Home > Verzorgingsproducten > Haarverzorging > Luizen > Shampoo & Lotion

Picksan Luizenstop antiluizenshampoo

Luizenshampoo met milde werking op het haar

10,29 8,89

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Merk: Picksan 
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 8712804009715
Productbeschrijving

Algemeen
Helemaal natuurlijk. Picksan Luizen Stop bevat natuurlijke actieve stoffen, waaronder het gepatenteerde MelAza-extract. Luizen Stop verzorgt het haar, is zacht voor de hoofdhuid en heeft een aangename geur. Luizen Stop maakt het haar glad en gemakkelijk kambaar.

Hoe werkt het?
MelAza-Extract
Luizen kunnen resistent worden voor chemische producten. Luizen kunnen echter veel lastiger resistent worden voor natuurlijke producten zoals Picksan Luizen Stop. Picksan Luizen Stop bevat MelAza-extract dat bestaat uit een combinatie van vele actieve stoffen. Het MelAza-extract bestaat uit een speciaal neemzaadextract dat gewonnen wordt uit de neemboom. Neemzaad wordt in India al duizenden jaren gebruikt als middel tegen luizen. 

100% Natuurlijk
Luizen zuigen bloed en zorgen hierdoor voor kleine wondjes op de hoofdhuid. De gebruikte shampoo komt dus in directe aanraking met de hoofdhuid en kan hier ook indringen. Het is daarom gevaarlijk om chemische producten te gebruiken aangezien deze schade kunnen aanrichten. Picksan bevat natuurlijke, onschadelijke ingredieten die effectief en veilig werken tegen parasieten.

Eenvoudig in gebruik
Verwijdert alle luizen in een paar stappen:

  • Maak het haar met warm water nat, dan lichtjes droogdeppen met een handdoek.
  • De luizenshampoo gelijkmatig over het haar verdelen en tot aan de hoofdhuid inmasseren. Let er goed op dat alle haren doordrenkt zijn van de luizenshampoo.
  • 15-20 minuten laten inwerken. Daarna de haren met warm water grondig uitspoelen en drogen.
  • Kam de haren met een luizenkam. Gebruik bij voorkeur een metalen kam.
  • Na 10 dagen de haren nogmaals zoals hierboven aangegeven behandelen. De luizen worden wel gedood, maar de eitjes niet. Dit komt omdat de werkzame stof moeilijk door de eischaal heen kan. De luizen die later uit de eitjes komen zullen bij de tweede behandeling gedood worden.
Vragen & Antwoorden
Het product dat ik momenteel tegen hoofdluis gebruik lijkt niet goed te werken, wat nu?

Tegen de antihoofdluismiddelen is de hoofdluis steeds vaker resistent (ongevoelig). Als een middel niet werkt, probeer dan een middel waar een andere werkzame stof in zit.

Heeft u een vraag over Picksan Luizenstop antiluizenshampoo?