Hoofdpagina>Eten & drinken>Wijn

Pleegzuster Bloedwijn 750ML

Versterkingsmiddel dat zorgt voor meer energie

8,60
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Pleegzuster Bloedwijn is een oud en vertrouwd versterkingsmiddel waar nog altijd zeer velen baat bij hebben. Dagelijks wordt er lichamelijk en geestelijk veel van ons lichaam gevergd. Er kunnen allerlei oorzaken zijn dat we ons niet fit voelen. Bijvoorbeeld stresssituaties, te weinig beweging en onvoldoende aandacht voor goede voeding. Maar ook het vorderen van de leeftijd kan een rol spelen. Het lichaam heeft dan behoefte aan extra bouwstoffen. Daarvoor is Pleegzuster al sinds jaar en dag een prima steun en toeverlaat. Pleegzuster Bloedwijn Het zorgt voor meer energie. Alcoholische drank met suiker en zoetstof.

Dosering
Een glas a 100ml per dag. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet gebruiken indien alcoholgebruik niet is toegestaan. Azorubine kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. De gesloten fles op een donkere en koele plek (12-15 graden Celsius) bewaren. Na opening in de koelkast bewaren.

Ingredienten

Ingrediënten
wijn; mineralen; conserveermiddelen: zwaveldioxide (SULFIET), kaliumsorbaat; antioxidant:  metawijnzuur; aroma: citroenzuur; kleurstoffen: caramel, azorubine; glucose, fructose.

Samenstelling
Per glas a 100 ml: wijn 13,5% alcohol; ijzer 10mg 71% ADH; calcium 5mg 

ADH= aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Allergenen informatie
Bevat sulfiet.

Vragen & Antwoorden
Mag ik tijdens de zwangerschap en na de bevalling wel wijn drinken met alcohol erin i.v.m. borstvoeding?

Het is beter om Pleegzuster Bloedwijn niet te nemen tijdens de zwangerschap vanwege de alcohol in dit product. U kunt wel af en toe een glaasje drinken tijdens de periode van borstvoeding. Maar let u dan wel op dat u per glas alcohol minimaal drie uur wacht voor u uw baby voedt (na twee glazen dus zes uur). Alle alcohol is in die uren zeker door uw lichaam afgebroken en uit de moedermelk verdwenen. Dit geldt uiteraard ook voor het afkolven voor latere voedingen.

De gevolgen van alcohol in de moedermelk zijn:

De melkproductie komt moeilijker op gang.

De hoeveelheid melk die uit de borst komt vermindert. Als de baby minder melk krijgt, kan dit tot minder tevredenheid leiden en niet goed groeien.

De baby slaapt slechter.

 

Hoeveel procent alcohol bevat dit product?
Het alcoholpercentage is 13,5%.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Pleegzuster Bloedwijn 750ML?

Meer uit ons assortiment