9365.739 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Anti-snurk>Anti-snurk spray

Puranox Anti Snurk Spray 75ML

Voorkomt en vermindert snurken

19,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Puranox
 • Inhoud: 75ML
 • EAN: 8716816000074
  Productbeschrijving

  Algemeen
  PuraNox® richt zich op het zachte weefsel dat vibreert en zo de snurkgeluiden veroorzaakt. PuraNox® werkt actief in op het aanspannen van dat zachte weefsel gedurende de slaap. PuraNox® is een gebruiksvriendelijke spray.

  Hoe werkt het?
  Werking
  Druk simpelweg op de hendel en PuraNox® produceert een fijne nevel van puur natuurlijke ingrediënten. U voelt misschien een lichte tinteling achterin uw keel, maar die trekt snel weg. Maak PuraNox® het vaste, laatste onderdeel van uw routine voor het slapengaan en u - en uw partner! - slapen rustig de hele nacht door.

  Gebruiksadvies

  U kunt PuraNox® dagelijks gebruiken, zo lang als u wilt of zo lang als nodig is. Gebruik PuraNox® vlak voordat u gaat slapen, dus na gebruik niet meer drinken, eten, tanden poetsen of iets dergelijks. Mocht u 's nachts wakker worden dan kunt u desgewenst nog een keertje PuraNox® gebruiken. PuraNox® biedt het beste resultaat wanneer u minimaal 1 uur voor gebruik geen alcohol meer drinkt.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Puranox Anti Snurk Spray 75ML?