9371.204 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Schoonmaakmiddelen>Laminaatreiniger

Pledge Revive It - Houten Vloer Glans 750ML

Speciaal ontwikkeld om houten vloeren te voeden en te beschermen

4,09
  • Merk:  Pledge
  • Inhoud: 750ML
  • EAN: 5000204706826
  • Op voorraad:  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Pledge Revive It - Houten Vloer glans is speciaal ontwikkeld voor houten vloeren om ze te voeden, te beschermen en een mooie glanzende laag te geven. Het product kan puur of verdund gebruikt worden. Geschikt voor schone, droge en waterbestendige oppervlakten zonder eerder aangebrachte beschermingslagen.

Hoe te gebruiken?
Lees de voorzorgsmaatregelen achter op de verpakking.
Voor glans: product rechtstreeks op de vloer aanbrengen en gelijkmatig verspreiden. Als een tweede laag wordt aangebracht wacht dan tenminste 4 uur alvorens nog ene keer aan te brengen.
Voor reiniging: Voeg 3 dopjes toe aan 1 liter warm water en maak schoon

Voor productverwijdering: Meng 0,5 liter ammoniak met 2 liter koud water een 3 dopjes van het product. Breng aan op de vloer, wacht 5 minuten en spoel dan af met koud water. Herhaal indien nodig.

Waarschuwingen
Niet gebruiken op ongelakte, niet verlijmde houten vloeren, geoliede of gewaxte vloeren of andere poreuze, niet-waterbestendige Oppervlakten. Bij twijfel, eerst testen op een onopvallende plaats. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. Zoals bij ieder schoonmaakproduct, langdurig contact met de huid vermijden. Bevat: hars- en pijnharszuren, gefumarateerd, esters met glycerol. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Pledge Revive It - Houten Vloer Glans 750ML?

Meer uit ons assortiment