Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Anti-snurk>Anti-snurk spray

Puranox Anti Snurk Spray 75ML

Voorkomt en vermindert snurken

19,95
  • Merk:  Puranox
  • Inhoud: 75ML
  • EAN: 8716816000074
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
PuraNox® richt zich op het zachte weefsel dat vibreert en zo de snurkgeluiden veroorzaakt. PuraNox® werkt actief in op het aanspannen van dat zachte weefsel gedurende de slaap. PuraNox® is een gebruiksvriendelijke spray.

Hoe werkt het?
Werking
Druk simpelweg op de hendel en PuraNox® produceert een fijne nevel van puur natuurlijke ingrediënten. U voelt misschien een lichte tinteling achterin uw keel, maar die trekt snel weg. Maak PuraNox® het vaste, laatste onderdeel van uw routine voor het slapengaan en u - en uw partner! - slapen rustig de hele nacht door.

Gebruiksadvies

U kunt PuraNox® dagelijks gebruiken, zo lang als u wilt of zo lang als nodig is. Gebruik PuraNox® vlak voordat u gaat slapen, dus na gebruik niet meer drinken, eten, tanden poetsen of iets dergelijks. Mocht u 's nachts wakker worden dan kunt u desgewenst nog een keertje PuraNox® gebruiken. PuraNox® biedt het beste resultaat wanneer u minimaal 1 uur voor gebruik geen alcohol meer drinkt.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Puranox Anti Snurk Spray 75ML?

Meer uit ons assortiment