Hoofdpagina>Vitamine & supplementen>Speciaal voor:>Vrouw>Overgang

Promensil Tabletten 90TB

Helpt bij acute overgangsverschijnselen en ondersteunt de algehele conditie

Korting 31%
55,95 38,49
  • Merk:  Promensil 
  • Inhoud: 90TB
  • EAN: 9323705004083
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Speciaal voor het tegengaan van typische overgangsverschijnselen is Promensil ontwikkeld. Het is het enige volledig natuurlijke supplement met klinisch bewezen werkzaamheid en veiligheid bij overgangsverschijnselen. Het wordt om deze redenen veel aangeraden door artsen en gyneacologen. 

Hoe werkt het?
Tijdens de overgang neemt de productie van oestrogeen in de eierstokken af. De schommelingen in het lichaam die dit tot gevolg heeft kunnen leiden tot overgangsverschijnselen. Bekende verschijnselen zijn onder meer opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen. 

Bekend is dat vrouwen in Aziatische en Latijns-Amerikaanse samenlevingen zich goed voelen tijdens de overgang. Bovendien profiteren vrouwen in deze culturen van sterke botten en behoud van een goede cholesterolspiegel. De oorzaak van dit verschil ligt in onder andere de voeding. In deze culturen eet men veel peulvruchten, zoals bonen, erwten, soja en rode klaver. Deze zijn allen rijk aan isoflavonen. Isoflavonen zijn voedingsstoffen en worden ook wel plantaardige hormonen genoemd. Isoflavonen helpen voor het behoud van een goede balans tijdens de overgang. Daarnaast ondersteunen isoflavonen het behoud van een goede botgezondheid en een verantwoord cholesterol.

Ingredienten

Per tablet van 500mg:
40mg Isoflavonen waarin: Genisteine Biochanine A Daidzeine Formononetine Ingredienten: geconcentreerd rode klaver (Trifolium Pratense) extract 43% w/w, calcium hydrogen fosfaat, cellulose, magnesiumstearaat, silica, gemengde tocoferolen.

Vrij van: 
Suiker, gist, melkderivaten, zetmeel, gluten, conserveringsmiddelen of kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Promensil Tabletten 90TB?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100