Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Neusdouche

Physiomer Normal Jet 135ML

Dynamische reining van de neusholtes

7,99
  • Merk:  Physiomer
  • Inhoud: 135ML
  • EAN: 8712636001512
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Physiomer Normal Jet is een 100% fysiologische oplossing van isotoon zeewater dat rijk is aan oligo-elementen. Met deze oplossing reinigt en bevochtigt u op duurzame en natuurlijke wijze uw neusholtes, zodat overmatige secreties worden verwijderd en de verstopping van het neusslijmvlies wordt verlicht. Bovendien wordt met deze krachtige neusspoeling het risico op NKO-superinfecties als keelontsteking en sinusitis voorkomen én voorkomt u griep en verkoudheid. Tevens zal bij preventief gebruik uw neus vrij blijven van pollen en kunt u dus hooikoorts voorkomen.

De natuurlijke en reinigende eigenschappen van Physiomer Normal Jet zijn afkomstig van het zeewater van Saint-Malo, waarvan de heilzame effecten beschermt blijven dankzij een exclusief productieproces. Met behulp van de minerale rijkdom en oligo-elementen heeft de spray een betere werking wat betreft kalmering en herstelling ten opzicht van reguliere fysiologische serums. Physiomer Normale Jet is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar.

Dosering
Preventieve neushygiëne: 1 á 2 verstuivingen per dag in elk van beide neusgaten.

In geval van vloeibare secreties door verkoudheid of andere neusinfecties: 4 tot 6 verstuivingen per dag ik elk van beide neusgaten zijn aanbevolen, meer indien nodig.

Lees aandachtig de ingesloten gebruiksaanwijzing vóór gebruik.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Physiomer Normal Jet 135ML?

Meer uit ons assortiment