9372.251 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Pijnstillers>Paracetamol

Pinex Junior Paracetamol 24mg/ml Vloeibaar 100ML

loeibare paracetamol geschikt voor kinderen met een lekkere aardbeiensmaak

3,55
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De Pinex Junior Paracetamol 24mg/ml Vloeibaar is speciaal voor kinderen en heeft een pijnstillende en koortsverlagende werking op het lichaam. Omdat het vloeibaar is, is dit geneesmiddel gemakkelijk door te slikken. Doordat het bovendien is voorzien zijn van een lekkere aardbeiensmaak heb je geen last van de vervelende bittere smaak die andere paracetamol wel heeft.

Dosering
Gebruik dit middel altijd precies zoals in de bijsluiter beschreven staat. Twijfelt u over het juiste gebruik? Neem dan contact op met uw arts of apotheker. Overschrijd de aangegeven dosis niet. Wees u ervan bewust dat hogere dan de aanbevolen doses kunnen leiden tot risico op zeer ernstige schade aan de lever.

Waarschuwingen
Inname van hogere dan de aanbevolen doses brengt het risico op ernstige schade aan de lever met zich mee. De maximale dagelijkse dosis paracetamol mag daarom niet worden overschreden. U dient terughoudend te zijn met gelijktijdig gebruik van andere geneesmiddelen die ook paracetamol bevatten.

Let op: dit betreft een geneesmiddel. Raadpleeg daarom de bijsluiter voor gebruik.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [Pinex_8716049007840.pdf]
Paracetamol niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder een arts te raadplegen. Indien uw klachten aanhouden of terugkeren is het beter uw arts te raadplegen. Voorzichtigheid is geboden bij lever- en/of nierfunctiestoornissen.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Pinex Junior Paracetamol 24mg/ml Vloeibaar 100ML?

Meer uit ons assortiment