Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lenzen en brillen>Lenzen>Kleurlenzen

Pretty Eyes Maandlenzen Violet 2ST

Perfect om tijdens een party de show te stelen

14,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Pretty Eyes Maandlenzen Violet zijn kleurlenzen, perfect om tijdens een feestje de show te stelen. Heden ten dage kijkt niemand er nog van op, wanneer mensen iets aan hun uiterlijk veranderen om er beter of anders uit te zien. Kleurlenzen maken voor jonge mensen deel uit van hun wekelijkse ‘’make-up’’. Men past de make-up regelmatig aan op de modetrends en wisselt daarin regelmatig van looks - ook de kleur van de ogen zelf eenvoudig kan worden veranderd door middel van gekleurde lenzen.

  Pretty Eyes kleurlenzen geven in een handomdraai een look met een totaal andere uitstraling. Pretty Eyes lenzen zonder sterkte - dat wil zeggen, dat ze door iedereen (vrouwen én mannen te dragen zijn, die geen contactlenzen met sterkte draagt, maar bijvoorbeeld wel een bril. Pretty Eyes kleurlenzen hebben een hoog watergehalte en zijn dus comfortabel.

  Hoe te gebruiken?
  Maandlenzen moeten iedere dag gereinigd en gedesinfecteerd worden, net zoals gewone maandlenzen. Hiervoor kan een gewone Alles-in-een vloeistoof voor zachte contactlenzen worden gebruikt.

  Inhoud: 2 zachte gekleurde maand-contactlenzen. (HEMA-MAA, 60% H2O) in een gebufferde zoutoplossing.

  Kleur: Violet.

  Heeft u een vraag over Pretty Eyes Maandlenzen Violet 2ST?