Hoofdpagina>Vitamine & supplementen>Supplement - toepassing>Darm>Hardere darminhoud

Primrose Primafec Kids 120ML

Voor een normale darmfunctie en helpt bij het regelen van een te snelle stoelgang

12,89
  • Merk:  Primrose 
  • Inhoud: 120ML
  • EAN: 5420050400530
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
Productbeschrijving

Algemeen
Primafec Kids van Primrose is speciaal voor kinderen en helpt bij een te snelle stoelgang en ondersteunt daarnaast een normale darmfunctie. Het is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie. Het bevat vloeibare extracten van 4 planten: agrimonie, basilicum, echte kamille en blauwe bosbes.

Hoe werkt het?
Werking
Het hoofdbestanddeel is het extract van agrimonie. Agrimonie is een schaduwplantje dat veel looistoffen bevat. De "oude" Grieken gebruikten reeds agrimonie omwille van haar beschermende eigenschappen op de darmen.

Het tweede bestanddeel is basilicum, het koningskruid, dat reeds door de oude Egyptenaren gebruikt werd om de spijsvertering van hun slaven in goede gezondheid te houden.

De echte kamille groeit overal in Europa. De bloemhoofdjes worden sinds de Oudheid gebruikt als kalmeermiddel bij buikkrampen.

Tenslotte bevat Primafec KIDS eveneens het extract van de bessen van de blauwbes. Ze bevatten enorm veel looistoffen en anthocyanen welke en vooral bij kinderen, een te slappe stoelgang helpen normaliseren.

Gebruiksadvies
Kinderen tot 10kg: 2 x 5 ml per dag
Kinderen tot 20kg: 2 x 10 ml per dag
Kinderen tot 30kg: 3 x 10 ml per dag

Waarschuwingen
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Primrose Primafec Kids 120ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 22