Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Pharma Nord Bio-30 Days Afslankpillen 120TB
Pharma Nord Bio-30 Days Afslankpillen 120TB

Pharma Nord Bio-30 Days Afslankpillen 120TB

Niet meer verkrijgbaar

×

of

Productbeschrijving

Ondersteunt een normale vetstofwisseling

Algemeen
Pharma Nord Bio-30 Days Afslankpillen is een nuttige combinatie van mineralen, bèta-glucanen en plantenextracten van artisjok, mariadistel, paardenbloem, rozenwortel, schisandra en zoethout. Het preparaat bevat chromium, een mineraal dat het behoud van een normale bloedsuikerspiegel ondersteunt, alsmede een normale vertering en opslag van koolhydraten, vetten en eiwitten. Beide factoren zijn van belang om een gezond lichaamsgewicht te behouden.

Pharma Nord Bio-30 Days Afslankpillen:
- draagt bij aan een normale energieomzetting (Jodium)
- draagt bij aan een normale bloedsuikerspiegel en een normale vertering en opslag van koolhydraten, vetten en proteine (Chromium)
- draagt bij aan een normale spijsvertering en detox (Artisjok)

Dosering
4 tabletten per dag: 2 tabletten bij het ontbijt en 2 bij het avondeten. Dagelijks aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Samenstelling per 4 tabletten

 

*RI

Dtox® kruidenmix

1200 mg

 

Beta Glucan-extract uit gist

400 mg

 

Jodium

150 mcg

100%

Chromium

50 mcg

125%

*RI= Referentie Inname

Ingrediënten
Vulstof: microkristallijne cellulose, antiklontermiddelen: tricalcium fosfaat, siliciumdioxide, Beta Glucan 1,3/1,6 extract Saccharomyces cerevisiae, Cynara scolymus L. extract, Glycyrrhiza uralensis Fisch wortelextract (DGL, Deglycyrrhizinated Licorice), Silybum marianum (L.) Geartn zadenextract, Schisandra chinensis Baill extract, Taraxacum officinale wortelextract, Rhodiola Rosea wortelextract, glansmiddelen: hydroxypropylmethyl-cellulose, schellak, kleur: titaandioxide, stabilisatoren: magnesiumstearaat, polyethyleenglycol, chroom (III) chloride, kaliumjodide.

Waarschuwingen

Waarschuwingen
Voldoende lichaamsvet is noodzakelijk, maar teveel en vooral op de verkeerde plaats is volgens onderzoekers ongewenst. Met name buikvet heeft een groter effect op ons metabolisme dan vet in andere delen van ons lichaam. Bio-30 Days bevat Jodium, Chromium en Beta Glucan 1,3/1,6 en extracten van Artisjok, Mariadistel, Paardenbloem, Rozenwortel, Schisandra en Zoethout. Jodium draagt bij aan een normale schildklierfunctie en een normaal energie metabolisme. Chromium draagt bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel en een normale vertering en opslag van koolhydraten, vetten en proteïne. Artisjok wordt traditioneel gebruikt voor de ondersteuning van een normale spijsvertering en een detox (ontgiftend) effect.

Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik dit product het beste innemen?

U kunt de aanbevolen dosering: 4 tabletten per dag (2x2 tabletten), tenzij anders geadviseerd, verspreid over de dag tijdens/na de maaltijd innemen.

Uit welke kruiden bestaat de omschreven Dtox® kruidenmix?

De volgende kruiden zijn in de tabletten verwerkt:

Rhodiola, Schisandra, Glycyrrhiza , Cynara (artisjok), Silybum (Mariadistel) en Taraxum (Paardenbloem).

Moeten deze tabletten met water in worden genomen, of moeten de tabletten fijngekauwd worden?

De Bio-30 Days tabletten zijn geen kauwtabletten.
U kunt de tabletten het beste tijdens/na de maaltijd in zijn geheel met water innemen.

Vanaf welke leeftijd is dit product geschikt?

Dit product is bedoeld voor gebruik vanaf 18 jaar en ouder.

Is Bio-30 Days Tabletten ook geschikt voor mannen?

Bio-30 Days Tabletten is geschikt voor gebruik door mannen en vrouwen.

Is dit product geschikt voor gebruik naast reguliere medicijnen?

Ik adviseer u dit eerst met uw huisarts te overleggen. Bio-30 Days bevat een aantal ingredienten welke de stofwisseling activeren. Dit zou invloed op uw medicijnen kunnen hebben.

Is het effect blijvend?

Het is niet te voorspellen hoeveel en in welk tijdbestek men afvalt. Belangrijk is dat er naast het gebruik van de 30-days een gezonde eet-en leefstijl wordt toegepast om te zorgen dat men na het stoppen van het supplement niet weer de kilo's terug krijgt die eraf zijn gegaan.

Wat is het effect van dit product op de ontlasting?

De ontlasting zal veranderen doordat de spijvertering wordt gestimuleerd. Meestal wordt de ontlasting frequenter en zachter.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de borstvoeding?

Dit product is niet geschikt tijdens de borstvoedingsperiode. U kunt beter een product gebruiken dat uit minder ingrediënten bestaat, liefst zonder detox kruiden.

Bio CLA bevat geconjugeerd linolzuur, een vetzuur dat niet gevaarlijk (en mogelijk zelfs gezond) is voor pasgeborenen. Ook Bio Chromium kan zonder bezwaar gebruikt worden.

Helaas is de borstvoedingsperiode niet geschikt voor de wat "agressievere" afslankers. Voldoende lichaamsbeweging, liefst een programma dat zowel uit cardiovasulaire oefeningen als uit krachttraining bestaat, is de beste manier om de vetverbranding te stimuleren. Uiteraard is het ook nuttig om de inname van koolhydraten (suikers, meelproducten, frisdrank, alcohol en dergelijke) enigszins te beperken en elke maaltijd te vergezellen door een ruime hoeveelheid groente en/of salade.

Mag je de kuur verlengen?

In principe kan de kuur verlengd worden als er nog meer pondjes af moeten. Naast een gezond voedingspatroon en leefstijl is dit een mooi ondersteunend produkt.

Is dit een product tegen buikvet?

Dit product is geschikt voor gebruik tegen buikvet.

Wat zijn de bijwerkingen van dit product?

Voor zover bekend heeft dit product geen bijwerkingen.

Heeft dit product effect op de werking van de anticonceptiepil?

Dit product heeft geen negatieve invloed op de werking van de pil.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap

Als je tussen de middag warm eet, moet je de tabletten dan toch 's avonds innemen?

Voor de opnameverdeling over de dag is het verstandig dit toch 's avonds in te nemen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist