekken is hij niet hydraten genoeg, het bleef de gehele week droog waardoor ik het aan het einde van de week in mijn slaap alles open heb gekrabd door de jeuk en ik verder weg was dan waar ik begonnen was, begin van de week. Het gebruiks gemak is wel heel goed omdat het dus lekker snel intrekt maar het ook lekker smeert, je kunt het makkelijk verspreiden over grote oppervlakten. Alles bij elkaar zou ik het dus wel aanraden voor een gewone droge huid maar niet voor eczeem.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Thea

3 mei 2022

Ik ben blij met deze creme. Ik heb last van licht huidirritaties en deze creme is daar zeer geschikt voor. Na een paar dagen zie en voel je al resultaat. De creme werkt herstellend en kalmerend. Je huid herstelt en kalmeert. Dat voel en zie je. Ik vind de creme goed smeren. De creme is niet te dun en niet te dik. Het gebruikersgemak is goed. De hoeveelheid in de tube is goed. Misschien wel teveel wanneer je het niet dagelijks of wekelijks gebruikt. De tube sluit goed af en deze is makkelijk mee te nemen. Ik raad deze creme aan, aan iedereen met lichte huidirritaties. Ik vind het een fijn product.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Denise Morales

3 mei 2022

Sinds een aantal weken gebruiken wij in ons gezin deze fijne zalf die je echt in huis moet hebben. Voor mijn menstruatie krijg ik vaak last van acne in mijn gezicht, ik heb de zalf gebruikt om mijn huid te laten herstellen. Ik smeerde de zalf op nadat ik mijn huid gereinigd had voor het slapen gaan. De dag erna merkte ik echt een rustigere huid en minder roodheid. De zalf smeert goed, blijft niet vettig en heeft een aangename neutrale geur. Mijn vriend heeft de zalf gebruikt op een eczeem plekje op zijn voet en de jeuk werd erdoor minder. Ook heb ik de zalf gebruikt bij mijn dochters die na het zwemmen rode geïrriteerde huid op hun buik hadden, vermoedelijk na het glijden op hun buik van de glijbaan. Gelijk na het smeren zeiden zij beide dat de zalf wat prikte, dit was gelukkig van korte duur en na het slapen was hun huid hersteld. Ik ben erg blij met deze veelzijdige zalf die wij thuis nu al voor meerdere dingen hebben gebruikt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

2/10

Tijmen

8 april 2022

Helaas geen succes. Mijn vrouw had na gebruik van deze balsem binnen één dag uitslag op haar gezicht. Waarschijnlijk toch een bestanddeel in deze creme waar ze op reageert. Helaas niet geschikt voor haar droge,gevoelige huid. Waren afgegaan op de goede recensies op uw site.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Klantenservice

Beste Tijmen

heel erg bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw vrouw toch een overgevoeligheidsreactie heeft gekregen op de La Roche-Posay Cicaplast Balsem B5. Helaas kan dat uiteraard altijd, hoewel de kans op een overgevoeligheid bij dit merk erg klein is. La Roche Posay geeft hier wel garantie op, zij horen het graag als mens overgevoelig zijn en ontvangen dan graag het product terug. Zij vergoeden dit product dan ook. Dit kan geregeld worden via onze klantenservice. Wanneer u contact opneemt met onze klantenservice kunnen zij dit verder voor u in orde maken.
Onze excuses voor het ongemak

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

8/10

K.M.

25 februari 2022

Ik gebruik dit tegen jeuk, roodheid en eczeem. Het helpt redelijk.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Manuelle

24 februari 2022

Ons kindje heeft erge last van droge huid en eczeemplekjes. Dit is de enige zalf die goed werkt!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jac.

20 februari 2022

Deze balsem werkt verzachtend en genezend op een gevoelige en beschadigde huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jeanne

1 januari 2021

Na een ontsteking van de huid smeer ik graag cicaplast. De crème verzacht en ik denk dat ook het herstel beter verloopt. Mijns inziens werkt deze balsem helend.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jacqueline

27 december 2021

Very Effective i love it ????

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Alexandra

26 december 2021

Voor mij huid is dit een super product, huid ziet er beter uit

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

E.

26 december 2021

Heel goed product om littekenweefsel tegen te gaan na een eventuele operatie.Heb hier een goede ervaring mee, ook is deze verkrijgbaar met een spf.Zeer goed product.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Ida

1 december 2021

Fijne lipbalsem. Brengt mooi mat aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

CMJ de Swart

19 november 2021

Cicaplast Balsem gebruik ik als aftershave. Dit product helpt om uitslag na het scheren te voorkomen!!!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jadey

30 oktober 2021

Iedere balsem van La Roche Posay is top, maar dit is toch wel echt mijn favoriet. Ik heb aan deze tube genoeg voor een halfjaar. Het kalmeert en hydrateert de huid, ook geschikt voor als je eczeem hebt. Er is ook een kleine variant dus zeker het proberen waard!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marieke

20 oktober 2021

Fijne balsem! Voedt en beschermt echt, dat voel je.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

ALH

20 oktober 2021

Hele fijne crème voor mijn gevoelige rode huid. Mijn huid reageert er erg goed op en voelt goed gehydrateerd.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Charlotte

19 oktober 2021

Het heeft heel goed gewerkt voor mijn jeukende uitslag.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Annelies

3 september 2021

Prima product. Trekt snel in de huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

anita

23 augustus 2021

goed product

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Rebecca

19 augustus 2021

Fijne crème voor ruwe, droge plekjes. Zeer weinig van nodig, smeert wat dikkig uit. Trekt dus ook wat lastiger in. Tevens fijn als after-sun bij verbrande huid!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Jadranka

12 augustus 2021

Het smeert makkelijk uit, fijne structuur, voor mij een beetje vetter dan gewenst; maar overall een zeer aangename balm.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Bzk

15 juni 2021

Fijne creme

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Tine

23 mei 2021

Cicaplast Balsem werkt bij mij perfect voor schaafwondjes en kloven aan handen en voeten.Gebruik het al Jaren en je hebt er weinig van nodig.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

JA

23 mei 2021

Cicaplast Balsem B5 is een geweldige aankoop, mijn huid is in 2 werken zichtbaar rustiger en zachter geworden. Trekt snel in. Ik ben ontzettend tevreden met Cicaplast Balsem B5!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Kurt

16 mei 2021

Product werkt fantastisch, zeker een aanrader voor een gevoelige en/of droge huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Carolyn

12 mei 2021

Heel blij met dit product, doet daadwerkelijk iets, verzacht, herstel wordt bevordert, maar dient wel regelmatig worden gebruikt. Anders keert de huidirritatie terug. Houdt lang aan en de laag voel ik nog lang na het opbrengen en dat vind ik minder fijn. Al met al top product.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Gerard

1 mei 2021

Zeer tevreden over deze balsem. Had al veel geprobeerd om een beschadigde huid te laten herstellen. Gebruik het nu een week en de jeuk is verdwenen en de vlekjes vervagen. Heel blij mee.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Wilma

3 april 2021

Kalmeert de beschadigde huid zeer goed.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Heidi

6 februari 2021

Ik heb altijd Bioforce creme van A. Vogel voor ouderdom eczeem. Sinds ik de Cicaplast Balsem B5 gebruik, jeuk ik niet zo veel als vroeger. Dus de product van la Roche- Posay is beter en 2 maal per dag is goed.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Madeleine

12 januari 2021

Goede creme ook voor de gevoelige huid en babyhuid. Helpt de huid herstellen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Petra

12 december 2020

Ik heb altijd last gehad van een zeer gevoel8ge huid. Zelf op 64jsrige leeftijd nog last van puistjes. Sinds ik deze creme gebruik ziet mijn huid et zoveel bet eer uit. De huid is rustiger,minder last van rode vlekken of puistjes. Zeker aan te raden!!!!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

JohnCharles

19 november 2020

Fantastische creme. Repareert je huid als je slaapt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hello kitty

13 november 2020

Quite good for baby

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marinus

27 oktober 2020

Prima balsem werkt erg goed tegen exzeem

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Sabine

22 september 2020

Kalmeert de geïrriteerde huid, en herstelt die. Ik ben er tevreden over. Gebruik hem ook op plekken met eczeem.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Hello kitty

22 september 2020

Very nice love it

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

agatha

20 september 2020

Zeer fijn voor mijn handen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Lous C

21 augustus 2020

Prima balsem. Trekt niet, is echt zacht.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Yu-Ting Su

20 juli 2020

goed!!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Sylvia

1 juni 2020

Na een buikoperatie en borstoperatie gewoon gaan smeren met geweldig resultaat. Glad litteken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Ada

26 mei 2020

ik vind het een goede creme en helpt echt

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Kees

25 mei 2020

Prima

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

isabel

3 mei 2020

Hele fijne allround crème. Ik gebruik hem ook op mijn gezicht, als deze droog aanvoelt. De crème trekt snel in en voelt niet vet. Aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Dm

1 april 2020

Fijn product, goed smeerbaar en helpt bij mijn droge eczeemgevoelige huid. Het is ook een voordeel dat tevens mijn kinderen dit product kunnen gebruiken (droge huid).

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Marten

29 maart 2020

Voldoet aan de verwachting !

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Twinkel65

19 maart 2020

De crème doet wat gezegd wordt. De droge huid is minder droog. De droge handen zijn smorgens rustiger. Wondjes herstellen en genezen mooi. Ook gebruikt bij mijn kleinkinderen en ook daar is het een goede crème voor.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Dirkann

6 maart 2020

Wat een fijn product! Kochten het in eerste instantie voor de uitslag van m’n zoontje, maar merk dat ik het zelf ook vaak pak als ik even een plekje, schrammetje of wondje heb! Aanrader dus!! Zowel goed voor baby’s, kinderen als volwassenen!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

JvE

5 maart 2020

Deze crème mogen testen met goed resultaat. Voor een droge huid op handen en voeten, voor kleine wondjes en voor eczeem plekjes, is deze crème ideaal. Na een aantal keren smeren zie je duidelijk verschil met ervoor. Voor mijn gezicht, vind ik de crème minder geschikt. Ondanks een week, 2x dgs gesmeerd te hebben, bleef mijn huid aanvoelen als schuurpapier! Ontzettend vervelend, vooral omdat ik die ervaring niet heb op andere schralen plekken. Dus voor mijn gezicht gebruik ik hem niet, maar voor de rest blijf ik hem met veel plezier gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Purdy

5 maart 2020

Ik heb de La Roche-Posay Cicaplast Baume 5 mogen testen voor een paar weken. Ik heb nogal snel een geïrriteerde huid die droog aan voelt daarom heb ik de Cicaplast Baume 5 gebruikt na het wassen van mijn gezicht. Omdat de crème aan de dikke kant is hoef je er dus niet veel van te gebruiken en het is makkelijk uit te smeren. De crème voelt aan alsof er een bescherm laagje op je huid zit. De huid voelt heerlijk zacht aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Janine

3 maart 2020

We hebben deze crème in combinatie met de wasgel een tijdje mogen uitproberen. Mijn beide dochters hebben regelmatig last van droge plekken op hun lichaam. Daarnaast kreeg mijn oudste dochter ook nog een soort eczeem achtig klachten in de test periode, waarop we ook de gel in combinatie met de crème hebben gebruikt. De droge plekken verdwenen bij beide dochters na een paar dagen smeren met de wasgel en met de crème. De eczeem achtige klachten verdwenen niet, maar de jeuk die er bij hoorde wel. De reuk van de wasgel is wat vreemd, maar de reuk van de crème is aangenaam en maakt dit goed. Het is een fijne crème die hier uitsmeert en daardoor is hij spaarzaam in gebruik.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Ashena

3 maart 2020

Ontzettend fijne crème voor exceed en droge plekken. Voelt niet vettig aan maar trekt wel mooi in. Ben er super blij mee maar tube is bijna op

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

TheSuus

3 maart 2020

Dit product mogen testen via review club. Gebruikt voor plekjes onder mijn voet. Binnen enkele dagen was er al resultaat zichtbaar. Van te voren verschillende andere producten geprobeerd echter zonder resultaat. Ook op andere plekjes gemeerd met goed resultaat. Vind de crème de echter niet geschikt voor mijn gehele handen. Maar dat is mijn persoonlijke voorkeur van producten.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

peekaboo

29 februari 2020

Hele fijne creme! We maker er met het hele gezin gebruik van. Bij puistjes, eczeemplekjes en andere kleine huidirritaties. Je smeert het een paar keer en het geneest echt veel sneller! Is makkelijk smeerbaar en zuinig in het gebruik. Een echte aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Nadine0018

28 februari 2020

Fijne beschermende crème voor de gevoelige huid. Niet vet, brengt een soort beschermlaagje aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Lin94

27 februari 2020

Ik heb deze creme van La Roche Posay nu een tijdje getest, want ik heb vaak last van een geirriteerde huid. Ik wilde hem ook testen voor mijn handen, want die worden in de winter heel geïrriteerd door het koude weer. Ik vind dat de creme fijn op mijn huid aanvoelt. Ook als er wondjes op mijn huid zitten, doet de creme geen zeer en helpt juist de pijn te verlichten. Verder smeert hij goed uit en mijn huid voelt gehydrateerd aan. Daarom kan ik hem zeker aanraden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

SharityJayde

27 februari 2020

Wow, dit is echt een fijne balsem voor het hele gezin. Wij hebben allemaal een hele droge rode huid. En veel balsam/crème doen pijn bij het smeren. Maar deze niet! Je hebt er weining voor nodig en het hydrateert, verlicht de pijn en het voelt heel prettig aan je gezicht. Mijn zoontje van 3, zijn gezicht kan ik insmeren zonder een heel gevecht. Heel prettig. Na een maand zagen wij dat de huid minder rood en droog is. Kortom echt een aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Ylmaz Hurenkamp

23 februari 2020

Dit is echt een geweldige crème voor de geïrriteerde of droge huid. Het is het enige product dat ik kan gebruiken wanneer mijn huid extra gevoelig is vanwege slechte reacties van huidverzorgingsproducten of de uitdrogende effecten van de winter. Het is een rijke, dikke balsem die behoorlijk zwaar is, maar dit is precies wat de huid nodig heeft voor genezing en bescherming. Ik gebruik deze crème ook als een primer onder mijn make-up. Daar is de crème ook ideaal voor !

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

E.

23 februari 2020

Na proefmonstertje een grote tube besteld. Werkt erg fijn in de winter, droge huid maar ook voor herstel van wondjes. Trekt ook snel in je huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

git

23 februari 2020

Snelle levering, fijne zalf

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Sandra

22 februari 2020

Bij ons in het gezin wordt deze zalf door iedereen gebruikt. Vooral bij kleine beschadigingen op de huid. Wij hebben allen een droge huid en vooral onze dochter veel last van eczeem. Ook voor haar was deze zalf heel erg fijn. Door de jeuk van de eczeem wordt regelmatig haar huid open gekrabd waardoor er vele wondjes ontstaan. Doordat haar huis erg droog is was deze zalf een uitkomst. Het herstelde de wondjes en haar huid werd ook een soort van gehydrateerd. De meeste herstellende crèmes maken de huid droger, dit hebben wij allen bij deze zalf niet ervaren. De tube is makkelijk in gebruik en goed te doseren. Daarnaast is de crème niet heel vettig, geurloos en makkelijk smeerbaar, geeft niet af op kleding. Kortom een goed alternatief voor een gevoelige en zeer droge huid die beschadigingen opgelopen hebben. Deze herstellende crème is in ons huishouden zeker een blijvertje en een aanrader voor iedereen die last heeft van eczeem.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

R.

21 februari 2020

Fijne creme bij wondjes

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Lisa85

16 februari 2020

Ik heb deze balsem met name gebruikt voor mijn ellebogen, handen en voeten. Na een aantal keer gebruik werd de huid al overduidelijk minder droog en soepeler. Erg fijn. De balsem is fijn in gebruik. De crème is goed doseerbaar en smeerbaar. Ook is deze niet vettig en trekt snel in. Een aanrader

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Marion

16 februari 2020

Ik gebruik de Cicaplast Balsem B5 nu ongeveer een maandje en heb hem nodig, omdat ik, vooral in mijn gezicht, heel erg last heb van een droge huid en daardoor meerdere keren per week allemaal velletjes. Ik gebruik de balsem in combinatie met de wasgel en de gel, ook van La Roche-Posay (zelfde lijn) en smeer alles bijna elke dag twee keer. Toen ik de producten ongeveer 1,5 week gebruikte leek het erop of het probleem opgelost was, het ging een paar dagen heel erg goed, maar helaas is het toch weer teruggekomen daarna. Daardoor kan ik niet zeggen dat ik helemaal tevreden ben, want er wordt heel veel beloofd, maar het heeft bij mij nog niet echt geholpen. Ik ben toch ook niet echt ontevreden, want het is verder prima spul. Het heeft in deze maand één keer wel zeer gedaan om aan te brengen, maar toen was de huid echt heel erg beschadigd, dus dat is ook niet gek. Ik zou het echter niet per sé aanraden, omdat mijn probleem dus niet verholpen is.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Daph33

16 februari 2020

Ik gebruik La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 nu een paar weken en ik ben erg tevreden over dit product. Ik ben La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 gaan gebruiken wegens een droge huid en omdat het voor het hele gezin te gebruiken is. Ik gebruik het voor mijzelf voor droge handen en wondjes. Voor mijn kinderen voor droge plekjes op de huid en schaafwonden en voor mijn jongste ook als billen crème na het verschonen van de luier. De tube is makkelijk te openen en er komt een juiste hoeveelheid uit. De crème is geurloos en wit van kleur. De crème trekt snel in en heeft een fijne dikte. Het is niet vettig. Je merkt gelijk dat de droge plekjes minder trekken en voelt verlichting bij wondjes. Onze huid reageert goed op La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 en verbetert zichtbaar. Al met al is het makkelijk in gebruik, trekt het goed in en geeft zichtbaar resultaat. Een zeer fijne crème.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Yvy83

16 februari 2020

Super blij ben ik met dit product. Gebruik het hier voor mijn baby en man. Mijn zoon heeft een erg gevoelig en droog huidje. Ik gebruik de crème nu een paar weken en zie echt verschil. Zijn huisje voelt veel beter. Mijn man heeft jeukende eczeem plekken. En die worden echt minder vurig en jeuken veel minder. Dus ook die smeert het graag. Ook gebruiken we de douche gel voor optimaal resultaat. Het smeert lekker. En voelt niet vet of “gesloten” aan. Het ruikt ook niet. Ik wilde toch dit product proberen voor mijn zoon. Maar ben zeer verrast hoe goed het ook bij mijn man werkt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Eendje

13 februari 2020

Dit was een geweldige crème. Het ruikt lekker, smeert goed uit en na een aantal weken gebruik zie je echt resultaat. De huid wordt minder droog en rood.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Vodi

12 februari 2020

Dit is een fijne crème voor kleine wondjes of irritaties op de huid. Lekker kleine tube dus kan mee naar werk of vakantie. Er is maar een klein beetje nodig want het smeert goed uit en is niet plakkerig. Ik heb het getest via review club en gebruikt voor mijn handen waar ik vaak bij mijn nagelriemen van mijn duim losse velletjes heb. Soms heel gevoelig en als ik dan s avonds de crème smeerde was het s ochtends niet meer pijnlijk. Het heeft geen geur dus dat is ook fijn. Ik heb niet veel vergelijkingsmateriaal dus zou niet kunnen zeggen dat dit nou veel beter is dan iets anders, maar vond het in korte tijd dat ik het gebruikt heb wel prettig.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Yi-Ting

12 februari 2020

heel goed

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

DeReviewVrouw

10 februari 2020

Ik heb dit product getest omdat ik benieuwd was of het alle beloftes die online beschreven staan waar kon maken. Voor de lezers met haast: dit kan het, als je droge of gevoelige plekjes hebt en je bent op zoek naar een zalf die makkelijk in gebruik is en de huid soepel maakt: zeker aanschaffen. Voor de wat nieuwsgierigere lezer: ik heb zelf altijd al problemen gehad met betrekking tot hoe droog mijn huid is. Ook heb ik eczeem en allergische plekjes op mijn handen. Hoewel het hier niet expliciet voor werd aangeraden online heb ik het hier wel op gesmeerd en het werkte fantastisch. Het maakte mijn huid gelijk al soepeler en een stuk minder droog. Perfect voor het vettig houden van plekjes, maar dan met een zalf die van zichtzelf niet eens vet is! Wat een uitkomst. Hij vlekt niet in kleding en is na aanbrengen direct al niet meer plakkerig. Ook trekt het ontzettend snel in, wat ik van voedende zalven niet altijd gewend ben. Een echte aanrader dus!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Mikki27

10 februari 2020

Mijn dochter en ik mochten de Cicaplast Baume B5 testen. Mijn dochter heeft erg droge wangen met rode bultjes, ikzelf heb droge plekken op mijn ellebogen. We hebben beide al meerdere crèmes uitgeprobeerd, maar niets hielp voldoende. We hadden goede verhalen gehoord over la Roche-Posay, maar wisten niet goed of het product de prijs wel waard was. Dat konden we nu dus mooi uitproberen. De Cicaplast Baume B5 ruikt lekker en smeert goed uit. Het komt in een handige tube, die je makkelijk overal mee naartoe neemt. Wij hebben beide een gevoelige huid, maar gelukkig traden er geen allergische reacties op. Pas na een week zagen we de eerste verbeteringen. De huid werd minder droog en minder rood. Na 4 weken zijn mijn ellebogen een stuk verbeterd, de roodheid is bijna weg. De wangen van mijn dochter zitten nog onder de rode bultjes, maar er is zeker al verbetering zichtbaar.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Ben Bruggink

10 februari 2020

Laatst mijn hand verbrand door gloeiend heet vet, gelijk La Roche Posay Cicapllast BAUME B5 balsem erop en je ziet er nu niks meer van. Alleen de balsem smeren en afdekken en de wond geneest prachtig! Maar als je bedenkt dat het echt gloeiend heet vet was wat over mijn hand kwam, vind ik de genezing heel bijzonder. Nog nooit zo'n goed product gehad voor brandwondjes . Ik wist eerst niet goed wat te verwachten van dit product. Ik had gelezen dat het goed was, maar ik wou het zien om te geloven . En er is niets meer van te zien!! Elke huishouden zou gewoon een tube in huis moeten hebben . De plekken werden direct veel minder rood en de huid werd weer soepel!!! Een half uur na aanbrengen neemt de pijn af. Geneest zonder littekens is mijn ervaring. De tube is klein maar fijn en handig, je kan hem ook als handbagage mee het vliegtuig in nemen. Ik kan Cicaplast Baume 5 bij iedereen aanraden!!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Anna Strzelecka

10 februari 2020

Ik was aan het strijken toen mijn buurvrouw plots op bezoek kwam. Per ongeluk pak ik mijn strijkbout verkeerd vast en verbrande daardoor 2 vingers. Mijn buurvrouw ging gelijk naar huis om de baume B5 te halen en verzorgde mijn vingers. Wat een geweldig resultaat, na ca 30 minuten ging de brandpijn weg en na een weekje smeren waren zelfs de brandblaasjes geheeld en zag je er niets meer van. Regelmatig herhalen is wel de boodschap. Wauw! Ik was zo enorm positief verrast wanneer ik deze Circaplast Baume B5 van La Roche-Posay voor het eerste gebruikte! Ik ben gelijk naar de apotheek gereden voor ook een tube baume B5 te halen. Ik gebruik het nu veelvuldig bij alle kleine ongelukjes met hete thee, water of kaarsenvet. Ik neem het dit jaar zeker mee op vakantie omdat bij mij de neus altijd verbrand in de zon. Dit is echt superspul. Vanaf nu hoort La Roche Posay Baume B5 thuis in mijn verbanddoos. Een grote doorbraak, maar jammer genoeg bij te weinig mensen bekend .

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Judith11986

10 februari 2020

Wat een prettig product is dit. Ik heb de droge plekjes op mijn handen een dag of 5 ingesmeerd en deze waren helemaal verdwenen. Mijn dochtertje van 7,5 maand had erg last van flinke luieruitslag. Haar billetjes waren knalrood. Na een paar dagen na elke verschoning gesmeerd te hebben was het een stuk minder rood. De balsem bracht haar echt verlichting. Ik blijf deze balsem zeker gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

friezin01

10 februari 2020

wat een super product. Na heel lang zoeken nu eindelijk een oplossing gevonden voor mijn scheerbultjes probleem. direct na het scheren. deze balsem opbrengen en je krijgt geen bultjes of irritatie plekjes meer. maar daarnaast gebruik ik het ook voor veel andere ongemakken. zoals schaafwonden en brand plekken. is niet meer weg te denken bij ons in huis. op elk plekje wel een tube. ik noem het wel de sos tube.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Doornrosa

9 februari 2020

Deze balsem heb ik nu een paar weken in huis. Hij is aangeschaft om uit te proberen op de gevoelige huidjes van mijn dochters. Vooral de jongste heeft veel last van een droge huid, jeuk en eczeemplekjes. We hebben al heel wat creme’s uitgeprobeerd, maar ze zijn óf te vet en smeren daardoor niet fijn, óf ze doen niks, óf ze prikken. Deze creme heeft niets van dat alles. Er zit geen geur aan, dus dat is mooi, omdat ze daar soms ook slecht op reageert. Ze vindt hem fijn smeren, want hij is redelijk dun (vergeleken cetomatogol en andere vaselineachtige cremes) en niet vet. Dus ze kan het heel goed zelf doen. En hij prikt niet, dus ze vindt het ook niet erg als ze ingesmeerd wordt. De creme helpt goed tegen de droge huid. Plekjes verdwijnen snel. Zelf heb ik hem op mijn droge handen gebruikt, wat ook super werkt. Voor droge lippen vinden we hem een beetje te licht. Maar al met al zijn we heel tevreden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

DennisvB

9 februari 2020

Ik heb altijd veel last van eczeem gehad. Vroeger over heel mijn lichaam, tegenwoordig op nog een paar nare plekken. Ik heb door de jaren heen een aversie ontwikkeld tegen het constante gesmeer van allerlei zalfjes, de een nog erger stinkend dan de ander, vaak zonder het gewenste effect. Ik gebruik, op de paar plekjes die ik op dit moment nog heb, sinds een paar weken de cicaplast balsem, maar ik zag al heel snel effect! De balsem verlicht direct de jeuk en stinkt niet! Na het smeren geeft het voor mij iets wat lijkt op verkoeling. Na een paar weken smeren zijn mij plekjes eczeem nagenoeg verdwenen! Mijn zoontje had een nare uitslag met rode jeukende bultjes op zijn billen, onder zijn luier. Hij werd er soms snachts wakker van doordat ze zo erg kriebelden. We zijn de bultjes 2x per dag, 's ochtends en 's avonds, gaan insmeren met de cicaplast balsem, en ook bij hem verdween de jeuk direct! De bultjes namen snel af. Liet wel wat kleine littekens achter op de plekken van de bultjes.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Anna7070

8 februari 2020

Ik was aan het strijken toen mijn buurvrouw plots op bezoek kwam. Per ongeluk pak ik mijn strijkbout verkeerd vast en verbrande daardoor 2 vingers. Mijn buurvrouw ging gelijk naar huis om de baume B5 te halen en verzorgde mijn vingers. Wat een geweldig resultaat, na ca 30 minuten ging de brandpijn weg en na een weekje smeren waren zelfs de brandblaasjes geheeld en zag je er niets meer van. Regelmatig herhalen is wel de boodschap. Wauw! Ik was zo enorm positief verrast wanneer ik deze Circaplast Baume B5 van La Roche-Posay voor het eerste gebruikte! Ik ben gelijk naar de apotheek gereden voor ook een tube baume B5 te halen. Ik gebruik het nu veelvuldig bij alle kleine ongelukjes met hete thee, water of kaarsenvet. Ik neem het dit jaar zeker mee op vakantie omdat bij mij de neus altijd verbrand in de zon. Dit is echt superspul. Vanaf nu hoort La Roche Posay Baume B5 thuis in mijn verbanddoos. Een grote doorbraak, maar jammer genoeg bij te weinig mensen bekend .

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

sylvia

8 februari 2020

Een heerlijke creme, verhelpt rode en of jeukende plekken in no time. Geeft direct verlichting. Je hebt er maar heel weinig van nodig, smeert eenvoudig. Ons gezin kan niet zonder!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Sanne Boersma

7 februari 2020

Voor mijn kleine dochtertje zocht ik een crème die geschikt was voor de irritatie op haar huid. Bij elke verkoudheid in combinatie met de droge lucht merkte ik wat een trekkerige geïrriteerde huid op bij haar. Nu vind ik de babyproducten op de markt niet altijd geschikt, omdat veel producten parfum of andere irriterende stoffen bevatten. Hoewel deze crème niet specifiek voor baby's is bedoeld, is deze heel geschikt hiervoor. Ik heb de crème niet gebruikt voor de billetjes, maar ik kan me goed voorstellen dat deze ook gebruikt kan worden bij luieruitslag. Nu zit er niet heel veel in de tube, dus ik zou deze daar niet hoofdzakelijk voor gebruiken. Ik heb de crème zelf nog gebruikt voor mijn gezicht. Dit zou ik wel met name voor de nacht doen, als herstellende crème. Overdag is deze wat te vettig.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Margreet

7 februari 2020

Erg positief over deze balsem! Werkt erg prettig bij de rode billetjes van mijn zoontje en voor mijn droge, trekkerige handen. Ik raad deze balsem zeker aan!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Maaik28

7 februari 2020

Wat ben ik blij met deze balsem! Ik gebruik sowieso het liefst producten van La Roche Posay, dus misschien ben ik wel wat bevooroordeeld en is het al snel goed, maar deze balsem doet echt goed zijn werk. Onze kinderen hebben snel een droge huid. Zeker met het winterse weer, zijn er al snel rode en schrale monden/handen, maar ook de rest van het lichaam kan zo nu en dan ruw aanvoelen. Na de eerste keer smeren voel en zie je al verschil. De huid is dan nog niet helemaal zoals het hoort, want daarvoor moet je wel frequenter smeren. Het fijne aan dit product is dat je deze balsem voor iedereen in je gezin kan gebruiken. De balsem voelt prettig aan en smeert goed uit.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

PaulB

7 februari 2020

Onze dochter doet aan wedstrijdzwemmen. Daarvoor ligt zij per week ruim 12 uur in het water. Het chloorwater zorgt voor exceemachtige klachten bij haar, vooral op de vingertoppen en tussen haar vingers. Hiervoor heeft zij via de huisarts al diverse zalven voorgeschreven gekregen. Deze werken wel, ze maken de huid minder droog, maar verhelpen haar exceemklachten niet. Gewoon uit nieuwsgierigheid de cicaplast balsem een poosje uitgeprobeerd. De door de huisarts voorgeschreven zalf een poosje achterin het kastje geschoven en de cicaplast balsem dagelijks aangebracht op haar handen. In eerste instantie verdween de jeuk. Ze hoefde nagenoeg niet meer te krabben. Dat bracht haar huid al enigszins tot rust, denk ik. Na een weekje smeren leken haar geïrriteerde plekjes aanzienlijk verbeterd. De huid was heel, minder rood en zag er rustig uit. Na twee weken was de exceem verdwenen. We smeren haar nu dagelijks, na het zwemmen nog dun in en hebben al zo’n week of vier geen rode plekken meer gezien

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Carlyn

7 februari 2020

Ik heb de Cicaplast Balsem B5 getest op de huid van mijn 6-jarig zoontje. Hij had al een maand last van bulten, waarschijnlijk een soort allergische reactie na een verkoudheid. Na het smeren werden de bultjes na een dag of 3 al een stuk minder geïrriteerd, in de grootte waren ze toen nog niet verandert. Ik ben de balsem trouw 2 maal daag blijven door smeren, na ruim een week zag ik dat er ook verbetering kwam in de grootte van de bultjes, ze begonnen eindelijk te slinken. Ik heb bewust alleen zijn armen en gezicht ingesmeerd, zodat ik het verschil kon zien tussen de plekken die ik wel had ingesmeerd en die ik niet had ingesmeerd. Hier was duidelijk verschil in te zien. Ook mijn dochter mocht de balsem testen, nadat ze wat schrale plekken had op haar wang. Een paar uur na het smeren, merkte ik al dat haar huid niet meer zo vurig zag. Ook op haar babyhuid was het een groot succes. De balsem is erg geschikt voor baby's en jonge kinderen, hij is zacht en er zit geen parfum in.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Ben5858

7 februari 2020

Laatst mijn hand verbrand door gloeiend heet vet, gelijk La Roche Posay Cicapllast BAUME B5 balsem erop en je ziet er nu niks meer van. Alleen de balsem smeren en afdekken en de wond geneest prachtig! Maar als je bedenkt dat het echt gloeiend heet vet was wat over mijn hand kwam, vind ik de genezing heel bijzonder. Nog nooit zo'n goed product gehad voor brandwondjes . Ik wist eerst niet goed wat te verwachten van dit product. Ik had gelezen dat het goed was, maar ik wou het zien om te geloven . En er is niets meer van te zien!! Elke huishouden zou gewoon een tube in huis moeten hebben . De plekken werden direct veel minder rood en de huid werd weer soepel!!! Een half uur na aanbrengen neemt de pijn af. Geneest zonder littekens is mijn ervaring. De tube is klein maar fijn en handig, je kan hem ook als handbagage mee het vliegtuig in nemen. Ik kan Cicaplast Baume 5 bij iedereen aanraden!!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Willem

14 januari 2020

Goed product , meerdere keren met succes gebruikt voor het herstellen irritatie van mijn overgevoelige huid en huidbeschadigingen. Makkelijk aan te brengen en wordt snel opgenomen is niet vettig

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

2/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Amber

1 januari 2020

Goed smeerbare crème en litteken van mijn vriend geneest goed en word minder zichtbaar! Gebruiken het nu 2 mnd!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Gretha

30 december 2020

Super product. Geen last meer van schilfers

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Aline

28 december 2019

Herstel de huid super goed en snel

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Johanna

27 december 2019

Hele goede crème. Werkt ontsmettende en droogt puistjes uit. Laat de huid goed genezen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

M.

20 december 2019

Erg fijne crème. Zeer tevreden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Linda

8 december 2019

Fijne creme, handig voor plekjes waar huidherstel gewenst is. Zonder parfum, dus zelfs geschikt voor de beschadigde huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

W.A. Wientjes

7 december 2019

Een van de betere zalven.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

M.J.

5 december 2019

Lekker spul , littekens voelen minder trekkerig aan. Ook lijken ze minder zichtbaar te worden , al kun je dat pas op de langere termijn beoordelen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Prins

3 december 2019

Gebruik het voor litteken van knieoperatie. Trekt snel in en is zeer verzachtend en mooi resultaat.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

monique

23 november 2019

Smeert lekker uit. Il gebruik het als dag crème. Heb nu in de herfst veel last van plakkerige huid. Het lijkt te werken. Top

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Q.Aarts

23 november 2019

Heel goed product Cicaplast Balsem B5 Creme haalt de oude huidcellen gaan gewoon weg en de huid wordt heel zacht ook mijn handen heel gaaf geen velletjes meer. Prima produkt kan het iedereen aanraden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Gerda

18 november 2019

Ik ben geopereerd aan mijn voet en dit is een heerlijke crème voor de kurkdroge huid van de voet.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Blacky

17 november 2019

Grandioos product mijn hijs is stukken beter al na 5 dagen ,dit is echt een aanrader voor mensen met een onrustige huid

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

O. Remmers

12 november 2019

Ben tevreden met deze creme. Vlug reslutaat.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Karla

9 november 2019

Een échte goede crème. Als ik een wondje heb in mijn gezicht, smeer ik na het reinigen van mijn gezicht dieze crème op het wondje. De volgende ochtend ...........weg is mijn wondje. Omdat mijn huid onrustig is gebruik is deze crème best veel. Smeer de crème goed in. Succes. Ik ben héél blij dat ik ooit deze crème als tester bij een bestelling kreeg.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

peter vranken

5 november 2019

aflevering liep vertraging op bij afname van kleine aantal drukken de verzendkosten te zwaar op de levering

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 40MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Corine

5 november 2019

Nadat ik een proef-tubetje ontving en gebruikte op een droge plek in mijn gezicht was ik helemaal om... gelijk de grote tube besteld en de droge plek is na jaren nu bijna onzichtbaar geworden... top dus...

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1van

Meer uit ons assortiment:

  • Healthy Bakers Low Carb Brood 1ST

    Healthy Bakers Low Carb Brood | 1ST

    -24%
    3,25
    4,30
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

    -10%
    4,99
    5,55
  • A.Vogel Bambu Biologische Koffievervanger 200GR

    A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR

    -20%
    6,39
    7,99
  • Sensodyne Freshmint Tandpasta voor gevoelige tanden 75ML

    Sensodyne Freshmint Tandpasta voor ge... | 75ML

    -17%
    4,79
    5,79