Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Luchtwegen>Keelverzachting

Pfluger Anginovin Tabletten 100TB

Weerstandverhogend en verzachtend voor de keel

9,45
  • Merk:  Pfluger 
  • Inhoud: 100TB
  • EAN: 8713286009408
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Anginovin heeft een weerstandsverhogende invloed en is weldadig en verzachtend voor de keel. Bovendien ondersteunt Anginovin het afweersysteem. Met name in de maanden met de "r" erin kunt u wel wat extra's gebruiken.
Anginovin is een volledig natuurlijk product. Door de jarenlange ervaring van Pflüger Duitsland is deze formule zorgvuldig samengesteld om de best merkbare invloed te krijgen.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
Indien niet anders voorgeschreven, 3 x daags 2 tabletten in de mond, bij voorkeur onder de tong, laten smelten. Geadviseerd wordt om de tabletten ca. 15 minuten na de maaltijd in te nemen.
Intensieve dosering: 6 x daags 2 tabletten opzuigen, bij voorkeur om de 15 minuten.

Kinderen van 6 maanden tot 12 jaar:
Indien niet anders voorgeschreven, 3 x daags 1 tablet. Intensieve dosering 6 x daags 1 tablet.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingredienten

 

Samenstelling per tablet: 
Ailanthus altissima (hemelboom) (extract 1:100)1,25 mg
Apis mellifica (honingbij) (extract 1:100)2,5 mg
Baptisia tinctoria (wilde indigo) (extract 1:10)0,5 mg
Echinacea angustifolia (rode zonnehoed) (extract 1:10)3,75 mg
Eucalyptus globulus (gomboom) (extract 1:100)2,5 mg
Kalium (chloride)0,5 mg

Ingrediënten:
Lactose Monohydraat, aardappelzetmeel en calciumbehenat.

 

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik dit product het beste innemen?

U kunt de meeste Pflügerproducten het beste een kwartier voor de maaltijd of 1 uur na de maaltijd innemen. Natuurlijk, tenzij anders aangegeven op de verpakking of bijsluiter.

Is dit product te combineren met mijn medicijnen?

In het algemeen kunnen de Pflügerproducucten zonder probleem worden gecombineerd met uw medicijnen. Kijk hiervoor altijd in de bijsluiter of raadpleeg bij twijfel uw apotheker.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

Met de producten van Pflüger is geen specifiek onderzoek gedaan bij zwangere vrouwen. In het algemeen kunnen deze producten met een gerust gevoel worden ingenomen, maar kijk dit altijd na in de bijsluiter of raadpleeg bij twijfel uw apotheker of arts.

Hoe lang moet ik het product innemen?

Afhankelijk van de ernst en duur uw klach(en)t en/of het advies van uw behandelaar, moet u het product kortdurend of chronisch gebruiken. De producten kunnen in het algemeen gedurende langere tijd worden gebruikt, omdat er met de meeste producten géén gewenning of afhankelijkheid optreedt. Zie de eventuele aanwijzingen op de verpakking of bijsluiter.

Heeft het product bijwerkingen?

Zie hiervoor de bijsluiter; maar in het algemeen werken de Pflügerproducten mild. Soms treedt er een zogenaamde “beginvererging”op (dat is echter een positief teken); stop dan 1 dag en/of halveer de dosering dan tijdelijk.

Kan ik verschillende Pfluger producten combineren?

U kunt zonder probleem meerdere Pflügerproducten combineren. Deze werken elkaar niet tegen. Wel adviseren wij deze niet te mengen, maar met minimaal 5 min. tussenpauze deze in te nemen, voor een maximale opname in het lichaam.

Wanneer kan ik een effect verwachten?

Bij de meeste middelen ervaart u binnen 1-2 weken een positief effect; zo niet dan kunt u de dosering verdubbelen. Voelt u dan nog geen effect, dan is dit middel helaas niet geschikt voor u. Vraag dan opnieuw advies aan uw speciaalzaak en of behandelaar.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Pfluger Anginovin Tabletten 100TB?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 80