Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9364.911 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Massage producten>Massage apparaat

DeOnlineDrogist.nl Relax En Tone 1ST

Traint uw buikspieren, billen, dijen, kuiten en onderzijde van de bovenarmen zonder moeite glad en strak

37,95
  • Op voorraad:  34  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Met Relax & Tone traint u uw buikspieren, billen, dijen, kuiten en onderzijde van de bovenarmen zonder moeite glad en strak.

Wilt u afvallen en uw lichaam strakker maken? Of wilt u centimeters verliezen zonder enige moeite? U wilt geen lange uren in de sportschool doorbrengen en de spierpijn als dank te krijgen. Bovendien moet u meerdere oefeningen doen om de verschillende delen van uw lichaam te trainen. Nu is dat allemaal niet meer nodig dankzij de Relax & Tone! Een betaalbaar trainingsapparaat dat effectief werkt op elke plek van uw lichaam.

Een lichtgewicht en zeer effectief trainingsapparaat dat uw buikspieren, billen, dijen, kuiten en onderzijde van de bovenarmen zonder moeite glad en strak traint, terwijl u ondertussen geniet van een aangename massage, De Relax & Tone is de ideale manier om u te helpen gewicht te verliezen en uw huid mooi strak te houden zonder het uitvoeren van vermoeiende oefeningen.

Het geheim zit hem in het unieke ontwerp van de Relax & Tone , het unieke '360 graden niet gecentreerde' middelpunt is het ultieme geheime wapen om uw lichaam, vooral in probleemgebieden strak te trainen, De instelbare snelheid van de massagekop kan van een zachte massage tot een intense workout worden ingesteld om uw training op een perfecte wijze op te bouwen,

Het 360 graden niet gecentreerde middelpunt maakt meer dan 2700 rotaties per minuut. Of u nu vet wilt kwijtraken op een specifieke plek op uw lichaam, cellulitis wilt voorkomen of op zoek bent naar een radicale verandering van uw lichaam, gebruik dan de Relax & Tone.

Gebruik hem slechts 10 minuten per dag en u zult versteld staan van de ongelofelijke resultaten.

Pakket bevat:
Relax & Tone apparaat
Het platte hulpstuk
Het golvende hulpstuk
Het rollende hulpstuk
Het microvijl hulpstuk
Het hulpstuk met fijn gaas

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over DeOnlineDrogist.nl Relax En Tone 1ST?

Meer uit ons assortiment